Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobbulást
Helló nem felejtettelek csak nem tudtam levenni a dobot mert jelenleg fél kézzel rendelkezek csak... sajnos volt egy vállficamom és egyedül nem tudom levenni a dobot... ( a bal kezem hozzá van hálózva a derekamhoz)a segítség meg még melózik, bár ebédidőben volt megbeszélve a dolog de nem jött össze.ezért egyenlőre csak azt tudom mondani amit délelőtt mondtam.
holnap hívlak amint megtudtam a pontos méretet!
köszi a türelmet!

Imi
Hello!

Vártam a hívásod,de elmaradt. Mizu?
Nagy Dávid, vagy mobilcentrum(a kettő egy),nála szokott lenni,korrekt bontós.
Sziasztok!
jó állapotú, azonnal beépíthető dörzi hengert keresek! 2006. E.
sportrotor@citromail.hu
30/963-2800
Hát igen válogatni is lehet belőlük....na de mindegy nem vitatkozni jöttem én ide. Biztos te is megtalálod majd a vevődet. Vagy nem! :)
asszem Zoltán tán láttál is olyat élőben :)
A motor 2004-es,forgalmi,műszaki!Nem gondolnám,hogy kapsz ilyet annyiért amit ideírtál de próbálkozz talán rátalálsz!
ügyesen sikerült felraknom két egyforma képet!
Voltam már megnéztem, azzal nincs gond. Kecskemétem voltam megnézni egy exc-t és véletlenül láttam meg a bolt előtt ezt a drz-t.
Csak gondoltam megkérdezlek titeket hátha tudtok róla némi infóval szolgálni. Hátha ismeri valaki az előéletét.
Szép a motorod,de sajnos nem az én árfekvésemben árulod. :) De ha
egy 90 ezret elengedsz belőle akkor kp-ban fizetek akár már holnap. :)

Üdv.: kisilo
igen arra gondoltam valószínű hogy ok is lenne... ha jól emlékszek akkor pont akkora a csatlakozása a mostani dobomnak is!
holnap csörgök és egyeztetünk!
most látom a képre kattintva hogy melyik méretre vagy kíváncsi.
a bemenő átmérő ~50-es
azt gondoltam több mindenre (hossz,dob átmérő, kimenő,bilincs.....stb)
Enyémen is rmz van/kép pár hsz-el lentebb/ jó rá,és jobban is néz ki mint a drz.De, szerintem a sárga husaberg első sárvédő a legjobb,és jó is áll a drz-nek.Nézz utána!Persze lehet hogy csak nekem tetszik!
ha gondolod most is felhívhatsz ha érdekel,van rá vevő 40-ért,este alszom rá,lehet holnap reggel postázom,majd meglátom
rendben!
délelőtt csörgök!
Hello!

Hívj fel,és lediktálom azt a méretet,amire kíváncsi vagy!
06 30 635 9305
fojtás bent van? csere sebringre? nekem valami halk kell suzuki dr 600 ra
Üdv! megvan még a kipufogó?
ha esetleg igen akkor mi a mérete?
10-25eft.
Hívj vagy e.mail
06-20-563-6213
kipuff mennyi?
akkor úgy írom hogy nincs megcsinálva 2 személyesre
Üdv! Valaki tett már föl DRZ-re RMZ 450-es első sárvédőt?
Kérem az írjon már!
Passzol a sárvédő a motorra? Nem néz ki rosszul az összkép egy ilyen sárvédővel?
A kb. 2009 utáni első sárvédőre gondolok, tehát ilyenre.
http://www.gerecsemotor.hu/ido...

Köszöntem!
E-s DR-Z-n nincs házul lábtartó többek között...