Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen...
Így vettem....
endúróra direktszűrő?
Kb. Még annyi hogy leesett menetközben a direktszűrő. Lehet kodz ment a szívó szelepek alá?
Vadóc!
Ilyesmi a problémád? (Olvasd a kommenteket)
Sportmotor Video
Üdv urak, hölgyek. Probléma van a vasammal. Dr 600 s. Alapjáraton szépen pöfög de ha gázt adok durrog és visszalő a karburátoron. Karbi 2szer kipucolva, szelephézag ok vezérműlánc ok. Ötlet esetleg?
Igen, pontosan erre gondoltam. Majd télen lesz egy kis idő rá :)
amikor ilyen agyalós dolgok vannak, akkor vastag kartonpapírból kell megcsinálni, azt könnyű hajtogatni lyukasztgatni stb stb
azon látszik hol van a hajtás is
utána át lehet másolni egy új lapra meghajtogatni szépre és rápróbálni
aztán jöhet a lézer
Üdvözlet,köszönöm a segítséget!
Akármilyen meglepő oda adnám. Sőt megfejelem azzal, hogy ha egyszer megcsinálom oda is fogom adni bárkinek.
Engem így neveltek, hogy nekem nem a pénz a legfontosabb dolog az életemben. (nem azért mert kurva sok van, épp ellenkezőleg)
Egyenlőre viszont, ha időm van inkább megyek motorozni :)

Ti meg nézegessétek egymás dxf meg dwg rajzait.
Am tényleg nem szívatásból, de önzetlenül odaadnám. Ha nekem kéne tuti lemérném és arra esztergálnék. De én ilyet nem teszek, inkább kikönnyítem a kecskét. Ha már úgy borul a gép akkor azt nemhogy a jóIsten, de semmilyen védő nem védi meg mivel 1 oldal idom takarja. Szal felesleges.

Phoenix ment egy mail! Skype-od nincs véletlenül?
Én már csak azért is odaadnám a rajzot, hogy lássa mekkora makker!
"Jaa hogy ez ilyen 1xŰ" xD
Legyetek kreatívabbak dudes
Hűtővédővel kapcsolatban...egy ügyesen meghajtott kartonpapír már óriási segítség lehet! Legyetek kreatívak! (nekem meg van a dxf és a rajz is, de megígértem, hogy nem adom oda senkinek! )

Ha nem megy, akkor keressétek Trobee-t!
ha te is kereshetnél ezen pár ezer forintot te odaadnád másnak a rajzot hogy ő elvigye az üzleted? én tuti nem... :) ha vagy annyira kreativ hogy le tudod gyártani akkor annyira ne légy lusta hogy leméretezd magadnak
Holnap tényleg senki sem szeretne mocizni? 1edül menjek? xD
Bocs DRZDávid-nak ment a hozzászólás :)
Szal keresd kortisz-t
Szia, keresd kortisz-t, dob Outlete van ;)
üdv mindenki!

Első teló szimeringet és olajat cserélnék az E-s drzm-ben. Tud valaki infoval szolgálni hogy mennyi olajat írnak elő bele száranként?

Előre is kösz!
Üdv kollégák!
Dokihoz keresek valami kidörrentőt szép állapotban,és jó áron (20-30 ezer körül max.)
Előre is köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel:Dave
AUNER-nél tudsz venni
http://auner.hu/
Ha le tudnám gyártani én tutu lemérném és aszerint csinálnám meg. Nem spiráznám túl.
Kérdés:
Ünnepnap alkalmából holnapra nem szervezünk 1 összejövetelt?
Elsősorban Budapest és vonzáskörzetéből, aki bevállalja messzebbről is akár.
Sziasztok, eladó gumik+sosem használt elsőm is van, arról hétvégén készítek képet. érdeklődni: csonka pont adam89 kukac gmail.com
van valakinek valami értelmes kicsi,dizájnos,olcsó indexszettje eladó?
Kecskeméten a Parillánál sztem kapsz Nekem is a bukón kívül( még a kínai quadhoz kaptam)mindenem onnan van és teljessen jók.