Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem így elsőre vezérmű láncnak tűnik (laza). Bár laikus vagyok
Hali. Ma délután jártam úgy hogy voltunk homokbányába és ahogy felmentem egy dombon akkor alacsony fordulaton kuplongolgatva mentem felfele és lecsúszott a kuplungról a kezem és alacsony fordulaton becsörgött és rángatott, elég rendesen. Ez mitől lehetett? Utcai áttétel van rajta, és első sebeségfokozatban történt. Már alapban is csörög valami a bolkkban ha holnap felrakok egy videot akkor esetleg megtudja itt mondani valaki hogy mégis mi lehet? Ezt a csörgés üzemi hőnél hallani. Amikor vettem akkor még semmi ilyen csörgés nem halatszott, vagy csak nem figyeltem és nem vettem észre. 4t nél alapban van egy kis szelephang? Valaki mondjon már valamit légyszives!
jolvan oksa
Vasárnap délután 2 óra körül szokott lenni a gyülekező az orgoványi homokbányában,aztán onnan majd meglátjuk, merre tovább.
Van akinek megert 18-at.
Mar elment a haztol.
De b@lond vagyok. Ő egy Hernádi srác volt Dabas környékén van Hernád, Újhartyán, és Újlengyel is.
ha 15-be odaadod, akkor kell...
Mikor indultok? Merre mentek? Lehet, hogy mégis elmegyek!
Helló!
Nem hiszem. (hol van a hernádi híd?)
Nem repedt el csak elfordult -ezt megúsztam-
Helló. Láttam hol laksz, nem vagy olyan messze tőlünk, nem veled találkoztunk a Hernádi hídnál?
Holnap nem jó, mert megyek családi ebédre.
Valakinek tapasztalat/vélemény? http://m.vatera.hu/item/view/a...
Szia! Holnap esetleg nem jöttök Orgovány felé? Mi is tervezünk egy jó kanyart!
Inkább az a baj, hogy ha Érden motorozol miért nem szólsz
Én battai vagyok és sokat járok érd fele, a gát mellett elmegyek a 6-osig ott el lehet kullogni terepen a nullás hídig onnan meg Tököl meg amit akarsz :)
Jön valaki motorozni délután?
Srácok! Borultam ma 1 akkorát az érdi lőtéren 1 csipkebokorban hogy megrepedt a kormány foglalatom. Zeta-ban keresgettem ebay-en de méreg drága. Holnap lemegyek megnézem mit lehet vele tenni, de valszeg szükségem lesz 1 átalakítóra/magasítóra.
Szia!

Itt találod!
http://www.mandd.hu/termekeink...

A rendelésnél a MCF 936 -est rendel, az a jó!
Zének 3 fele szakadt a lánca, 2 patentszemet adtam neki és azzal oldottuk meg az erdőbe a hegyen instant
Hallottam volt valami lanc szakadas.jo hogy nagyobb baj nem tortent belole.
Küldtem a címem
Sziaa!
Gyanítom Téged kell keresselek Hová is küldjem a patentszemeket? Hétfőn megyek a postára vele Ma kicsit elment az időm..
dorikex@gmail.com-ra küldheted a címet
Nem . Ezt még augusztusban vettem, igen csúfos állapotban volt ( orrán-száján jött az olaj, ill. ez a karbi hiba volt rajta csak sokkal durvább ), de szerintem elég nyomott áron jutottam hozzá. Viszont lábon vittem haza , és gond nélkül vitte le a majd 200 km-t ! Vezérműláncot és kuplunglamellát kellett cserélni, meg egy rakat tömítést .
Szia!

Ugye nem azt vásároltad meg amit Göd-ön árultak 300e ft-ért 2db-ot,az egyik donor volt,ami már elkelt....?