Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csörögj fel és megbeszéljük a részleteket
06 30 635 9305
709ml száranként
Azt látom a képgalériádból :) . mennyibe kerülnek ?
hellobello!
van csövem 2 is dz s-hez,de dobbal együtt eladó
üdv. kortisz . van külön összekötő csöved DRZ-s hez ? ha van mennyibe fájna?
Drz re hátsó sárvédőnyúlvány lehet csinálni alulemezbő úgy hogy arra rálehessen tenni a gyári lámpát? Valaki csinált már ilyet? A gyári sárvédőnyúlványt nem szeretném eltörni enduróra
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_e-7266031

ez
t gépet valaki ismeri? pár órája még 720-ért volt fent a neten.
hali
Valaki esetleg gondolkozott h lecserélje a DRZ-jét?
yamaha yz426f mocit cserélnék DRZ-re .. megegyezés szerint
Nálam Tubeless (tömlő nélküli) külső van/volt fent és a gumisnál derült ki hogy belső is van benne. Az új külső is tömlő nélküli, de a felni kiképzése miatt visszatettük a belsőt.

Vállal vki felni átalakítást tömlő nélkülire? Gyári Excell SM felniről van szó.
Szvsz kipuff tömítés csere miatt lett levéve a vége és ilyen barbár módszerrel lett visszatéve. Am szegecselni szokták
A gumikba van belső? A hátsó ereszt mint a szar, habbal megnéztem oldalt ereszt. Kikaptam a hátsó kereket, holnap megy a gumishoz. A gumi tube type tehát elvileg van belső. Megerősít valaki?
Nekem is hasonló van rajta, de nem tudom hogy gyári e!?
a 8:1 nem ugyanaz mint mondjuk a 8 bar
a 8:1 meg amúgyis a magyar labdarúgó válogatott privilégiuma
Sejtettem... Akkor 8:1 A sűrítés. Viszont a gyertya nem hagy nyugton. Kékes piros szinű a szikra.
6 bar kurva kevés. 9 már jobb lenne
Üdv megint. Mivel nem találtam semmi konkrét adatot,valaki elárulná mekkora kompresszióviszonyt kell mérni a vason? Nekem 6bart mért a műszer.... Az szerintem kevés. Jah és létezik olyan hogy mindkét gyertya egyszerre szarik be?
gondoltam hogy volt vele valami csinálva, csak biztosan tudni szerettem volna mivel nem látam még gyárit... köszi
Gyárilag? Még viccnek is rossz. Ez buhera egyébként gyárilag is van rajta egy minimális varrat, de persze közel sem ilyen.
szerintetek ezt a kipufogót már buherálhatta valaki vagy gyárilag ilyen hegesztett a vége?
ja bocs: 06 30 635 9305
Teljesen. Utolsó darabig.
szia!

Hívj fel,van a számodra dobom összekötővel együtt!
Szivacs szűrő a direkt helyére!
Mennyire lett szétszedve a karbi?
Egyik pillanatról a másikra kezdett el szivatni....