Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DR,XL,XT-é jó rá
Megmaradt DRZ alkatrészek eladók!

Kormány: -3000Ft
Lánckerék JTR 460-45 -3000Ft
Fejidom felfogatók: -4000Ft
Bowden vezetők: -2000Ft
Fékadapterek 320-as tárcsához: -8000Ft/db

06302341137.
ok küldj majd egy képet légyszi a tárcsáról ha tetszik hétvégén elmegyek érte ha te nem jársz budapesten mostanában?
Slgótarján melett taláűlható,és hibátlan a felni.
értem, és merre található? Ha budapest, valamelyik nap elmennék megnézni ha vidék küldj légyszi egy képet megavega@freemail.hu köszi amúgy a felni is jó állapotú? azért cserélem mert az enyémbe nyolcas van, jó nagy
tárcsával eladó csak az 35 e jó állapotú a tárcsa
felni külön mennyi? vagy a tárcsa milyen állapotú? gyári? gumi az van köszi
Drz-re (e) való dobra (nem gyári) cserélném ez a 3 újszerű cross gumit. További infó mailen.
van felni külön is tárcsával együtt de úgy 35.000 e ft vagy gumival 40.000 e.ha első-hátsó akkor 75.000 e ft.
8.000 e ft1-2 kis repedés féle van a huzaton.ennyi az összes szépséghibája.
Hello!

Ülés mennyi forint lenne?
Hello!
Első felni érdekelne ha van?
Köszi
DRZ-E kompatibilis km órát tud valaki? mármint hogy milyen motoré lehet jó a spiráljára? a 2-3 számjegyű órát leszeretném cserélni normális km/h-sra csak nem tudom milyen jó hozzá :)
75e ft hibátlan állapotú,mint gumi-felni-tárcsa.ebből nem tudok engedni.üdv
Nincs a mit szívesen ! nekem 46-os csizmával mikor álok a motoron néha a sarkammal lenyomom a kitámasztót és a motor meg meg áll az tud meg kellemetlen lenni:))
Üdv!
Nagyazén bánatom :D DR350-hez kellene váltókar. Tulajdonképp a márka mindegy is lenne, a lényeg hogy 17-18 cm hosszú és NEM aluminium az anyaga.
Tud valaki segíteni?!
Üdv!

Egy ismerősömnek kormánycsapágyat kellene cserélni a DRZ-jén.
Megtudnátok mondani a csapágy méretét? Csapágyboltban lehet kapni vagy valami speckócsapágy?

Köszönöm!
DRZ SM hátsó lámpa + prizma. 2,000 Ft!
Köszi szépen, már valaki megírta ugyanezt itt, és igen, ez volt a hiba. De azért köszönöm.
szia !
A motor kitamasztojanak a rugoja gyengul es a megszakito azonal lealitja a motort mikor a hatso kerek odacsapodik!az is okozhatja. Nekem is szokot ilyent csinalni es nagyon kellemetlen erzes tudom. probald egyszer a megszakitot leragasztani es nezd meg akkor is csinalja ugyan azt? Egy fcr crossmotorra terveztek azok 30 meterrol is odacsapodnak nem nagyon allnak le:)))
A kerekekért mennyit kérsz?
sziasztok suzuki dr350-re keresnék sm első sárvédőt fehér vagy sárga színben.
Köszönöm
A big bore kit az a rakósbotos horgászbothoz tartozik, mégpedig erős ponytos topszet, a daiwa rakós bot tartozéka és ahhoz használják.