Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LTR 450 CSERE DRZ : 06709675411
szerintem is megéri a 700-at a 2 kerékszettel cakkom pakk,főleg úgy hogy rendbe raktad!
10.000 ft a tank sapkával együtt+3.000 a benzincsap.hátsó villa: 10.000 ft a rendszámtábla tartó ajándék, de el van törve,de ha fel van szerelve nem lehet látni semmit.
szia..... a tank és a rendszámtábla tartó illetve a hátsóvilla mennyibve fájna? üdv GÁBOR
SZIASZTOK keresek drz tankot.... nem baj ha lyukas horpadt vagy hibás... minden megoldás érdekel..csak korrekt áron legyen... 30 605 6883
Szevasztok, van valakinek tapasztalata suzuki dr 350-hez big bore kit-hez? Vagy valami ilyensmihez? Magyarországon belehet szerezni? Észrevételek, élettartam stb. A másik kérdésem hogy egy gyorsító pumpás karbi van valakinek eladásra?

Üdv. Erdélyből
Nem 100% hogy bírok menni! De majd csörgök!
Ok! Jó utat!
majd dudálok az utcátok előtt olyan 6 óra felé
lehet nem fogod hallani........
Tamás!
Ha délben indulunk majsáról, az jó neked?
igen tudom, és teljesen jogos is :) mindenképp azon leszek hogy teljesen jó legyen, csak hát így hirtelen nehéz azért egyből megcsináltatni mindent
Én a duda és km-óra helyett a féklámpát erőltetném inkább az elég fontos hogy lássák ha fékezel nem a rendőr miatt hanem, hogy ne csapjon el az első kocsi, nehogy már egy féklámpa plusz minusz bekötése gondot okozzon.
remélem is :) tetszik a gép meg úgy tűnik hogy tényleg megéri a pénzét :D egyébként abba tudnál ( vagy tudnátok segíteni) hogy mi kell ahhoz hogy ne nagyon basztasson a rendőr vele?:D közútra akarom egyenlőre meló miatt. indexek ha jól tudom nem kellenek, hátsósárvédő toldatot rakatok rá+dudát+ rendes km órát+utcai gumi természetesen. Kell esetleg valami még? (féklámpa egyenlőre offos mivel ahhoz elég sok kábelezés megy egyéb ilyen kell ami most nem fér bele)
Enyémen is hallani, meg még nagyon sok embernek szerintem emiatt ne izgulj nem a leghalkabb blokk de nagyon sokat kibír
ha minden igaz nagyon keveset futott a motor, a blokk bontatlan, belső alkatrész csere nem volt még. Csak én még nem hallottam hogy a sárgáknak milyen a hangjuk így közelről :D első tulajtól lenne szóval széthajtva nincsen, ez látszik is a gépen is :)
Az jó mert pont jobb oldalt van a lánc.
Állítólag volt már valaki aki hallott dr-z-t aminek full csendes volt a blokkja de a többségüknek van egy zaja valószínűleg igaza van a szerelődnek de igazából hallani kéne.
Szevasztok.ha kellene valakinek drz-hez váz alkatrészek,akkor nyugodtan érdeklődjetek.blokk-elektronika-hűtő nincsen.
hát mindkét oldalon lehet hallani, ezt az egyenletes susogó hangot bár tény hogy jobb oldalt kicsit halkabb volt talán. a szerelő srác azt mondta hogy ez normális DRZ motorhang. de gondoltam rá kérdezek itt is hogy mit tudtok erről :)
Ha a vezérműlánc felől hallod akkor igen, 90%-uk ilyen.
Sziasztok, van egy eladó DRZ-E amit nem rég néztem meg, az lenne a kérdésem, hogy minden ilyen motornak alapjáraton van egy kicsit susogós hangja? (nem tudom jobban megfogalmazni :D) Minden motornak van ugye egy alaphangja de ez nem csörgés zörgés csupán ilyen susogás féleség :D
Sziasztok Márkatársak!
Egy kis infóra lenne szükségem futómű beállítással kapcsolatban,mert akárhová tekerem a csavarokat nekem valahogy nem passzol!
Szerviz könyvet,meg hiába bújom....
Ha valaki meg tudná mondani,hogy mennyi kattanást kell kitekerni A Gyári beállításokhoz a csavarokat Elöl fent/ lent,Hátul fent /lent azt megköszönném!
E verzióról van szó :)
köszi
sm 15-39 utcara, 14-39 palyamotorozas. Enduro 14-47
Köszönöm nektek...
S-SM szett 15-39.
e sm szettel 15:41
enduro szettel 14:49