10.000 ft a tank sapkával együtt+3.000 a benzincsap.hátsó villa: 10.000 ft a rendszámtábla tartó ajándék, de el van törve,de ha fel van szerelve nem lehet látni semmit.
Szevasztok, van valakinek tapasztalata suzuki dr 350-hez big bore kit-hez? Vagy valami ilyensmihez? Magyarországon belehet szerezni? Észrevételek, élettartam stb. A másik kérdésem hogy egy gyorsító pumpás karbi van valakinek eladásra?
Én a duda és km-óra helyett a féklámpát erőltetném inkább az elég fontos hogy lássák ha fékezel nem a rendőr miatt hanem, hogy ne csapjon el az első kocsi, nehogy már egy féklámpa plusz minusz bekötése gondot okozzon.
remélem is :) tetszik a gép meg úgy tűnik hogy tényleg megéri a pénzét :D egyébként abba tudnál ( vagy tudnátok segíteni) hogy mi kell ahhoz hogy ne nagyon basztasson a rendőr vele?:D közútra akarom egyenlőre meló miatt. indexek ha jól tudom nem kellenek, hátsósárvédő toldatot rakatok rá+dudát+ rendes km órát+utcai gumi természetesen. Kell esetleg valami még? (féklámpa egyenlőre offos mivel ahhoz elég sok kábelezés megy egyéb ilyen kell ami most nem fér bele)
ha minden igaz nagyon keveset futott a motor, a blokk bontatlan, belső alkatrész csere nem volt még. Csak én még nem hallottam hogy a sárgáknak milyen a hangjuk így közelről :D első tulajtól lenne szóval széthajtva nincsen, ez látszik is a gépen is :)
Az jó mert pont jobb oldalt van a lánc.
Állítólag volt már valaki aki hallott dr-z-t aminek full csendes volt a blokkja de a többségüknek van egy zaja valószínűleg igaza van a szerelődnek de igazából hallani kéne.
hát mindkét oldalon lehet hallani, ezt az egyenletes susogó hangot bár tény hogy jobb oldalt kicsit halkabb volt talán. a szerelő srác azt mondta hogy ez normális DRZ motorhang. de gondoltam rá kérdezek itt is hogy mit tudtok erről :)
Sziasztok, van egy eladó DRZ-E amit nem rég néztem meg, az lenne a kérdésem, hogy minden ilyen motornak alapjáraton van egy kicsit susogós hangja? (nem tudom jobban megfogalmazni :D) Minden motornak van ugye egy alaphangja de ez nem csörgés zörgés csupán ilyen susogás féleség :D
Sziasztok Márkatársak!
Egy kis infóra lenne szükségem futómű beállítással kapcsolatban,mert akárhová tekerem a csavarokat nekem valahogy nem passzol!
Szerviz könyvet,meg hiába bújom....
Ha valaki meg tudná mondani,hogy mennyi kattanást kell kitekerni A Gyári beállításokhoz a csavarokat Elöl fent/ lent,Hátul fent /lent azt megköszönném!
E verzióról van szó :)
köszi
Üdv. Erdélyből
lehet nem fogod hallani........
Ha délben indulunk majsáról, az jó neked?
Állítólag volt már valaki aki hallott dr-z-t aminek full csendes volt a blokkja de a többségüknek van egy zaja valószínűleg igaza van a szerelődnek de igazából hallani kéne.
Egy kis infóra lenne szükségem futómű beállítással kapcsolatban,mert akárhová tekerem a csavarokat nekem valahogy nem passzol!
Szerviz könyvet,meg hiába bújom....
Ha valaki meg tudná mondani,hogy mennyi kattanást kell kitekerni A Gyári beállításokhoz a csavarokat Elöl fent/ lent,Hátul fent /lent azt megköszönném!
E verzióról van szó :)
köszi
enduro szettel 14:49