Egri!Holnap szeged forráskút soltvadkert irányába megindulunk pár quadossal majd megindulok a moped rally tracken dunavarsány irányába ahool elvileg összefutok majd a mopedrally versenyzőivel,majd velük ledöngetek szegedre!Ha van kedved csatlakozz 10 kor van Forráskúton a találka
Helló!
Ma vettem egy 350-es Dr-t! A kérdésem a következő lenne! Az eladó adott egy üres flakont, hogy ilyen olajat töltött bele: Silkolene Super 4 20W-50! Mennyire jó ez az olaj illetve jó ez bele? És ha nem akkor milyet vegyek és mivel mossam ki a blokkot?
Üdv, Peti
nem csak az öninditón múlik a felszerelhetősége mivel a rse főtengely 25mm hosszabb a szabadon futó miatt meg még egy közdarab is van a közlőfogaskerekeknek lendkerék kialakítása is más tehát összegezve önindító
dekni közdarab főtengely
szabadonfutó
közlőkerekek önindítórelé egyéb elektromos egység ki alakitás
múltkor nekem egy gyerek 2 ezret emlegetett
mondjuk az csak simán vágva volt, nem voltak az élei letörve, se a furatok rendesen megcsinálva
nekem valami 6 ezer volt a jt hátsó 45ös lánckerék legutóbb
most voltunk elsején, kis gépekkel szerintem csak ősszel lesz menet
most a ténérét akarom használatba venni, lassan egy éve megvan és mentem vele 100km távot összesen
vágatni nem tudom, olyan 2-3 ezer felé lehet
de ha kell mondjuk 10db akkor tuti olcsóbb
vagy csináld úgy mint a cagivámon volt hogy a régi lánckerékre lett ráhegesztve az új fogaskerék külső része
itt minden ok
motorok rendben, kis testem egyben, a gps meg egyszer már lett használva
igazándiból még nem jöttem rá hogy kell feltöltött track-et megjeleníteni rajta, de így legalább nem kell csapatot vezetni
én ismerek pár embert aki tudna vágni de a postaköltséggel már nem biztos hogy megérné neked
http://parilla.hu/
keresd kutyát a zzr topikban
egész olcsón meghozatja a boltba
Van valakinek bontva kuplung oldali dekni fedél?
Vagy ha a jobbos deknit nem bontja meg senki akkor kompletten?
06203684808 hívj fel reggel ha info kell
DYNO JET szettek rendelhetők nálam!
Alábbi típushoz egyenlőre: Suzuki DRZ400S 2000-2012
típusszám: 3109
Tapasztalatok alapján erősebb lesz a motor, alacsonyabb fogyasztás mellett !
Nincs készleten, várni kell rá kb 3 hetet. Ha komolyan gondolod jelezz a következő email címre: norbert.rovid.1@gmail.com
Ára: 25.000,-
A kormány magasító és a kormány hibátlan szinte új a kézvédő műanyagja karcos
És a kipufogó is eladó még 39000-ért
Na jó, csak vicc volt...
Ma vettem egy 350-es Dr-t! A kérdésem a következő lenne! Az eladó adott egy üres flakont, hogy ilyen olajat töltött bele: Silkolene Super 4 20W-50! Mennyire jó ez az olaj illetve jó ez bele? És ha nem akkor milyet vegyek és mivel mossam ki a blokkot?
Üdv, Peti
dekni közdarab főtengely
szabadonfutó
közlőkerekek önindítórelé egyéb elektromos egység ki alakitás
Budapest vonzáskörzetéből mennék terepen Velencére.
Aki ismeri az útvonalat, legyen kedves jelölje be nekem google maps-en.
Előre is köszi :)
mondjuk az csak simán vágva volt, nem voltak az élei letörve, se a furatok rendesen megcsinálva
nekem valami 6 ezer volt a jt hátsó 45ös lánckerék legutóbb
most a ténérét akarom használatba venni, lassan egy éve megvan és mentem vele 100km távot összesen
vágatni nem tudom, olyan 2-3 ezer felé lehet
de ha kell mondjuk 10db akkor tuti olcsóbb
vagy csináld úgy mint a cagivámon volt hogy a régi lánckerékre lett ráhegesztve az új fogaskerék külső része
Mikor mentek túrára a hegyekbe?
motorok rendben, kis testem egyben, a gps meg egyszer már lett használva
igazándiból még nem jöttem rá hogy kell feltöltött track-et megjeleníteni rajta, de így legalább nem kell csapatot vezetni
én ismerek pár embert aki tudna vágni de a postaköltséggel már nem biztos hogy megérné neked
Te hogy vagy?Minden ok?Jó a gép?