Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudok ilyent, havernak full gyári minden, nem csereberél, a másik cimbi meg eladta a műszert
lézerrel vágatni nem tudsz?max félárban kijön mint a bolti
Nincs drz-re 52-es hátsó fogaskereked?
Hát nem vettem,beszámoltam már épülget és én még mennék is mert anya elenged....
Petit meg húzzuk a Majestijével....
bele kell gravírozni ha a kedves vevő úgy kéri
vettél valami kis endúrót? jöttök a hegyekben a peti gyerekkel ha összeforr?
Szia!
nincs rajta...
E beütést nem találtál rajt?
Szia !

Meg van és postázom is ha kell
Kedves vevő állja a postát Ha esetleg érdekel akkor kérek egy
pontos nevet címet sms-be / harminc 637 5977 / telefon számra
meg odaírni hogy DRZ kipufogó
szia,
meg van még? postázod is?
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy az 1991-es suzuki dr 650 r-t át lehet valahogy alakítani önindítósra? Passzol rá mondjuk a dr 650 rse komplett önindító szettje? Konkrétan csak a dr 650 r tetszik kinézetre és ezért nem vennék más típust 650-esből!
hát akkor tényleg hazudik, vagy csak athena perselyes a gyári henger, azt meg nem látod, csak ha széthúzod a hengert
még gondoltam is hogy mért nincs beleirva!
hát ezen nem volt akkor hazudik ez vaze!mondom én hogy link!
ha volt olaj cserélve rendszeresen meg tisztitva a legvegőszűrő akkor nagy baja nem lehet!
A kormány csapágy is jó volt!Jó volt ezen minden csak lácott rajta hogy nem foglalkozott vele csak hajtotta!
Mindkét oldalon benne van hogy athena!
A telók jók voltak nem folytak agumik is a kerék csapágyak is!A tárcsákat nem láttam nagyon kopotnak!A levegő szürőt néztem de most volt szervizbe ugy hogy tiszta volt!Olajat cseréltek meg karbit takaritottak!A hátsó rugós tagot nem tudtam megnézi mert nem volt emelője!De megkinoztam nem éreztem semmit!A hengerre rá van irva valahova hogy athena?650 be adná meg az eredet vizsgát ki lehetne cigányolni hogy csinálja meg!
ne folyjon sehol belőle olaj, teleszkóp szimeringeket, kormány csapágy ne lógjon, illetve a központi rugóstag himbája mennyire kottyan(kicsit még új csapágyokkal is kottyan, kerék csapágyak, láncszett, gumiszett, fékbetétek tárcsák, ha sok minden kopott akkor alkuképes az ár 650be lehet elhozhatod. de az alatt kizárt, bár én 700e alatt se adnám az enyémet. levegőszűrőt is érdemes megnézni, ha koszos akkor valószinű nem gyakran takaritja, akkor hagyd a francba inkább... ennek a motornak az a legfontosabb, ha nem volt takaritva akkor megette a fene az egész hengert.... kb ennyi amit meg tudsz nézni, a blokkba úgyse látsz bele.
Ezt a motor szerinted menyit ér?Mit nézzek meg rajta ha megveszem?Egyébként a hétvégén kipróbáltam olyan mint egy vadisznó!
4-5 litert ehetett athena nélkül, aztán athenával mikor már be volt állitva a karbi is kb 4,5 a legjobb vegyesbe munkába járásközben, sm pályázás/terep 8 litert meg lehet vele etetni.
Én többet megyek aszfalton mint földúton úgy hogy nekem ez nem gond!Fogyasztása nőtt az athenával?Menyit evett előtte utána vegyesben?
igen 05ös az enyém is, el lehet vele endurozgatni, akár erdélybe is, mi kijárunk, de nagy ugratásokba nem kell belemenni vele, mert felüt a nagyobb kerék a sárvédőig. (rövidebb a teleszkóp)
Tudom ebből nem lehet használta olyat venni ami nem karcos!Nem is az zavar csak hogy nem volt gazdája!Inkább igy mondanám!
Látom neked is ilyen van,csak a tied 05-ös!A futóműve milyen terepen?Észrevehető hogy ez sm vagy nem?Mert dűlő utakon is használnám!
http://www.athenaparts.com/eng...

Goggle a barátod, amúgy olasz cég.

Az 1 dolog hogy karcos, de vedd figyelembe 2005ös a motor, ha használják karcolódik, ez nem egy kirakat motor, ha olyanra vágysz ami nem karcos ne vegyél supermotot , se endurot.
Élőben nem annyira!eléggé lelakott!Látszik hogy elcsúszott vele egy párszor!Meg direkt csinált róla ilyen szar képeket hogy ne lácodjon hogy karcos!Milyen gyártmány az athena?