4e km évente az nem sok, én fél év alatt teszek bele annyit nekem 4 éve van meg, 3 éve Athena 435.ös szett van rajta. Linkeld be, bár képről nem sok mindent lehet eldönteni.
Ebben nem tudom menyi km van!Vagy is most 12000 van benne óra szerint és azt mondja hogy mikor felrakta a szettet akkor kinullázták az órát!De azt is mondja hogy 3 éve van nála a motor de Ő nem motorozott vele sokat!De az barátok közt is 4000 km évente és az nálam azt jelenti hogy szezonba még szarni is motorral járt!Milyen gyártmány am ez az athena?Belinkeljem a motort megnézed?
Szívesen Természetes bár mikor akár most is
Ha nap közbe nem veszem fel akkor motoron ülök és nem biztos hogy halom de akkor vissza hívlak csak jelezze ki a számot
48e km van a motoromban, 30e-nél lett felrakva az athena szett, 38-enél az FCR karbi+ nyitott kipufogó rendszer ( nagyobb átmérő mint a gyári), és még mindig nem hullott szét! meg kapja amit kell, az olajat sem eszi, szóval nem kell félni a tuning hengertől, már ha karban volt tartva!
Viszont ha már nekem is sikerült venni ilyen gépezetet, igazán összehozhatnánk valami motorozást (kondim nekem sincs még de rajta vagyok az ügyön ) kár hogy Mendei/DRZ07/Kovács Gábor kolegának nincs már meg a vas
Neki vannak bontott cuccai és küldi utánvéttel is.
ők aktívak és hajtanak is csak én vagyok dagi
na na na .........
Ha nap közbe nem veszem fel akkor motoron ülök és nem biztos hogy halom de akkor vissza hívlak csak jelezze ki a számot
És az a bandit jószág az tud menni földúton is?
Jó lenne csak ne lennél l olyan messze max felölök a kis 1200 banditra és meg látogatlak