Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Blokk csere történt a motoromba ezáltal megváltozott a motorszám is! Mi ilyenkor a teendő papir ügyileg?!
Én most rendelelek a parillától:

http://parilla.hu/termekeink/2...
Sziasztok. Valaki tudna segíteni abban hogy tartósság szempontjából van jelentős különbség az S és az E?
http://www.kepesmotor.hu/rends...

Ilyenje van valakinek jobb állapotban és esetleg normális áron?
Neked is köszönöm a gyors választ!
Köszönöm!
Szia!
Elkektek már! Üdv.Nagy Peti
Dunlop KR108 165/55R17. Ilyen mintával vettem sajnos, a következőre valamilyen utcai mintát vágatok.
Sziasztok! Keresnék olcsó deknivédőt a drz-m oldalához. Tudnátok segíteni? Esetleg Link? Köszönöm! (racing bazár átnézve)
Szia! Megvan még a csizma? ha igen tudnál képet küldeni e-mailban?
köszi
a korát nemtudom csak hirtelen többet szereztem a kelleténél és megválnék tőlük.... amugy csinálok egy főpróbát mindegyikkel aztán amelyik fasza az mehet is.... én kutra járok motort mosatni de szerintem kb 10 mosás után visszahozza az árát...
milyen állapotú? mennyi idős? nincs hibája?
ezért volt szar a töltésed
SZIASZTOK valakit nem érdekelni ilyen KERCHER magasnyomású mosó...postával együtt 12 000ft.... a bolti ára 30 000 nél kezdődik...30 605 6883

vagy esetleg KING CRAFT márkájú?
a gettóban így nyomják:)
Üdv ! valaki tudna nekem valami műszaki rajzot a himba alsó szemérő ami alapján le lehetne gyártani ? :) előre is köszi !
Sziasztok!
Nem tud vki eladó kipufogó rendszert?
Ez a minta nekem is tetszik, de nem ezért szól a rendőr? Milyen típust és méretet használsz?
Én most ilyen mintával csapatok.
Sziasztok :)
valaki tudna DRZ hez elado hatso kerek tengelyt?
Udv
Na ki találja meg a hibát? :)
Köszi, mindenképpen utcai mintásat akartam venni. Na majd meglátom mit kapok.
csak utcai mintára vágottat érdemes, mert ha meglátja a rendőr hogy ez nem utcai gumi akkor veszi le a rendszámot, én tapasztalatom az hogy utcán fasza vágottslickel járni, mikor nyüstölöd tapad mint állat, de ha általános körülmények között még annyira se kopik szerintem mint egy utcai gumi! a gond az hogy hátra nem igazán kapsz méretben jó gumit használtan, csak újat! most én is ebben a cipőben jártam és végül vettem egy sportgumit, de már látom hogy nem fogja addig bírni mint a vágott ami előzőleg volt fent!
Tegnap szét kaptam a kormány művet...ideje volt...száraz volt..egyedül csináltam,szenvedtem rendesen,még jó h előtte való nap csináltam motor tartó bakot,de így is nehéz egyedül,jól bezsíroztam,sima egyszerű zsírral.jó az,nem? volt grafitos is,de ez mellet döntöttem.Milyen időként érdemes át zsírozni?