Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, Nincs valakinek vagy nem tud valaki eladó RENDSZÁMOS DRZ-400 S-t? költségmentes, jó állapotút reális áron?
Rendben Koszi!
akkor engem elfelejtettek felhívni, de mind1, pirosba se rossz, csak előtte fehér volt csak széttörtem
De engem felhívtak! Hogy nincs fehér! Mondom akkor jó piros is.
amúgy érdekesek mert én is rendeltem télen fehérbúrásat és kaptam egy pirosat.. nem akartam már reklamálni, de akkor gondolom nem egyszeri eset volt....
hát figyelj nekem is így volt azt hittem felvették rendelést és hogy küldik közben mikor már küldték volna akkor hívott srác h nincs készleten fehér búrás csak piros :) jelezni fognak! ne kapkodj! :) várd meg míg nem jeleznek ;)
motoros26! Meg annyit hagy kerdezzek mar meg, en is megrendeltem az universalmotor.hu rol lampas sarvedo toldatot. De meg nem erkezett meg, semmi visszaigazolas ...semmi.
Nem emlekszel neked mennyi ido utan vittek ki? irtam nekik arra se reagalnak. Hivni meg nemtudom mert kulfoldon vagyok. Ha tudsz mondani valamit, irj mar legszi.Koszi! Peace
Hát ha elszakad akkor jó eséllyel átrendez mindent...
Mondjuk 15ezernél nem tudom miért szól a vez.lánc.

Első körben lehet, hogy a vezérműlánc feszítőt kéne megnézni, hogy feszít-e rendesen vagy esetleg megakadt valahol. Ha jól tudom ehhez nem kell teljesen megbontani a blokkot.

Érdemes lenne szakembernek meghallgatni, esetleg átnézni :(
Szia köszi a választ 5w40 van benne motul factory line, 15000 km van a motorban és azt mondták hogy kicsit szól benne a vezérműlánc de nem tudom már kicseréltessem e vagy az nagyon szól ha már kész van?
Mekkora kárt tehet ha szakad?
Hali Mindenki!
Lenne pár ELADÓ cuccom!
06-20-5-636-213
Köszi az infót
azám!
Igen, hamisitvany.
Hat igen, ezert is tettem ki ide.
Légszűrőolaj, abból is a kannás.
A spray nem az igazi :)
új Yoshi dob 18- ezerért?
Hellosztok! DRZ-E nél mi a legjobb a légszűrő beitatásához? Spray vagy jó a sima Motul motorolaj is?
Sziasztok! A velemenyetekre lennek kivancsi, Drz 400 SM re. Mit gondoltok errol a Yoshimura dobrol? Illetve a Racer dobrol?...

http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Az 5mm-es vastagságú...én 6-ost vettem bele(mert az volt) 890 ft-ért egy alap csapágy boltba....szerintem a gyári volna vagy 3-4 e ft...
Semmi gondom az olcsóval,nem ereszt,és el is fért az 1mm
Sziasztok! Lenne egy gyors segítség kérésem! (kicsit körbeírom)
A kuplung bóvdenem amit forgat, abban a házban vagy egy szimering ami átereszt! Merre felé tudnék venni olyan szimeringet Budapesten?
És körübelül milyen árban van?
Köszönöm!
Szia

azt azért hallani kellene, hogy bármit mondjunk, mert nem csak a vez.lánc-nak lehet hangja. Lehet szelep is meg ezer más dolog.

Milyen olaj van benne ? Hány km vagy üzemóra van az olajban ?

Üdv
Sziasztok motorblokk cicergés felöl érdeklődőm azt mondták a vezérműlánc szól viszont azt is halottam hogy ez normális több kérdésem lenne és szeretném ha valaki megválaszolná őket.
- mennyire hangos amikor már cserélni kell?
- az olajhoz hozzá kell nyúlni a csere alatt vagy nem befolyásolja?
- eltud szakadni vagy ahhoz már nagyon kell szóljon?
- esetleg kép valakinek?
Köszönöm szépen :)
Eladó SM lámpa + prizma! 2,000 Ft
adés-vételi szerződés, aztán tokmányiroda átírás...