Meg egy utolso kerdes, ne haragudjatok hogy ide irok, de ti jobban tudtok segiteni. http://4.bp.blogspot.com/-QQHi...
Ilyen lencset szemuveggel tudtok ajanlani? A progrip szivarvany lencseje kozel sincs ilyen mint ez.
Én vettem olcsó cross szemüveget! kb 1-2 hónap..... karcos lesz és nehéz tisztítani. bemész az Oakley boltba és 13e készítenek egy sötétedő lencsével fejméretedre!
Üdv! Jártatok már úgy hogy a motorotokon a blokkra felragasztott fém deknivédő miatt nehézkessé vált a váltás mert a váltókar hozzáért a felragasztott deknivédőhöz?
Én most vettem nemrég és föl is tettem, aztán az első motorozásnál tapasztaltam hogy néha már nem is tudtam váltani annyira hozzáért..
Ha tudtok valamit mondani hogy mit csináljak vele, segítsetek!
Köszi! :)
Szia hát a szerelő azt mondta, hogy a vezérműláncot hallani de nem vészes, amúgy a youtubon találtam egy csomó videót hogy az sm és s verziónál a blokkból jön egy érdekes hang ami normális... mi a véleményetek?
Ilyen lencset szemuveggel tudtok ajanlani? A progrip szivarvany lencseje kozel sincs ilyen mint ez.
A héten sok bukó akciós !
Nekem Oneil bukóm van, mondjuk 33 pénz volt, de én meg vagyok vele elégedve.
Csak jó méretet vegyél :)
Én most vettem nemrég és föl is tettem, aztán az első motorozásnál tapasztaltam hogy néha már nem is tudtam váltani annyira hozzáért..
Ha tudtok valamit mondani hogy mit csináljak vele, segítsetek!
Köszi! :)
Én 3301et vettem, eddig nem volt vele gondom.
Olcsobb is megfelel? Mi a velemenyetek? Koszi