Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad volt, ma erkezett meg a sarvedotoldat.
nem, egy téli endurózás során törtem le mikor kapattam fel a siratóra, és hát vágtam vele egy backflipet majdnem, csak a toldat letörött
Meg egy utolso kerdes, ne haragudjatok hogy ide irok, de ti jobban tudtok segiteni. http://4.bp.blogspot.com/-QQHi...
Ilyen lencset szemuveggel tudtok ajanlani? A progrip szivarvany lencseje kozel sincs ilyen mint ez.
Én 750-ért vettem, 700-ért elvihető szép a gépezet! Hol laksz? Én Sellyei vagyok!
Itt nézz szét!
A héten sok bukó akciós !
Szia!

Nekem Oneil bukóm van, mondjuk 33 pénz volt, de én meg vagyok vele elégedve.
Csak jó méretet vegyél :)
Rendben, Koszonom a velemenyed.
Kerekezés miatt ?
Én vettem olcsó cross szemüveget! kb 1-2 hónap..... karcos lesz és nehéz tisztítani. bemész az Oakley boltba és 13e készítenek egy sötétedő lencsével fejméretedre!
Köszönöm!
Tudnátok ajánlani (Pesten megvásárolható) sisakot úgy 25.000 Ft-ig?
hát elnézve a piaci árakat, ami megéri az árát olyan 600 és 650 között van maximum!
Nekem van egy szép gyári s-es drz mennyit adnál érte?
Nekem van egy szép gyári s-es drz-m mennyit adnál érte?
Görbe a váltókarod. Máshogy nem érhet bele!
Üdv! Jártatok már úgy hogy a motorotokon a blokkra felragasztott fém deknivédő miatt nehézkessé vált a váltás mert a váltókar hozzáért a felragasztott deknivédőhöz?
Én most vettem nemrég és föl is tettem, aztán az első motorozásnál tapasztaltam hogy néha már nem is tudtam váltani annyira hozzáért..
Ha tudtok valamit mondani hogy mit csináljak vele, segítsetek!
Köszi! :)
Szia hát a szerelő azt mondta, hogy a vezérműláncot hallani de nem vészes, amúgy a youtubon találtam egy csomó videót hogy az sm és s verziónál a blokkból jön egy érdekes hang ami normális... mi a véleményetek?
Pályáztam már benne, igaz nem 35fokban, de eddig nincs gond a párával. Én most vettem még hozzá kék tükrös lencsét, most azzal használom.
En is ugyanezt neztem ki, egy fasza lencsevel.Akkor parasodassal nincs gond? Igy maradok en is ennel. Koszonom
Az aunerben 7000 párszáz a scott, örökké jó egy darabig.
Ne lepődj meg rajtuk, én voltam bent párszor, a fejetlenség mindig maximális, és csak az a lényeg, hogy mikor csapod le az asztalra a lóvét.
Válogass!
Én 3301et vettem, eddig nem volt vele gondom.
Bocsi, tudtok ajanlani vmi jo fele Cross-szemuveget? Milyet eri meg venni?
Olcsobb is megfelel? Mi a velemenyetek? Koszi
ja és lehetőleg a Dunántúlon :)