Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha mozgatod a kormányt a bakon akkor nem kellene érezni hogy akadozik a görgő még egy kicsit sem
haver gépén épp most takarítottam 4.re sikerült csak eltalálni a tökéletes állapotot
sok zsírnak nincs értelme, inkább évente egyszer átmosni-zsírozni
Kész van! Bő fél óra alatt végeztem vele! A felső volt rozsdás, az alsó szép zsíros. Az egész kormánynyak tele van nyomva zöld zsírral. Annak olyannak kell lennie? A meghúzáson agyaltam, hogy mennyire kell, de végül annyira húztam, hogy éppen érezhető legyen a görgők gurulása. Holnap kerülök vele egy kört és szerintem szépen be fog igazodni és simán fog járni. Az utolsó előtti pillanatban csináltam meg, mert nem sok idő kellet volna, hogy teljesen megegye a rozsda! Még éppen megmenthető volt.
Kormánycsapágy
Üdv!
Eladó egy használt Bridgestone Trail Wing 21 colos első gumi.. Kicsit kopottas de még pár ezer km-et elmegy..
Érdeklődni E-mailben vagy telefonon. Telefonon csak 3 óra után, kivéve hétvégén.
Tel.: 06 70 326 6773
E-mail: mxenjoyer@gmail.hu

Egyébként az árára olyan 2000 Ft-ra gondoltam..
Postázás megoldható!
Igen az András Tibi! Ő szokott itt sokunknak szerelni...mióta 'komolyabb'motorjaim vannak ő szerel nekem. Nagy Dávid akkor tőled lesz az alkatrészem,te vagy Baján ?! Mondta a Tibi h Bajárol hozza.. Már párszor gurultunk is Tibivel...
köszi mindenkinek a kutyacsont infókat!
most már megoldom
köszi!
06-70-332-0554
köszikeeeeeeeeee
A furat 15-ös az enyém Es.
talán 18, esetleg 20.
ez egy sm verzió, aztán amikor endúró kerekek vannak benne nyafog hogy nem ér le a lába
mekkora a furat? nem emlékszel? nekem mintha 12es rémlene
Írd be itt keresőbe: 132, 5
Ott vannak képek ha legörgetsz hozzászólásaimhoz.
megadhatod, mert valahová elkevertem.
jó csávó, nagyon nyugodt
köszi!
3mm ült lejjebb a háta ennyit engedtem be az elején is. 180cm/ 80kg hoz pont kényelmes lett.
Én most ültetem le az enyémet,gyári 125-ről 135-re én 172 cm vagyok nekem így tökéletes,természetesen az elejét is lejjebb vittem meg az oldal sztendert is rövidíteni kel mert az eredeti túl hosszú,és nem lehet letámasztani rá a motort.
Hali.
Az András Tiborról beszéltek szerintem.
Én csak ajánlani tudom nekem is ő szerel.
Ha kell a száma megadom szivessen.
üdv.
az ady endre utcai emberke? nevére nem emlékszem de már voltam nála
3mm mennyit csökkentett rajta?
nem kevés? én az xr4-en 2 centit nyújtottam(ami sok volt mert dagadt vagyok) most a nej miatt 1 centivel nyújtottam kb 5 centit ment le
Szevasz.
Nem lakunk messzi egymástól öregcsertői vagyok.
Látom figyelmes vagy,nyugodtan tegezhetsz, a tiszteletet meg adjuk egymásnak ez a lényeg nem számít ki hány éves.
Azért kérdeztem mert úgy hallottam ,hogy nagy penge a szerelésben a mester.Én is hozzá szeretném vinni átnézetni a gépet pl. a generátor csavarokat is. Máskor is javított már neked?
gyári 125 mm furat átmérőre nem emlékszem talán 18 mm.
Én 132,5-re növeltem az kb 3 mm- t jelentett.
Nem birok menni dolgoznom kell !
Bútorboltban is találsz, ha bútorlap összehúzató csavart keresel.
valaki meg tudná mondani a drz kutyacsont gyári furattávját és a méretét?
esetleg aki ültette már az mennyivel nyújtotta meg?
havernak alacsonyabb az önbizalma mint az ülésmagassága szintre szeretné hozni, anyagot már szereztem hozzá csak most nem tudok elmenni a motorért
köszi!
Ha legörgeted a lap aljára ott az összes robbantott rajz:
DRZ 400