Szia imcsi73!
Egy régebbi hozzászólásodra reagálva, hogy esetleg nem tudnád megmondani hogy pontosan mi nem stimmel azzal a motorral? Tervezem hogy megnézem, de jó lenne tudni hogy milyen hibája lehet, mert lehet ott személyesen nem veszem észre. Előre is köszönöm.
Ugyan semmi gond! A lenyeg a lenyeg! :) Rendben azt nagyon megkoszonnem, ha korulirnad a menetelt, esetleg meg kepekkel is illusztralnad! Halas lennek
Ertelek, igazat is adok, es tudsz esetleg meg az indexben is otletet adni? nappal is jol lathatoak igaz?
Akkor varom valaszod!
Bocsánat! Mindennap nem nézem képeimet, és nem jelez sajnos se mailon semmi hogy írnak alá... Hát megmondom az igazat én sokat szenvedtem vele. holnap csinálok felfogatásról képeket de holnap leírom hogy én hogy csináltam és neked sokkal könnyebb lenne. Mivel univerzális ne azt várd el mint a gyári hogy passzol 3 csavar és kész! mert nem így megy az!:):) Én karbon ledes indexeket vettem rá! előtte is az volt mikor megvettem de jobb oldalit túlhúzták és kiszakadt tokból. Ha venni akarsz ne a legolcsóbbat vegyed ha rám hallgatsz de mindenkinek a saját véleménye, azért mondom mert amit lecseréltem róla az is legolcsóbb volt bóvli magyarán. De nagyon jól néz ki sötétben is! ;) Sok félét néztem én is olcsóbbat, másfajtákat de ezt vettem meg és nem bántam meg!
Motoros26 irtam a kepsorod ala, nem nagyon valaszoltal..felteszem itt is hatha:) De elfogadok segitseget tobbiektol is, akik ilyet tettek fel. En is most keszulok lecserelni a gyarit. Tudnal segiteni, kell furni faragni a feltetelkor, vagy konnyen, fellehet csavarozni? Egyertelmuen passzol? Hany csavarral sikerult rogziteni? Az indexek a regi? Megkoszonnem valaszod! :)
Illetve abban tudtok segiteni, Led-es indexre akarom cserelni a gyarit, elegendo a fenye ezeknek? Nappal is lathato? Rele az jo ami van benne? Koszonom
Igen van felénk is "lazább"műszaki,csak ahol voltam két éve ott elég húzós összeget kellett csengetni/zsebbe/,úgyhogy egy próbát megér itt körbenézni,a gyári dobot úgy is mindenki az első leendő alkalommal lecseréli nyitottra.
Sziasztok! Van egy 2007-es DRZ SM-em és keresek hozzá normális rendszámtartót és a felnikre excel matricát. Akinek van vagy tud segíteni, kérem írjon! Köszi előre is!
Szia!
Ne haragudj hogy beleszólok, de nekem és az összes ismerősömnek ordenáré kidörrenőkkel is átmegy a gép (volt amelyiken házi gyártású volt, és senki sem adott rá az árra) Szerintem a Te környékeden is van "lazább" vizsgáztatóhely, érdemes utána érdeklődni! Ha nem, akkor bocsi, a jó szándék vezérelt :)
Üdv Népek.Május közepén műszakira hivatalos a SM,csak egy a bibi,nincs meg a gyári dobom,a nyitott csővel meg felejtős a dolog.Tudja valaki nélkülözni a leszerelt dobját egy pár napra?A postákat természetesen állom,a bérleti díjat meg kiokoskodjuk. Köszi Sanya
szia..vagy kevesebb vagy rosszabb olajad van a telókban mint ami kéne.... volt hasonló problémám..... olaj és szimmering csere sokat javított a drz futásán...
Novemberben eladtam a DRZ-met, rég jártam erre. Ma azonban majdnem keresztülestem pár cuccban gondoltam meghirdetem...
Thor csizmmám és a motoremelőm is eladósorba került, itt a képesmotoron megtaláljátok ha érdekel Titeket!
Élő emberrel fordult elő egyébként ilyen ? Mert én még csak legendából hallottam :)
Egy régebbi hozzászólásodra reagálva, hogy esetleg nem tudnád megmondani hogy pontosan mi nem stimmel azzal a motorral? Tervezem hogy megnézem, de jó lenne tudni hogy milyen hibája lehet, mert lehet ott személyesen nem veszem észre. Előre is köszönöm.
használt drz400 e teszt kunmadarason
Ertelek, igazat is adok, es tudsz esetleg meg az indexben is otletet adni? nappal is jol lathatoak igaz?
Akkor varom valaszod!
Illetve abban tudtok segiteni, Led-es indexre akarom cserelni a gyarit, elegendo a fenye ezeknek? Nappal is lathato? Rele az jo ami van benne? Koszonom
Valakinek ilyen eladó lenne?
és innen vettem45 fokos piros búrás! igaz fehér búrásat akartam de akkor nem volt készleten így piros lett. De nagyon faxa!
sárvédőtoldat
matrica
Eladó_1
Eladó_2
Eladó_3
Ne haragudj hogy beleszólok, de nekem és az összes ismerősömnek ordenáré kidörrenőkkel is átmegy a gép (volt amelyiken házi gyártású volt, és senki sem adott rá az árra) Szerintem a Te környékeden is van "lazább" vizsgáztatóhely, érdemes utána érdeklődni! Ha nem, akkor bocsi, a jó szándék vezérelt :)
Novemberben eladtam a DRZ-met, rég jártam erre. Ma azonban majdnem keresztülestem pár cuccban gondoltam meghirdetem...
Thor csizmmám és a motoremelőm is eladósorba került, itt a képesmotoron megtaláljátok ha érdekel Titeket!
EMELŐ
CSIZMA
Üdv,
2N
helles@freemail.hu