Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.
Nekem van olcsón benzincsapom.
06-20-5-636-213
Én Kopaszkák-kal gyártattam, keveseltem én is a 4 mm- t, 5 öset csináltattam.
A két tárcsa 32 ezer volt + posta. Tökéletesen működik.
Eladó az alábbi hengerfej (S típushoz) és nyitott dob. Hengerfej 50e kipufogó 60e áron.
Ja és még annyi, hogy nem házilag gyártott tárcsáról van szó, hanem bolti és 40.000 Ft az alap ára, de most elég jó akcióban van, azért lenne sűrgős a segítségetek, hogy ne fussak ki az akcióból!
Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy az első féktárcsám kuka lett és most nézegetem a tárcsákat. Találtam egyet, de nekem elég gyengének tűnik és a vastagsága is 4mm. Mellékelek képet, hátha volt már valakinek ilyennel dolga és tud tanácsot adni, hogy megéri e megvenni. Amúgy 320-as és szuperlotyókerékbe lenne.
Légyszi mihamarabb írjatok véleményt, mert sürgős lenne.
Munkába járásra használom a motort minden nap kb 30km, fele kövesút a másik fele földút, ami mostanában eléggé porol, a láncon meg is látszik rendesen.A kérdésem az lenne milyen rendszerességgel kel a láncot meg a levegő szűrőt kenni a por miatt.
Jó állapotú DRZ-E üzemanyag csap nincs valakinek eladó korrekt áron? Vagy a benne lévő gumi kellene,kb tízet csináltam de mindegyiket szétmarja a benzin.
Okés, köszi a korrekt választ.
Ezt is meg tudom érteni.
Tovább nem nagyon mennék a témába bele, mert még annyira nem ismertek és félek, hogy félre értenétek.

Ha lesz időm és energiám méregetek, rajzolgatok, aztán ha a jó a sablon dobok képet.

Üdv
persze! az a legolcsóbb, először azt tenném
még annyit, hogy a régi henger és dugó sokkal sokkal kopottabb volt ,mégsem volt vele ilyen probléma...
Először sztem kéne bele egy új szimmering!?
:D
azért kösz
rossz a szimering, vagy rossz a fészek, vagy nagy a karternyomás...
majd aszerelőd biztos megállapítja, én sajna innen nem tudom... viszont jót beszélgettünk a semmiről!
na akkor szerinted miért nyomja ki ?
szerintem azon nincs, mert ha jól tudom, az nedveskarteres, és a váltó fürdőben van kenve... nincs nyomás a szimeringen
azon már nem biztos hogy van lemez?
nem láttam, hogy írtad volna! :)
jah! azt hittem DRZ 400
az enyém egy 96-os dr 650 se
elég rossz kép, de látszik rajta
gyárilag ott van... ha nincs visszatéve, akkor az hiba. valamit ki kell találnotok
És ha nincs ott lemez gyárilag? Hegesztve lett a blokk,mert leesett a lánc és kitörte a blokkot az első lánckerék előtt...
van még egy hüvely a tengelyen a szimeringbe, azt meg a lánckerék tartja
ha volt lemez, akkor nem jöhet ki... az azért kell, mert ott olajnyomás van, azt hiszem a szekunder tengely lánckerék csapágyát a tengelyen keresztül egy furaton át keni az olaj. egyik oldalról a szimering, másik oldalról a csapágy porvédője tartja.