Ja és még annyi, hogy nem házilag gyártott tárcsáról van szó, hanem bolti és 40.000 Ft az alap ára, de most elég jó akcióban van, azért lenne sűrgős a segítségetek, hogy ne fussak ki az akcióból!
Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy az első féktárcsám kuka lett és most nézegetem a tárcsákat. Találtam egyet, de nekem elég gyengének tűnik és a vastagsága is 4mm. Mellékelek képet, hátha volt már valakinek ilyennel dolga és tud tanácsot adni, hogy megéri e megvenni. Amúgy 320-as és szuperlotyókerékbe lenne.
Légyszi mihamarabb írjatok véleményt, mert sürgős lenne.
Munkába járásra használom a motort minden nap kb 30km, fele kövesút a másik fele földút, ami mostanában eléggé porol, a láncon meg is látszik rendesen.A kérdésem az lenne milyen rendszerességgel kel a láncot meg a levegő szűrőt kenni a por miatt.
Jó állapotú DRZ-E üzemanyag csap nincs valakinek eladó korrekt áron? Vagy a benne lévő gumi kellene,kb tízet csináltam de mindegyiket szétmarja a benzin.
Okés, köszi a korrekt választ.
Ezt is meg tudom érteni.
Tovább nem nagyon mennék a témába bele, mert még annyira nem ismertek és félek, hogy félre értenétek.
Ha lesz időm és energiám méregetek, rajzolgatok, aztán ha a jó a sablon dobok képet.
rossz a szimering, vagy rossz a fészek, vagy nagy a karternyomás...
majd aszerelőd biztos megállapítja, én sajna innen nem tudom... viszont jót beszélgettünk a semmiről!
ha volt lemez, akkor nem jöhet ki... az azért kell, mert ott olajnyomás van, azt hiszem a szekunder tengely lánckerék csapágyát a tengelyen keresztül egy furaton át keni az olaj. egyik oldalról a szimering, másik oldalról a csapágy porvédője tartja.
Nekem van olcsón benzincsapom.
06-20-5-636-213