Szevasztok!
Lemaradtam pár napi fórumról.... hiába a hosszú hétvége...
Hol van ez az igen finom terep?
Érdekelne....
Továbbá meg tudná mondani valaki, hogy az S-nél milyen sebességeknél szabályoz le? Mármint egyesben, kettesben, stb.... Még sosem gyötörtem, csak érdekelne.
szia!
hülyeség a 3 kg...nagyon massziv...terhelhető....doboz nélkül főleg...
az előző hozzászólásomnál van egy kép oda van felcsavarozva....full massziv...amig megvolt a mocim ennél fogva emelgettem a seggét...és az nem 3 kg...asszem
a givi dobozomra is azt irták hogy max 3 kg....én meg elmentem tescozni és belement a 2-3 1,5 literes ásványviz meg konzerv..felvágott...stb....
szólj ha érdekel....megnézed...feltesszük....kipróbálod....m
egoldjuk
Sziasztok, van egy DR 250-esem, 1987-es.
Kéne egy bontott fékdob első kerékre, nincs valakinek eladó?
(a sebességmérő bowdenjét nem pörgeti meg az enyém, ennyi a problémám, aszonták, az egész dobot ki kell hozzá cserélni)
Én is csatlakoznék majd egyszer, ha lehet, viszont én csak az aszfaltot preferálnám...mondjuk van egy olyan hülye érzésem, hogy ezzel tavaszig várnom kell...
Lemaradtam pár napi fórumról.... hiába a hosszú hétvége...
Hol van ez az igen finom terep?
Érdekelne....
Továbbá meg tudná mondani valaki, hogy az S-nél milyen sebességeknél szabályoz le? Mármint egyesben, kettesben, stb.... Még sosem gyötörtem, csak érdekelne.
Köszönöm a választ.
Üdv. Dani
hülyeség a 3 kg...nagyon massziv...terhelhető....doboz nélkül főleg...
az előző hozzászólásomnál van egy kép oda van felcsavarozva....full massziv...amig megvolt a mocim ennél fogva emelgettem a seggét...és az nem 3 kg...asszem
a givi dobozomra is azt irták hogy max 3 kg....én meg elmentem tescozni és belement a 2-3 1,5 literes ásványviz meg konzerv..felvágott...stb....
szólj ha érdekel....megnézed...feltesszük....kipróbálod....m
egoldjuk
erről beszélek(kép).....ezekhez van csavarozva....
ha van akkor jó :-)
Drz-400 hoz keresek komplett hengerfejet.
Kérlek segítsetek jó az idő és nagyon mennék csapatni.
Csá!
Kéne egy bontott fékdob első kerékre, nincs valakinek eladó?
(a sebességmérő bowdenjét nem pörgeti meg az enyém, ennyi a problémám, aszonták, az egész dobot ki kell hozzá cserélni)
Ára 7500.-ft E szabványos
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
ez az. ez szintén meg tud lazulni mint a túloldalt az önindítókuplung 6 csavarja.
csavarrögzítőt neki is
Én is csatlakoznék majd egyszer, ha lehet, viszont én csak az aszfaltot preferálnám...mondjuk van egy olyan hülye érzésem, hogy ezzel tavaszig várnom kell...
A nagybandi sem rossz gondolom.
Nagybandit lesz.....megy az alkudozás....
Neked mi lesz a következő? Vagy már meg is van?
10ezré vihető...
Az E-n milyen féklámpa van?
Tetszik...
Hol lehet ilyet beszerezni?