Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy !
Most nem igazan tudnék új kipufogót venni én inkább valamilyen olcsó kis megoldást keresek .
Mert kell bukó és egyéb védőfelszerelések plusz még a motoron is van egy-két apróság (fékbetétek,kenőolajok,gumik...)
De azért köszönöm !
helló
Pontosan Báta
és te ?
Hali!
Kakukkal csapattunk tegnap, és olvatam hogy te is csatlakoznál! Esetleg küld el nekem is az elérhetőséged!
Üdv:SaraZ
Hali.
Nekem van 1 gyári E-s kipufogóm visszafojtva.
Nem használom.
Ha gondolod el cserélhetjük rádobsz valamennyit.
A szomszédok meg ......be.
Nekem is ugattak.
Vettem egy Yoshimura rendszert kivettem a hangtompítót is most már az 5.szomszéd is ugat.
Ezek a szomszédok ilyenek.
üdv.BOB.
De a mínuszötven kilót se kijelentem, bocsi. Kérdezem, hátha tuggya valaki
Például bontó. De lehet, hogy valami gyártónál is van. Polisport például, nemtom, utána kéne nézni
nekem is fém tank van jol jönne egy műanyag
hol lehet szerezni bontó?
nem bizos hogy passzolni fog?
Vagy söröshordót inkább... viccen kívül valami harmincdekás műanyag tankot
boroskannát!
babetta
és milyen tankot teszel rá helyette?
Ja, ráadásul még a gyári tank is rajtavan... de ez már a sokadik mínuszötven, amivel találkozom... addíg mondják, míg végül elhiszem
enduro pályán oda vissza,laktanya felé,át az úton pécel felé.nem nagyon tudom mit hogy hivnak arra,szinta mindenhol voltunk
ez gecijó
kinn voltam délután helisten temtalálkoztam a vaskalapossokkal,mere voltatok
okés,csak most pihi van mert nagyot estem ma.adatlapomon a cimem küld el a számod és dumálunk!nagyon jó helyek vannak arra!ma találkoztunk a közeggel is,de nem volt semmi.

szia kakukk,énis tarcsa környékén motorozok egyszer össze futhatnák,mocizni.
Az biztos. Főleg futóműileg meg fékileg. De én se vagyok egy valentinorossi a 110 kilómmal. Viszont felfelékben már tudnék jobban sietni, ha jobban bírná a vasam...
nem mert otthon voltam
héten kimegyek meg szerintem megkeresem kerkyrat motortárolás ügyben
szombaton kimentem krosz pályára erre szerencsésen kiesett a patentszem a láncból, így futót rendeltem és úgy haza nagy idegességemben még szétszedtem darabokra idomot tankot stb és lemostam, pedig gondolhatod (kb 2 hete vártam hogy hazamenjek és berugjam) legszívesebben felgyújtottam volna, dehát ez van
Ja, sx250-nel lehet körbemotoroznak vele... már ha elférnek mellette

Hát XR600 se kéne... dögnehéz lehet, és önindítója sincs
jó de egy big sose lesz wr450
De ahhoz kevés csak a tükröket ledobálni róla
akkó csak a betük kavarodtak meg!voltál már ferihegyen?
Ja, hát ezért kérdezem... olvastam lecsupasztott eladó bigről, és azt állította a tulaj, h 50 kiló cuccot dobált le róla. Namármost 200 körül lehetne ilyen vast venni és 60 ló, bő nyomaték meg önindító... csak hát gyárilag 160 kiló felett van, ami beszarás terepen