Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

500valamennyiért is láttam már!
ááá,inkább vegyél egy drz-t,bele egy sm szett és go!
Köszi, ezt néztem én is. CSak CSongrád nekem rohadt messze van... talán lesz majd közelebb is
Theograf,
akkor Te is EXC-ről pattantál át DRZ-re? És milyen érzés? Én a magam részéről nagyon örülök neki, bár a KTM nagyon jó motor volt. Én marha szakszervizbe hordtam ezrenként, a gatyám ráment. A Suzi ilyen szempontból sokkal barátságosabb...
Én is csak 172.
Nekem a drz már necc. Az 525 EXC meg már túú máccss volt.
Nekem minden magas, csak 174 cm vagyok. Bár ennek ellenére az XTZ 750-nel volt pár terepes próbálkozásom...
De erre sokkal jobb a DRZ!
Endúrózni magas? Endúrózni semmi sem magas
Inkább túl széles az ülése, és azért ér le nehezebben a láb. Én amikor először ráültem, az volt a furcsa, hogy olyan terpeszben kell rajta ülni, mint a lovon szőrén.
Szia Nikk!
Nekem volt szerencsém 800-as BIG-hez, de nem voltam elájulva tőle (újszerű volt, 5000 km-rel). Túrázni túl "egyhengeres", endurozni meg túl magas, na meg nehéz is. És ha le is szedsz róla mindent, hogy tudna olyan súlyban lenni, mint a DRZ-E, aminél minden le van könnyítve, és egy csomó cucc alu a vas helyett, és dupla méretű a blokk is? Ez józan ésszel végiggondolva lehetetlen!
De valamire biztos jó lehet...
ezigen,,,gyorsan felszámolod a gépprkot
szia az olaj milyen benne, ha van benne fémforgács akkor biztos, hogy valami hozzáér valamihez. az olajszűrt kiveszed azon rögtön látszik.
http://www.hasznaltauto.hu/2429074_suzuki_dr_1992
http://www.hasznaltauto.hu/2429074_suzuki_dr_1992
nikk

ezt megnyúzhatod!
Nem tartom igazán reálisnak az 50 kg ledobható cuccot, de lehet kísérletezni.... Big 750-em sosem volt, így inkább csöndben maradok.... :-)))
Köszi a szakvéleményt, bár sztem a kérdésem lényege elsikkadt menetközben. Lényeg, hogy eszembe se jutna egy 160-170 kilós vassal egy métert menni kemény terepen. Viszont olvastam biggel kapcsolatban, h állítólag olyan 50 kiló hájat lehet ledobálni róla (tank, lámpa, kipu, stb), és utána egy 110-120 kilós vas, bő nyomatékkal, teljesítménnyel, önindítóval megáldva kicsi pénzért, már elgondolkodtató. Magam részéről nemigen hiszem ezt az ötvenest, de hátha valaki jobban tudja...
Nah gyerekek eladóvá vált a szépségem Sajnos úgy tűnik , h abba kell hagynom a motoros pályafutásomat SZval
Suzuki drz 400 SM 2006-os évjárat enduro szettel, új fékbetétekkel(szinterezett), elől 80 hátul 80%-os gumikkal,első lámpa nélkül,de a műszerek megvannak.Hibátlan a motor.
Őszinte leszek a szelepeket be kell állítani.ennyi a bibije.Ha érdekel akkor írj vagy hívj06705503624
Ugyan itt gilera runner 50, cagiva elephant 160 polini, és bombardier ds baja 650 eladó
hello na most jottem be a garázsbol, szetszedtem azt az oldalt de nem volt meglazulva a csavar es a fogaskerék sem kotyogot ez jo?- mert most mar nemtudom hogy mi lehet vele. Netan meg kellet volna huzni rajta valahogy ?
Szia igen arra gondoltam, nekem is történt már ijen
fainak a képek,biztos lehetsz benne hogy tavasszal találkozunk!
Szia Kakukk!
Itt van néhány kép még a KTM-es korszakomból. Szóval vannak itt jó helyek. Most már szelídebben adom elő, de az endurós már csak endurós marad....
Ha tavasszal eljössz, akkor lesz itt program, elhiheted!
Üdv!
Nem tudom, hogy milyen kondiban vagy, de ilyen nagy vasakat nem javasolom endurózásra. Legalább is kemény terepre nem. Nekem volt Honda XL 600-asom, ami egy nagyon jó gép, csak el ne kapj egy homokos részt a 175 kilójával. 100 kiló vagyok, de volt rá eset, hogy nagyon megizzasztott ez a nagy dög, és fényévekre lemaradsz a déerzés cimboráktól, ha egy kicsit jobban odahúznak. Ez a dög nagy súly már közepes ugratásnál is bekoppanthatja a telót, és arról ne is beszéljünk, ha ez az elefánt rád esik. Száz szónak is egy a vége, csak száraz és döngölt földútra, ill. aszfaltra valók ezek, de oda nagyon jók. Remélem segítettem a "szakvéleménnyel".
Üdv,
Dani
hát arra felátek még jobb a terep!tokod meg egyebek...A képeknek örülnék.A túrát megdumálhatjuk!
Táton, ez Esztergomtól 8 km-re van Komárom felé.
Itt a környéken is vannak nagyon jó helyek, összehozhatunk egy-két túrát, ha van kedvetek (tavasszal).
A múlt heti duál túra (70 km) is nagyon jól sikerült, 4-en voltunk. Sőt olykor megyünk asszonyostul is olyan helyeken, ahol nem hagyjuk el őket! :-) Majd küldök pár fotót, hogy milyen helyek vannak itt. Pécel környékén többször jártam, de csak autóval... :-((
te merre laksz?
Kösz, na majd alkalom adtán felderítem... talán már csak tavasszal.
Mindenesetre szimpatikus csapatós hely a kép alapján.

Üdv.