Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor majd pontosítunk, meg addig megpróbálom az endúró gummámat lecserélni valami használhatóbbra!
akkor szerda Gabesz,csütörtök meg ami marad belölem Saraz!
ok.a Nagytarcsain már mentem az fasza!van Nagytarcsa és Isaszeg között egy meredek,melette mintha egy patak lenne,azt ismered?nagyon szép!asszem már csak a hét elején hivok mindenkit,nekem szerintem jó a szerda!akkor neked is jó Saraz?
A szerda valszeg nem de csütörtöktől jó vagyok!
Akkor neked a szerda összejöhet? Mert megnézhetnénk azt a jó kis pályát is, ha mutatod az utat!
Ismerem, bár csak egyszer motoroztunk együtt itt kerepes környékén. Egyébként Ő pesti, beszéltem vele és mostanába külföldre fog utazni kb 1 hónapra.
Saraz!
Ernőt (orni747) nem ismered? Mintha ő is Kerepes környéki lenne. Csak elég szar a munkaideje! Több hónapot húz le egyszerre, és akkor megszűnik létezni a külvilágnak.
Akkor Te leszel a felvezető, és nézzük meg a pályákat!
A számot küldöm, egyébként a tájvédelmi körzetet érdemes elkerülni, de Nagytarcsa-Isaszeg környékén vannak jó endúró pályák ahol lehet menni!
Most olvasom figyelmesebben, hogy a felfogatásnál folyik? Ennél a tipusnál nincs a vázban olaj, mint sok más gépnél? Mert ha igen akkor a váz is lyukas vagy repedt lehet a csavarnál...
Szia! Én már két (igaz olasz) enduromnál is jártam úgy, hogy a túltöltött olajat folyamatosan nyomta ki a szimeringeknél, meg itt-ott. Mondjuk ott jól megdőltve sem tűnt el az olaj az ablakból. Mindkettőnél megszűnt a jelenség amikor leengedtem az olajból. Azért picit lehet nívó felett az olaj, és nem igazán hajtóműolajat használunk, hanem spéci nedves kuplunghoz való motorolajat.
Helló mindenkinek!
szeretnék tanácsot kérni töletek.Nemrég vettem egy dr 650-et és vmiert folyik belöle a hajtomüolaj,de csak járó motornál,a henger alatt,ahogy elölröl felvan fogatva a henger a vázhoz kb. abba a magassába folyik,de nem a tömitésnél!Letörölgettem de nem látni hogy honnan folyik,vagy ne is törödjek vele hogy folyik azazhogy csepeg de sürün,hamarosan ugyis itt az olajcsere!A blokk oldalán lévő kis ablakon az látszik hogy fullra van töltve az olaj,azt halottam hogy lehet hogy tul van töltve és azért nyomja ki!Amugy 2l olaj kell bele.Előre is köszi mindenkinek csáó!
okés,nekem is szárnyasanyás
Oké, elküldöm. Amúgy rendszámmal hogy vagytok eleresztve? Csak mert Isaszeg-Gödöllő viszonylatában van arborétum, meg tájvédelmi körzet, úgyhogy kellene kicsit azért aszfaltozni is. Mi a hozzáállásotok?
Mert részemről közúton nem szeretek szám nélkül menekülni, terepen viszont be a hátizsákba.
te is küld el a számod és megdumáljuk!lejjeb már leirtam
Szia Gabesz és Kakukk!
Egy isaszegi tali nekem is jó lenne csak az időpontot kellene pontosítani!
Egyébként nekem a hétvége könnyebben megoldható mint a hétköznap.[O02x
Sarazzal mi lesz?tud jönni?még valaki?
figyu akkor küld el a számod és elötte dumáljunk!
epuletgepesz@citromail.hu
A köpönyeg szombattól szerdáig mond száraz időt szerdára már szelet, csütörtökre 4mm-t. Megcélozhatjuk a szerdát előzetesen, csak nehogy hamarabb jöjjön az eső!
Bár az enduros nem fél a sártól, de akkor is, az esőt nem szeressem... (öregszem)
akkor szerda!
Ha a holnapira gondolsz, az nem jó, a következő meg okt 23-a.
csütörtök?
nemtudom,te jobban ismered a környéket.Apósom lakik ott,oda szoktunk menni hétvégén.van ott is pár jó hely de jó lenne ha mutatnál fasza terepet!
A következő péntek a hosszú hétvégébe esik, plusz a köpönyeg szerint szar idő is lesz. Más időpont?
Nekem még sosem volt törésem, és jól is van ez így!
Isaszeg jó lehet. Merre akarunk menni?