én amihez tudom hasonlítani az az XR600
heveré párszor mentem vele lehet brutális nyomatéka van de nem cserélném el: nem add olyan vad érzést, nehezebb+ be sem birom rugni
de piszok igénytelen megbizható gép
Bazi nagy tank, lámpa, kipu, talán csomagtartó meg kituggyamiaszar van még rajta gyárilag... Egy nagy dög lemeztank egymaga több mint 10 kiló lehet, egy üvegbúrás lámpa se pite, a gyári kéménye meg dízelmozdonyon is elmenne...
csá!szerintem qrva sok az 50kilo!mégis mit szed le róla ami 50kilo?ilyen faszok nem lehettek hogy ennyi felesleges szarral megrakják De lehet majd valaki megmondja,amugy a drz szárazon 120kilo.
Nézegetek régebbi 750 meg 850 bigeket. Valami nyomatékos, önindítós vas kéne endurózni, occsó pénzért. Néhányan azt állítják,hogy ezekről vagy 50 kiló felesleges szart le lehet hányni. Így megállna olyan 110 kiló körül, ami kábé egy déerzé súlya, ha jól tudom. Igaz lehet ez a fémázsa leszórható cucc?
Hát hogyis mondjam ami belemegy a szimeringbe nálunk azt távtartónak hivják a hátsó keréknél mindkétoldalon van az első keréknél meg csak a bal oldalon van mert ugye jobboldalon a számlálónak van a spirálja vagymi!
hello
Nekem is kellet csinálnom ilyen hallkítást a szomszédság miatt, habár az utóbbi időben nem használom, úgynézki megszokták
Esztergáltattam egy csőszerűséget (10 mm-el szűkebb a belső átmérője) aztán vágtam rá lyukakat és máris halkabb lett egy fokkal, teljesítmény vesztés nem igazán érezhető ugyanúgy megy a kerék vele is mint nélküle.
heló csak annyit akarnék kerdezni hogy ha a drz-met megdontom jobra akkor mint ha sisteregne valami benne es a masik irányban pedig nemcsinalja . ez normális? bocs a helyes írasért de szlovákiabol vagyok es meg nemmegy nagyon jol az íras. elore is kosz
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni Suzuki Drz 400 E kipufogójának halkítására !
(ugyanis motorozás elött szoktam melegíteni a mocit és erre átjött a szomszéd : "Vasárnap HAJNALI 9 órakkor nem szeretne ilyen brümmögésre ébredni ...")
Ha valaki tudna segíteni, esetleg valamilyen folytást (motor teljesítménye ne nagyon változzon )eladni annak nagyon örülnék !
-
Ja és ilyen az E-nek a gyári kipufja ?
heveré párszor mentem vele lehet brutális nyomatéka van de nem cserélném el: nem add olyan vad érzést, nehezebb+ be sem birom rugni
de piszok igénytelen megbizható gép