Te tudtad,hogy ezt a kérdést a DRZ fórumra írod? Persze,vegyél DRZ-t
Viszont ha ezt diákhitelből csinálod,állat vagy.(finoman fogalmaztam,inkább barmot,ökröt,vagy valami ilyesmit kellett volna írni)
Lesz neked elég gondod diákhitel nélkül is később...
sziasztok, akarok venni egy drz-t (E-t), csak még egyetemen tanulok, arra gondoltam felveszek 4-500e Ft diákhitelt meg megpotolom a kis kuporgatott pénzemmel, 200-250e (diákmelóval keresett), és akkor abbol vennék egyet tavasszal vagy még tél végén!
Vélemény? Szerintetek merjek belevágni?
köszi és melyik kormány ami a legmagasabb?mert most 3centis magasitom van és ezzel a kormánnyal nagyon alacsony,de úgyis kell vennem kormányt mert ez elhajlott.
Helló!
Köszi a meghívást, persze, majd mehetünk pályára is (én csak módjával). Talán már csak jövőre, de összehozzuk! Nekem S-em van, így pályán nem nagyon ütöm, de azért kimegyek veletek!
Üdv,
Danez
Hello! Én Egomi vagyok, sajna közúton nem tudok menni de ha megyünk pályára akkor jöhetnél, igaz valószínű hogy ebből csak jövőre lesz valami de addig is szívesen látunk a Supermoto forumon.
Nem fogsz csalódni, SM után ültem rá én az FJR-re tettem bele 6000km-ert és rájöttek hogy nem nekem való, nálunk is az a helyzet mint nálatok + még jött az építkezés és az elvitte a motor árát, ezért vettem ismét 1 olcsó SM-et, amennyi időm van mostanában motorozásra arra ez a motor teljesen elég. Ezzel is lehet alázni a nagy gépeket igaz nem az utcán hanem pályán.
Nekem Cateye bicikli kilométerórám van, és tökéletesen működik. Most leraktam a fejidom mögé viszonylag mélyre, a fejidomra belülről felragasztottam powertape-pel egy fehér ledet, úgyhogy már világítása is van. Mér száz fölött is, méri a gurulással töltött időt, átlagsebességet, napi kilométert, összes kilométert (ez gyors elemcserekor is bennemarad), és van rajta óra is.
Eddgi egyszer volt baj, a rezonanciától néha vibrált a kijelző, aztán egyszercsak lefagyott az óra. Utána egy egy forintost az elem mögé raktam, és így már nincs kontakt hiba :o)
Én még anno a DR600-amnál tettem fel egy ilyen kerékpáros órát.
Az lett az eredménye, hogy nem tudta lekövetni a nagyobb gyorsulást az óra, kiállt 0-ba, és legközelebb csak akkor mért újra, ha megálltam, és megint elindultam...
És ugye "csak" 100-ig mér
Javasolom a SIGMA kerékpáros órákat, kiváló minőség!
Régi bringásként nekem beváltak!
Típustól függően 6-10 funkció, könnyen kezelhető, a felszerelése meg egyszerű. Lehet, hogy csinálni kell hozzá egy kis konzolt a villa belsején, fent a kormányra meg simán rárakod kábelkötegelővel (ki van alakítva gyárilag a helye).
Üdv,
Danez
Sziasztok!
Akinek van kedve Esztergom és környékén déerzézni egyet vasárnap, jelentkezzen az alábbi telefonon: 30/342-8657. Kisebb duál túrában gondolkodom, tehát lenne enyhe-közepes terepszakasz is (döngölt vagy karbantartott földút) plusz aszfalt. Megmutatnám Esztergomot, Pilismarótot (Duna-part), a tokodi off road pályát (ingyenes egy szakasza), esetleg még Dobogókő belefér. Ez így kb. 100 km lenne, tehát kényelmesen teljesíthető délutánig. Olyan helyekre (terep) mennénk, amelyek SM-mel és "aszfaltos" gumikkal is könnyen teljesíthetők, tehát semmi komolyabb csapatás!
Találkozó az esztergomi TESCO parkolóban 11:00-kor, amikor már felszáll az esetleges reggeli köd.
Esőben természetesen a program törölve!
Aki jön, mindenképp hívjon, mert nem fogok automatikusan kimenni a parkolóba.
Üdv,
Danez
Nekem is olyan van.Egy kb 4000 fabatkáért vett cateye biciklis óra. mm-re be lehet állítani a kerék kerületét,tehát pontosabb a halálnál. Ezzel nem fog menni 175-öt egy DRZ se
ha jol tom a gyári műszerfal kb 100ezer,és nehéz bekötni rá...
így halottam
elég egy egyszerű kis km6h ami mutatja mennyivel mész sztem... nekem is az lesz csak
Viszont ha ezt diákhitelből csinálod,állat vagy.(finoman fogalmaztam,inkább barmot,ökröt,vagy valami ilyesmit kellett volna írni)
Lesz neked elég gondod diákhitel nélkül is később...
Vélemény? Szerintetek merjek belevágni?
tervezem hogy lesz még supermotyóm vagy krosszmocim....remélem addig már nem növök
http://www.kepes
motor.hu/suzuk...
Köszi a meghívást, persze, majd mehetünk pályára is (én csak módjával). Talán már csak jövőre, de összehozzuk! Nekem S-em van, így pályán nem nagyon ütöm, de azért kimegyek veletek!
Üdv,
Danez
Eddgi egyszer volt baj, a rezonanciától néha vibrált a kijelző, aztán egyszercsak lefagyott az óra. Utána egy egy forintost az elem mögé raktam, és így már nincs kontakt hiba :o)
Az lett az eredménye, hogy nem tudta lekövetni a nagyobb gyorsulást az óra, kiállt 0-ba, és legközelebb csak akkor mért újra, ha megálltam, és megint elindultam...
És ugye "csak" 100-ig mér
Régi bringásként nekem beváltak!
Típustól függően 6-10 funkció, könnyen kezelhető, a felszerelése meg egyszerű. Lehet, hogy csinálni kell hozzá egy kis konzolt a villa belsején, fent a kormányra meg simán rárakod kábelkötegelővel (ki van alakítva gyárilag a helye).
Üdv,
Danez
Akinek van kedve Esztergom és környékén déerzézni egyet vasárnap, jelentkezzen az alábbi telefonon: 30/342-8657. Kisebb duál túrában gondolkodom, tehát lenne enyhe-közepes terepszakasz is (döngölt vagy karbantartott földút) plusz aszfalt. Megmutatnám Esztergomot, Pilismarótot (Duna-part), a tokodi off road pályát (ingyenes egy szakasza), esetleg még Dobogókő belefér. Ez így kb. 100 km lenne, tehát kényelmesen teljesíthető délutánig. Olyan helyekre (terep) mennénk, amelyek SM-mel és "aszfaltos" gumikkal is könnyen teljesíthetők, tehát semmi komolyabb csapatás!
Találkozó az esztergomi TESCO parkolóban 11:00-kor, amikor már felszáll az esetleges reggeli köd.
Esőben természetesen a program törölve!
Aki jön, mindenképp hívjon, mert nem fogok automatikusan kimenni a parkolóba.
Üdv,
Danez
Kár, hogy nincs egy vasam sem...
felnik+gumik+trácsák+fogaskerék
ár=85eft
érd:705377495
így halottam
elég egy egyszerű kis km6h ami mutatja mennyivel mész sztem... nekem is az lesz csak