Üdv mindenkinek!
Hátha valaki kedvet érez hozzá:
Előzetesen úgy néz ki, hogy 11-kor Isaszegi benzinkútnál randi, aztán át terepen Tarcsára az enduropályára, aztán ki tudja...
Ja, a tömeg eddig 2 db DRZ-sből áll (Kakukk + én).
ők se gondoltak rá, h hogyan lesz és amikor megjött a váz nem volt semmi szám ott a nyaknál. aztán elküldtek egy gravírozóhoz, aki már csinált motor vázba számot, ha ugyanazt beüti ugye mint az eredeti akkor no para,
DE a ki...szott kormányzár miatt nem fért be a gravírgép alá... szal eredetvizsga,új műszaki kpm-nél, vázszámmódosítás, új forgalmi stb.. lóvé lóvé lóvé...
nekem a műszer teljesen rottyra ment, vapor nevű csodát használok helyette.
ja, van egy zsír új felső kormánykiflim eladó, ha úgy alakulna a mocid ócsóé megszámítom
A legjobb amit a pénzzel tehetsz, hogy veszel egy régi, 3 tonnás, bukócsöves terepjárót és (persze szabályosan közlekedve) megszabadítod az utakat a sok vakparaszttól. Előre is kösz!
Kösz mindenkinek és persze jobbulást a többieknek!
kelethagod!
Nekem is kb. ezek sérültek (+ apróságok és a műszer is letört, de az lehet, hogy működik visszadugás után majd). Nincs vázszám? Nem a szerviznek kellett volna elintézni?!
helló
gyors felépülést!
nekem is hasonlóképpen tört a gépem (kifordultak elém, de szerencsére csak az egyik lábam zúztam le) a szervíz kihozta éppen gazdasági totálkár alatt, biztosító fizette. új váz, villakiflik, első felni, műanyagok stb. teló megúszta. sőt még a ruháimat, bukót ilyesmiket is rájuk vertem. ha nem te voltál a hibás akkor húzd le a biztosítót, ahogy csak tudod. ja, az új vázon nincs vázszám úgyhogy még szopok vele hogy a kpm beleüsse...
Node...eladtam a mocim....kezemben a szerződés és a pénz...mit kell tennem mostan....
A pénzel tudom mi lesz
Biztositohoz kell mennem kijelenteni...meg okmányirodába? vagy oda már nem kell?
Valaki adjon infót mert ez az első motoreladásom életemben
Na igen, ebben teljesen igazad van. Azóta én is teljesen másként látom a dolgokat. Nekem saját hibámból történt a dolog. Egy földúton belementem valami gödörbe és megdobta a motort és már nem tudtam megfogni. Azt mondják több m-t repültem és csúsztam is rengeteget mire megálltam. Mostmár csak bízzunk a mielőbbi gyógyulásban. A családban nekem sem szeretnék sokan, h visszaüljek motorra, de én még szeretnék. Nem olyan egyszerű ezt csak úgy abbahagyni. Mielőbbi gyógyulást kívánok!
együttérzek :S nekem is a lábam bánta még januárba :S csak én ráfaroltam,hogy ne telibe kapjam és oldalról csukta oda a lábam . vigyázz vele mert nagyon szarul gyógyul =/ nekem még most is néha nem olyna mint kéne :(
Kitartás neked is kolléga!
Ilyenkor átértékelődnek az ember problémái... Sokat gondolkoztam ezen. És van akinek még rosszabb...
Utcai baleset? Nálunk nagyon erős a családi nyomás, hogy ne üljek többé motorra. Na igen. Nagyon örültem, hogy újra láthatom a fiam.
2N együtt érzek veled! Egy hete jöttem haza a kórházból. Két hátcsigolyám és a kezem tört el. Elég necces! Három hónap szigorú fekvés és akkor nagy esélyem van rá, hogy nem kell műteni. Bízom a legjobbakban! Kitartás neked is!
A teló lehet, hogy megúszta (furcsa lenne, de lehet), de a kormánykiflik és a váz nem. A kerék megtámaszkodott az autón, így a teló eltörte a kormánykiflit, a kerék megtámaszkodott a kipufogó leömlőn (összelapult), és előre húzta a vázat.
A kormánynyak hegesztésén lepattant a festék, a motor előtti zártszelvény horpadt, vagyis a váz biztosan kuka...
Hátha valaki kedvet érez hozzá:
Előzetesen úgy néz ki, hogy 11-kor Isaszegi benzinkútnál randi, aztán át terepen Tarcsára az enduropályára, aztán ki tudja...
Ja, a tömeg eddig 2 db DRZ-sből áll (Kakukk + én).
Elfaxolod az adásvételi másolatát az önkormányzatnak meg a biztosítónak, és jól elteszed.
DE a ki...szott kormányzár miatt nem fért be a gravírgép alá... szal eredetvizsga,új műszaki kpm-nél, vázszámmódosítás, új forgalmi stb.. lóvé lóvé lóvé...
nekem a műszer teljesen rottyra ment, vapor nevű csodát használok helyette.
ja, van egy zsír új felső kormánykiflim eladó, ha úgy alakulna a mocid ócsóé megszámítom
kelethagod!
Nekem is kb. ezek sérültek (+ apróságok és a műszer is letört, de az lehet, hogy működik visszadugás után majd). Nincs vázszám? Nem a szerviznek kellett volna elintézni?!
gyors felépülést!
nekem is hasonlóképpen tört a gépem (kifordultak elém, de szerencsére csak az egyik lábam zúztam le) a szervíz kihozta éppen gazdasági totálkár alatt, biztosító fizette. új váz, villakiflik, első felni, műanyagok stb. teló megúszta. sőt még a ruháimat, bukót ilyesmiket is rájuk vertem. ha nem te voltál a hibás akkor húzd le a biztosítót, ahogy csak tudod. ja, az új vázon nincs vázszám úgyhogy még szopok vele hogy a kpm beleüsse...
Node...eladtam a mocim....kezemben a szerződés és a pénz...mit kell tennem mostan....
A pénzel tudom mi lesz
Biztositohoz kell mennem kijelenteni...meg okmányirodába? vagy oda már nem kell?
Valaki adjon infót mert ez az első motoreladásom életemben
Ilyenkor átértékelődnek az ember problémái... Sokat gondolkoztam ezen. És van akinek még rosszabb...
Utcai baleset? Nálunk nagyon erős a családi nyomás, hogy ne üljek többé motorra. Na igen. Nagyon örültem, hogy újra láthatom a fiam.
A kormánynyak hegesztésén lepattant a festék, a motor előtti zártszelvény horpadt, vagyis a váz biztosan kuka...
De sajnos részben a lábammal törtem össze. Az meg a lábamat.
Amúgy könnyen törik szerencsére, alumínium.