supermoto kerekekhez milyen áttételt javasoltok?milyet tegyek hogy lehessen 100-120-al kényelmesen gurulni.mert most 15/46 a méretek.hátra mekkora kéne?
menj egy kört sárvédő nélkül, nem kerül semmibe aztán ha ugyanúgy szitál akkor nem az a gond
nekem a hondán még 130 felé sem szitál pedig előtte 70-nél kezdte, 90-nál meg már tisztára életveszély volt
Sziasztok.Keresek drz hengerfejet!Az sem nagy probléma ha a szelepek rosszak benne.Leginkább a ház érdekel.De természetesen ha hibátlan az egész,az sem gond!
KÖSZI
Volna egy kérdésem, kereshetnék hozzá specifikusabb fórumot is, de jó lesz itt is szerintem:
A DRZ-vel gyakorlom mostanában a stoppie-t, és elfogyott a fékbetét. Vagyis van még rajta kopóanyag, kb 3 milliméter. Ez szerintem még elég sok, de létező, hogy ennyire a vége felé már nem az igazi a fékbetét? Tök szarul fog, és olyan hangosan nyekereg, hogy rossz a fülemnek. Ilyenkor már ki kell dobni a fékpofát?
L-es
10000Huf
Köszi Trobee!
Lehet állítani a motor magasságán? Ha igen, mennyit? Kösz!
nekem a hondán még 130 felé sem szitál pedig előtte 70-nél kezdte, 90-nál meg már tisztára életveszély volt
Vasárnap egy jó kis másnaposságtól függő keménységű terepezés ?
Nem olyan hosszú mint a régi, nem is lent annyira.
nekem is rázta a kormányt aztán tettem az első sárvádőre merevítést aztán azóta nem szitál
Lecseréltem az enduró szettet sm szettre, emiatt lehet kormány szitálás 80km/h óra felett?
KÖSZI
Volna egy kérdésem, kereshetnék hozzá specifikusabb fórumot is, de jó lesz itt is szerintem:
A DRZ-vel gyakorlom mostanában a stoppie-t, és elfogyott a fékbetét. Vagyis van még rajta kopóanyag, kb 3 milliméter. Ez szerintem még elég sok, de létező, hogy ennyire a vége felé már nem az igazi a fékbetét? Tök szarul fog, és olyan hangosan nyekereg, hogy rossz a fülemnek. Ilyenkor már ki kell dobni a fékpofát?