Hali.
Engem is érdekelne valami fullos műszer.
Ha esetleg találsz kérlek jelezd nekem.
Én már gondoltam arra is hogy a gyári S vagy SM műszert kéne rárakni.
Ha esetleg olyat tudnál vagy valaki tud szóljon !
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Szép napot!
elvileg gyártanak 450es drzt.... mostantól amjd..
ELVILEG 2010ben jelenik meg...
csak sajnos uyganoylan lesz mint egy yzf,wrf,exc,sx,crf,rmz stb stb stb
iylen 450es erőgép amitszervizelni kell állandóan
igaz az E is eléggéfel van húzva,de ako is jobban bírja
szal nem ygártanak jelen pillanatbanegyetlen darab 400asdrzt sme.. ami maradt megveszi a paraszt :D
Ma felhívtam egy arcot mert meghirdetett egy DRZ-t és csere is érdekelte,megpendítettem neki az FJR-t és érdekelte a dolog
Holnap felhív hogy mi a pálya,de azt leszögezem hogy ez egy komoly minőségi és kényelmi visszalépés a részemről,de iidén sikerült 1500 km-mennem és mivel megszületett a pici lányom ebből még kevesseb lesz,mivel az FJR-t a világ legjobb gépének tartom és nagyon sok sportgépet megbüntettem vele az évek folyamán lehet ezzel a kis kereplővel engem fog büntetni mindenki és az rosszat tesz az egomnak,legalább annyira mint a seggemnek a DRZ kényelmetlen ülése
Szóval mit is nézzek rajta,a tulaj szerint 2000km van benne és E kivitel de ad hozzá SM kerékszettet,az SMmés mint az e vagy csak a kerekek különböznek,meg a villa
Szoval lehet nemsokára itt is gengszterkedek néha
Hali !
Nekem Drz 400 E-re szeretnék valamilyen kilóméterórát nézni/venni .
Aki tud valamilyent is legyen szíves ide a fórumra vagy szpetya46@hotmail.com e-mail címemre küldeni !
Köszönöm szépen előre is !
Köszi szépen!
Most kénytelen is vagyok kicsit "fejlesztgetni", mert sikerült 1kerék közben hanyatt dobnom magam, és néhány cumó cserés lett rajta, de szerencsére egyáltalán nem volt vészes...csak idom...
mindig is szépíteni akartam tovább, de nem ilye áron...
Engem is érdekelne valami fullos műszer.
Ha esetleg találsz kérlek jelezd nekem.
Én már gondoltam arra is hogy a gyári S vagy SM műszert kéne rárakni.
Ha esetleg olyat tudnál vagy valaki tud szóljon !
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Szép napot!