Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.
Engem is érdekelne valami fullos műszer.
Ha esetleg találsz kérlek jelezd nekem.
Én már gondoltam arra is hogy a gyári S vagy SM műszert kéne rárakni.
Ha esetleg olyat tudnál vagy valaki tud szóljon !
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Szép napot!
ez nem 25 ezer mert 32ért hírdetik
Mennyiért adnád el a kipufogót?
Yoshimura rs2 full rendszer 400drz s/m/e tipusokra eladó.Vadonatúj dobozában
Helló!
Drz-re Sárga UFO első sárvédő(új) eladó! Ára 3000ft
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
elvileg gyártanak 450es drzt.... mostantól amjd..
ELVILEG 2010ben jelenik meg...
csak sajnos uyganoylan lesz mint egy yzf,wrf,exc,sx,crf,rmz stb stb stb
iylen 450es erőgép amitszervizelni kell állandóan
igaz az E is eléggéfel van húzva,de ako is jobban bírja
szal nem ygártanak jelen pillanatbanegyetlen darab 400asdrzt sme.. ami maradt megveszi a paraszt :D
Hali Midenki.
Lessz valami DRZ-s találkozó okt.19.én Lakitelken.
Ki mit tud?
http://rodeoride34.hu/rendezve...
hello nem lenne valakinek cserére egy finster dobja nekem meg egy Leo Vince X3- van és olyan dob kellene amibe kivehető folytó van!

kösszi Üdv: mÁTÉÉ
valakivel történt már olyan hogy szikra volt benzin volt és a motor mégsem indul be csak pufog?
Köszi, de rossz nekem is van :o) Most kétféle utángyártott tükröm is van. Az egyik nagyon rezeg, a másik meg kicsi és túl nagy a holttér.
Ma felhívtam egy arcot mert meghirdetett egy DRZ-t és csere is érdekelte,megpendítettem neki az FJR-t és érdekelte a dolog
Holnap felhív hogy mi a pálya,de azt leszögezem hogy ez egy komoly minőségi és kényelmi visszalépés a részemről,de iidén sikerült 1500 km-mennem és mivel megszületett a pici lányom ebből még kevesseb lesz,mivel az FJR-t a világ legjobb gépének tartom és nagyon sok sportgépet megbüntettem vele az évek folyamán lehet ezzel a kis kereplővel engem fog büntetni mindenki és az rosszat tesz az egomnak,legalább annyira mint a seggemnek a DRZ kényelmetlen ülése
Szóval mit is nézzek rajta,a tulaj szerint 2000km van benne és E kivitel de ad hozzá SM kerékszettet,az SMmés mint az e vagy csak a kerekek különböznek,meg a villa
Szoval lehet nemsokára itt is gengszterkedek néha
Legjobb tudomásom szerint nem gyártanak ilyet.
Nekem nincs drz-m csak arra gondolok h gyárilag jön ki ilyen motor?
Aztat,hogy ha ki tudsz fizetni sok-sok pénzt,meg ötezrest,akkor a tiédre is vehetsz 450-es hengertet.Ha jól tudom,kb 120e+a régi hengered
Heló! A DRZ 450-ről mit lehet tudni? (én semmit nem tudok róla) világosítsatok fel lécci
én most jártam körül a témát ilyet vettem http://www.kepesmotor.hu/motor...

H a kibirod azt a 25 ezret akkor tökéletes.
Hali! Nekem van egy asszem jobbos, de még az előző tulaj szedte le, mert nagyon könnyen elállítódik! Gondolom kikopott az a "gömbcsuklós" része...
Hali !
Nekem Drz 400 E-re szeretnék valamilyen kilóméterórát nézni/venni .
Aki tud valamilyent is legyen szíves ide a fórumra vagy szpetya46@hotmail.com e-mail címemre küldeni !
Köszönöm szépen előre is !
Sziasztok!
Gyári DR vagy DR-Z tükröt vennék olcsóér'. Ha van valakinek felesleges akkor legyen szíves írjon ide a fórumba.
Tibi
Próbáld meg itt: http://www.prop-tech.hu/
Keihin fcr 39 eladó S es tipusra ajánlom .Egészen másképp megy tőle ez tuti .20 377 9746.
Köszi szépen!
Most kénytelen is vagyok kicsit "fejlesztgetni", mert sikerült 1kerék közben hanyatt dobnom magam, és néhány cumó cserés lett rajta, de szerencsére egyáltalán nem volt vészes...csak idom...
mindig is szépíteni akartam tovább, de nem ilye áron...
köszi
A ásodik véletlen volt.
Ügyes vagy én most vettem 5500ért.
Remélem teszeni fog.
Nagyon szép a motorod.
üdv.