Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DR650 vagy DR350 nagyon szép állapotú műszerfalat keresünk gyújtáskulccsal.
(Egyébként valaki tudja, hogy a fordulatszámmérő ott hogy van megoldva, honnan, hogyan kapja a jelet? Gyertyapipa kanócáról vagy honnan?)
Nem írnám ha nem lenne igaz.
Akkor Te naggggyon húzod neki
Már nem emlékszem, 5 éve vettem.
Bemész egy suzuki szalonba és szerintem adank. Multkor a Hosubánál vettem tömítéseket /az árakara most ne térjünk ki / ,és akkor kértem tőlük posztert, adtak 3 at is. Igaz nem drz-s
Mennyi pénz egy ilyen lánc?
Sürgősen eladó anyagi okok miatt egy szép állapotban lévő 3 küllős sm szett!A szetten meg van minden 2db tárcsafék 1db lánckerék 1szezont elfutó gumik 140h.-110e.!Mellé adok plusz egy lánckereket és egy 112 szemes 2000km-es DID520vx2 láncot!Ár megegyezés szerint OLCSÓN ADOM MIVEL TÉNYLEG RENDKÍVÜL SÜRGŐS!
Ha drz400-hoz kell akkor tudok még adni hozzá egy 13-as első fogaskereket is!
Telefonon keress kérlek ha lehet!Tel.szám: 06306358366
DRZ 400 S-re keresek fekete idomszettet újat vagy szép bontottat.
Max. ha csináltatsz!
Hali,

Nem tudjátok esetleg, hogy lehet-e kapni Drz-s posztert valahol? :D
cz lánc
Nekem ez van 5 éve(1 szett endurora egy szett sm-re) és hibátlanul teljesített. Smre még nem is veszek, de szerintme endurora jövőre újat kap lánckerekekkel együtt. Ja és a lánckerekeim is azóta fixek.
sziasztok, valaki vett már Koso tükröt a motorjára?
..ha igen küldhetne valaki képet róla de véleményt is szívesen hallgatok! Köszi
Van élet a did kívűl is
ne sajnáld a 22e-et egy DID VX2-re, az bika erős lánc, 75Le-ig jó, hamarabb kopik el a lánckereked minthogy megnyúlna a lánc! én csakis ezt a láncot használom ezek után, mind terepre, mind sm-re
lánc csere előtt állok és nagyon sokallom a 20e fölötti did 520 x vagy o gyűrűs láncok áráát,viszont minden motoros ismerősöm szinte csak ezt ajánlja.. jt-ből találtam x gyűrűst 16 ezerért ami elvileg felér a did-val de erről is lebeszéltek a boltban :DD ti mit mondtok kedvező de tartós melyik lenne?

http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
nem tudom hogy csinálod, de nekem 3 hónapot nem bírt a DID gyűrű nélküli.... pedig én is fújkáltam mindig...
Én Endúrózok és O gyürü nélküli láncot használok.minden motorozás után lemosom és befújom.(D.I.D) 2 évet kibir bőven.7600Ft
Elég leharcolt állapotban van.
Üdvözlet Kolléga!
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ nagyon sokat segítettél!

Üdvözlettel:Dave
Sziasztok!
Valaki esetleg epitett mar be 3 kullos aprilia rs felniket drz-be?Ha esetleg igen kernek nemi segitseget mert nekem csak mito felnikhez volt szerencsem abban a hajtas felol 2db csapagy van az rs-ben viszont 1db!Na most ez mennyire birja a kikepzest?Lehet van annyi hely benne hogy meg1 csapagyat belerakjak!?
Üdvözletem! Szeretettel invitálok minden kedves DRZ tulajt a DRZ Hungary csoportunkba ahol kizárólag csak DRZ tulajdonosok vannak. Igyekszünk összehozni egy csoportba az összes DRZ-st :) Ez egy Facebook csoport , manapság már szinte minden a Facebook körül forog (sajnos) de nincs mit tenni ez ellen. Ez annyiból jó hogy bármikor Facen jártok írtok mi mindig válaszolunk. Otthonosabb jobb a környezet mint itt Fórumon! Ott mindig kapsz választ sőt nem is egy lehetőséget! :) Gyertek csatlakozzatok hozzánk! ;) http://www.facebook.com/groups...
ez jól néz ki,ilyet én is megvennék
Lehet olcsón is találni !6 küllőset vettem . távtartó + tárcsával lánckerékkel kevesebb volt mind 50e
Az alábbi tételek eladóak ha valakit érdekel:
ELADO_1
ELADO_2
ELADO_3

Csere szóba jöhet, amik érdekelnek:
DRZ 400 szerszámkészlet, vagy az alábbi fehér fejidom:
FEHÉR FEJIDOM
Sziasztok! suzuki dr csere előtt állok!
Valaki tudna pár szót mondani ezekről a motorokról?

Ö lenne az
Vagy esetleg:
ProGrip üléshuzat
Big Bike- nál 10220 Ft. mindkét fajta.