Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lefele tekered kemenyedik. Nekem is problema van vele mert ket szemellyel nagyon leül. Nem tudom mit csinaljak vele
En 95 a lany meg 60 kg kb. Elozo tulaj tulsulyos volt lehet elfaradt a rugo alatta:D
Ha csúszol motorral akkor az kap nem a kipufogó. Esztétikailag csak másodlagos nekem.
Pár motoron láttam a kipufogó végén gumi karikát azon kívül,hogy jól néz ki, milyen célt szolgál?
Hali.
Van hívj vagy írj e.mailt.
üdv.
Miért lenne vékonyabb? Olvass utána, hogy mit jelent a 10W50!
Drz 400E-n ,hogy lehet a hátsó rugós tag keménységét állítani? A felső két alátétet merre kell eltekerni?
Sziasztok,

a mai motorozás során egyszercsak előjött egy kis szelephang.
Ha jól tudom eddig 10w40 volt benne (nem rég vettem) most pedig 10w50 full sytetic van benne, ha jól tudom ez vékonyabb olaj, tehát erre tudok gondolni.
Mi a véleményetek ?

Előre is köszi, üdv.
Én meg beljebb toltam 2 -3 cm-rel.
Hello!
Az én karjaim le vannak vágva...ha rendesen kenve van a bowden, nem nehéz húzni:)
hello! Nem tudom milyen motort vettél mivel nem írtad le a típust! Attól függ mit akarsz venni hozzá de ezen az oldalon majdnem minden lényeges dolog megvehető hozzá, nem is drágán! ide katt remélem segítettem! Itt van fékkar, minden! Én kaptam motoromhoz egy első fékkart és kuplung kart,de am 1500 Ft darabja.
Olyan van most jelenleg rajta, de jobb lenne egy normális kar rá,mert egy kicsit rövidebbre vágta az előző tulaj, mint kellett volna!
Várom a linkeket és a segítséget!
sziasztok!

Nyitott dobbal használom a DRZ-met (a gyárival vettem), és szerintem nem tökéletes hozzá a karbi beállítása. Pl. ha megyek 60-70-el, és koppig húzom a gázt, egy ideig nem húz annyira, majd hirtelen megindul. Nem azt mondom hogy gyenge, de talán gyengébb mint lehetne. Rengeteg angol nyelvű oldalt néztem, de mégse tudom pontosan hogy hogyan tudnám tökéletesre állítani. Gondolom van akinek sok tapasztalata van, segíthetne nekem pár mondattal. előre is köszönöm! :)

Vagy Ijen xénás cucc :D övre csatolva
Akkor jó lesz dobócsillagnak.
Áhoj uram :D
Beírtam a számot,csomó oldalt kidobott,de csak a te régebbi bejegyzésedet láttam használhatónak.
De talátam valamit
JTR 822

és ez a dokié
DRZ

Akkor ezekszerint nem jó rá.

Azért nagyon szépen köszönöm a segítségedet uram.
Az 5000 eurót már elutaltam vatikáni valutában!
Nekem van egy kopottas 41-es, próbára még jó. De husqvarna felnim van nem tudom kompatibilis- e a Dörzivel, száma: JTR 822-41.
5000 Euro, vagy egy köszönöm az ára!
Flex segít a bajban!
Üdv,mindenkinek Boldog nyulat!
Engem a nyuszi egy műszakival lepett meg,(leptem meg magam végre hosszú idő után) :D
Ma volt az első legális motorozásom és a gyári E áttétel írtó rövid nekem,illetve életveszélyes mert akkora motorfék van hogy mindenki belém akar jönni..
Óriási segítséget szeretnék kérni valakinek esetleg nincs e használható állapotú,jó állapotú 39 fogas hátsó lánckereke,vagy occóba valahogy
Előre is köszönöm a választ!
Üdv:Dave!
Üdv Mindenkinek!
Most vásároltam egy DRZ-t és van rajta egy két dolog amit cserélni akarok, már egy pár dolgot meg is rendeltem hozzá, de nem találok sehol sem 2 ujjas fék és kuplung karokat,csak sportmotorhoz vannak jók. Esetleg tudtok e olyan oldalt, ahonnan lehet ilyen dolgokat vásárolni, vagy tudtok e olyan sportmotort, pl SV650, aminek a fék és kuplung karja jó lehet a DRZ-be?
Várom segítségeteket!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
Visszanyomod munkahenger dugattyút ujjacskáddal
hát nem tudom hány kilók vagytok, de ha én (75kg) + barátnőm (65) ráülünk ketten akkor se ül össze, pedig nekem középen van az állító csavar beállítva. lehet ki van fáradva már a rugód, vagy kicserélték a kutyacsontot alul, mivel azzal le lehet ültetni a gépet alacsony növésűeknek.
Brigéciol
Hali Mindeki!
Drz Alkatrészek kiegészítők ELADÓK!
mobilcentrum2001@gmail.com
06-20-5-636-213