," a féktárcsa nem igazán akart bemenni a fékpofák közé - enduró kerekeken 3, sm-en 4 mm vastag a tárcsa - kell/lehet ilyenkor valamit állítani a fékpofákon?"
Hu-ha Te már azt jól
Én forró vizes sterimobos autó,kamion mosóba járok,ha a gatya megfogja az ülést azt is leszedi...
Karbihoz is simán beveretek,és szép tisztára leszedi...
Sziasztok, most hogy akartam átrakni az sm szettet (enduróval mentem egy kört hóolvadás után, utána fél napig mostam a gépet ) , a féktárcsa nem igazán akart bemenni a fékpofák közé - enduró kerekeken 3, sm-en 4 mm vastag a tárcsa - kell/lehet ilyenkor valamit állítani a fékpofákon?
ilyen tisztasági állapot nekem csak akkor van amikor viszem műszakira
2 éve volt egy 3 napos túránk amiből 2,5 nap esett az eső na akkor olyan tiszta volt a motorom hogy a parkolóban elmentem mellette
heló. mondtad a múltkor hogy ha tekerek a rugó csavarján emeli a motort és keményebb lesz. teljesen letekertem és még két személlyel így is eléggé megül. ezen még lehet valahogy javítani rugócsere nélkül? vagy ezek mind ilyen?
Hali
Még egy olyan kérdés hogy mivel mossátok le a mocit? Főleg a karbira gondolok,mivel ha leszedném akkor ez így elég gáz lenne.
Jah és a kép egy átlagos mosás után készült......
Néztem egy youtubos videót ott azt mondja az arc hogy legyen üzemi hőmérsékleten a blokk. Úgy hogy a p..csába állítsam hozzá se lehet férni. Azt a csavart néztem ami majd 20.000ft inkább csinálok eggyet,de akkor is elég szar helyen van.
Hello!
Karbi beállítás lesz az...
Az alapjárati (mikuni36) csavart letekered(bal oldali fehér műanyag tekerentyű) tehát hogy ne emelje a pillangószelepet semennyire, aztán elkezdesz játszani a keverékállítóval(karbi elején, alulról n, nehezen hozzáférhető csavar), aztán tekergeted az alapjáratit...
Pepecselős és idegesítő dolog, erre készülj fel:)
Egyébként a páratartalom és a hőmérséklet is befolyásolja a karbi működését...
Nekem például +8-10 fok felett hirtelelen adott nagygázra torpan, hidegben meg nem...ezt még nem tudtam beállítani.
A könnyebb variálhatóság miatt majd egy hosszabbított keverékállító csavart szeretnék beszerezni (extended mixture screw) amivel kézzel tudom tekerni, szerszám nélkül...
Szerintetek sm szettbe kell feltétlen o vagy xo gyűrűs lánc?
Vagy elég lenne egy sima gyűrű nélküli lánc is?
Esetleg,márka, ár, ajánlatokat,ötleteket nagyon megköszönném :)
Üdv