Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit szóltok ezekhez az 50000ft körül árult supermoto szettekhez?Jók azok?Az a bajom,hogy semmilyen távtartókat nem adnak hozzájuk,nincs kedvem ilyenekkel kinlódni,ami meg a gyári lenne azt majdnem még egy motor áráért adják.Milyet lenne érdemes venni?vagy keresni esetleg bontóban valami 125-ös gyorsaságiét,de melyik tipusé jó a drzbe?aminek a km óra meghajtása is passzolna a drz bovdenéhez?
Nem tökmindegy a másik véleménye? A te motorod nem? De különben egyáltalán nem gáz.
Üdv
Ja, és persze sárgában lenne..
Szerintetek az gáz ha egy DRZ-re ilyen üléshuzatot csináltatnék? Még sosem láttam ilyet egy DRZ-n sem, ezért kérdezem..
Nekem DRZ S-em van és az eredeti ülésről mindig csúszok le.. Ezért akarok egy ilyet, mert ennek szerintem sokkal jobb a csúszásgátlósága, meg nekem tetszik is.. :)

Írjatok már véleményt.. Köszi!
De vannak DID láncok is!
Pinkmotors
Itt vettem JT erősítettet gyűrű nélküli láncot 110 szemeset: 7600Ft.
JT láncok
De terepre én is gyűrűset ajánlok.
Hali.
Nekem van táska is tartója is és szerszámos tasi is szerszámokkal!
06-20-5-636-213
ladó új tcx cross csizma 43 méretben 30000ft
valamint airoh bukósisak (1 szer használt karcmentes ) új scott szemüveggel L méret 25000ft
Itt elég jó áron találsz mindent:link
szinte mindegy, de csakis O gyűrűset, vagy X gyűrűset., én ősszel beszoptam mert simát vettem, mondván terepre jó lesz az is, de motorzásonként állitgattam a láncot annyira nyúlt.
Az nem baj:) cross szetthez szerintetek milyen lancot vegyek? Vmi olcso helyet tudtok?
persze hogy javít, mivel feszíted a rugót, persze magasabb is lesz tőle a motor.
Sziasztok. Olyan gondom van h ket szemellyel annyira leül a dörzi feneke h beleer a gumma a kipufogoba. Ha a rugon tekerek a meneten javit a helyzeten? Vagy cserelnem kellene kemenyebbre?
Köszi a választ, én elsőre gondoltam, szóval arról szeretnék kérni informáiót mégegyszer gyári sm(teljesen gyári v ugyanolyan) első sárvédő-höz honnan tudok jutni, köszi a választ!
jah, én a hátsóról beszélek ha nem arra gondolt akkor elnézést kérek
Most első v hátsó sárvédőről van szó?
úgy ajánlom hogy leveszed a gyárit és kb olyan alakot vágsz dekopírfűrésszel az újra mint ami a régin volt, flexel lehet simitani rajta, illetve reszelővel. ne nagy átalakításra gondolj, csak 1 két fület kell átalakítani rajta a felfogatás miatt, illetve a lámpa vezetéknek kell furatot csinálni rá.
membrános a karbid? ha igen, nézd meg nem e lyukas valahol
Ha tényleg jó lenne pl. teljesen gyári állapot akkor már elvitték volna. képről jó néz ki. meg régóta fent van
karbinál.. ahol belemegy a szívócsonkba... kentem vékonyan olajat... de nem szívta be... biztonság kedvéért kikentem pasztával is.
gáz nem akad fent, bóvden is jó... leolajozva.
már nemtudom mire gondoljak
szia Dávid én megakartam venni egy barátom leinformálta ism keresztül annyit mondtak ism nem ajánlják, tehát van valami bibi a motorral.
Ilyenre!
Üdv kollégák!
Segítséget kérnék,a haverom kiszemlte magának ezt a drz-t
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_s_6_hona
p_garancia-6009557

Ugyanitt az adatlapomon látható SX eladó

Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv:Dave!
Hello ilyenre gondoltál ?
A szabást pontosan hogy ajánlod hogy ne legyen gagyi, válaszod köszönöm!