Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Normális dolog, mozog. Én is megijedtem, de itt, ezen a fórumon azt mondták nekem, hogy ez természetes.
Sziasztok !

Az normális, hogy a központi rugóstag gáztartályát meg tudom mozgatni kb 1centit ide-oda.
Elképzelhetőnek tartom, hogy egy gumi szilentben ül felül, és akkor semmi gond, de mivel még nem volt dolgom ilyennel, nem vagyok biztos benne.

Előre is köszi a segítséget.
Üdv: Imi
Üdv!

Mikuni BSR 36 karbi alkatrészei eladók!

mxshoes@citromail.hu
Különben vannak olyan fokozatkijelzők ,amiket ha bekötsz beállíthatod hogy ne tiltson.
Tudom ez a legdrágább megoldás de ha valakinek kell fokozatkijelző akkor az már tudja ezt az opciót is.
Üdv
Így van! az is kígyós...:)
Sorry
Ezt nem tudtam.
Nem akarom tovább forgatni csak 10500-ig, de minden fokozatban. AZ S-nél 1,2 és talán még 3-ban is előbb letilt az nelektronika.
remélem így is marad
csüszy25!Nekem van eladó E-m,ha komolyan érdekel!
Nem hiszem, hogy megyek. Nem kedvelem azt a helyet.....
Na karbival miujságvan uram?üzemel a gép?
felénk a kígyós az egy csatorna
Te a csatornára gondoltál nem?
Nagyon nem szoktam nézni,de általában 10000-nél tilt,de 5 ben tuti 10.500 azt már néztem.
neked E van. s kevesebbet pörög
Szia!

Attól függ milyen a moci. A városi cirkálók ( S, SM ) ha jól emlékszem 1 - 2 ben hamarabb tiltanak a zaj csökkentése miatt.
Hali
Nem teljesen értem ennek mi értelme?
Nekem 10500 tilt.. minek jobban forgatni?
üdv
Sziasztok!

Nos újra téma lett a fordulatszám tiltás blokkoló?
Kicsit nekem is össze kell szednem az emlékeket, hogy is volt. Szóval...
A rózsaszín szálat kell vagy elvágni ( drasztikusabb és nem is annyira elegáns megoldás ), vagy a csatlakozóból kivenni a saruját ( én így csináltam ). A fekete szálat blankolni. Majd az ellenállás egyik végét a rózsaszín vezetékre forrasztani! Nem csavarva, az oxidálódik. Forrasztás után zsugor cső rá. Az ellenállás másik vége pedig a blankolt fekete vezetékre tekerni, majd forrasztanin és végül szigetelni.

Ha kész, mehet minden össze és lehet próbálni. Ha minden jól sikerült, akkor az összes fokozatban enged tiltásig forgatni a gyújtás modul.
Köszi! Akkor nem egyre gondolunk :)
Köszi!
Bocs Laci,már nem most volt amikor megcsináltam ezt a Levi féle blokkolót,azt tudom,hogy működik,de gondolkodnom kell,hogyan is volt!Arra nem emlékszem hogy a test /fekete-fehér/szálra kellett e forrasztani,a képen le van blankolva,de nem tudom miért?Én ugy emlékszem csak a rózsaszin vezetékre ment az ellenállás,hiszen azon jönnek a feszek!Itt van a városban az a motor amin megcsináltam egyik barátomnál,megfogom nézni neked,ha utolérem a srácot.Ha ránézek egyből képben leszek hogy is volt.Rendben!?
Így már érthető a kép, tehát az ellenállás beforrasztása előtti állapotot mutatja. Köszi, holnap kipróbálom.
Elvágod a rózsaszint a dobozba menő végére teszed az ellenállás e.v.a másik vége a feketéhöz megy ami test
A képen nem sok minden látszik, a rózsaszin vezetéket kell elvágni és sorba kötni a 3 K ohmos ellenállást?
így sikerült