Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem akkor is fals levegő lehet.
Karbinál, szívócsonknál megnézted? A gáz nem akad fel?
A gyertya miatt nem csinál ilyet.
Én is úgy szabtam E-s ből SM- re az enyémet.
nem olyan, de konnyu atfafagni es nem latszik kivulrol, nekem az van amit ott lehet kapni.
Sziasztok!
A nyitott kipufogó dob okozhat valamilyen károsodást a motornak?
Eladó a képen látható első lánckerék DR-Z 400 hoz!

Márkája :SJOT

15 fogas

Zsír új!

1500Ft-

Érd.: kgdrzs@hotmail.com
Üdv!

Nincs valakinek elfekvőben jó állapotú gyári SM-re való szerszámos táska, amitől meg is válna!? Engem érdekelne!
Eladó sm kerékszett!

ár: 42000
06 30 938 5629
Üdv.
a szemüveg külön nem eladó?
ha igen mennyi lenne?
Sziasztok!
Van egy 88-as DR600-am, a blokk fel lett újítva, szépen indul, 90%-ban minden oké vele, DE mikor eléri az üzemi hőmérsékletet, behúzott kuplungnál, illetve üresben úgy pörög, mintha fel akarna szállni a holdra :)
Tudnátok segíteni mi lehet az oka?
Páran mondták már, hogy lehet falsot szív valahol, leellenőriztem, de nem ez a baja.
Karburátoron is állítottam a keverék csavaron, nem lett jobb.
Az egyik gyertya más hőértékű, mint amit a gyári előír... lehet ez a baj?
Egyébként hidegen nagyon szépen jár, szivató is jól működik rajta.
Sziasztok gyári Suzuki Drz 400 SM sárvédőt szeretnék az universalmotoros az ugyan olyan mint amilyen gyárilag a SM változaton van? Vagy ha nem honnan tudok gyárihoz vagy olyanhoz jutni ami nagyon szép! Linket is légyszives, Köszönöm!
itt is kínáltam! most adtam el fillérekért pár napja:)teljesen ugyanez volt!nem egyszerű találni!
Először nagyon furcsa lesz a kormányzás mert változik a villa szög.
Sziasztok.Nekem is egy dr-z 400s em van.Most állok egy sm szett vásárlása elött mire érdemes figyelni?Mennyire lesz más a motorom,úgy értem menetteljesítményre,végsebességre,nyomatékra?Előre is köszönöm az infókat.
Eladó airoh 1 szer használt bukósisakom L méret hozzá scott új szemüveggel 25 eft
Tcx cross csizmám új 43 méret 30 eft
tel 06203452964
Akkor ez a 2002 elötti idom.
Próbáj meg Suzukitól rendelni.
üdv.
Semmi gond, akkor mutass rá légyszíves melyik a pontosan ugyanaz?
Az kétségtelen, hogy mindegyik gyári, de a hangsúlyozott pontosan jelző alatt nem a hasonlóságot, hanem a 100%-os lefedettséget értem.
De azért tényleg köszi, hogy legalább írtál!
Hali.
Értelek de én ilyenről küldtem fotót!
Ha gyári a tied akkor ugyan az.
jaja persze együtt mozog, mivel egyben van
de akkor ezek szerint nem kell beszarni
Úgy értem egészen pontosan ilyen fehér fejidomot keresek. Más típus nem érdekel. Már körülnéztem de ilyet még nem találtam.
CSAK ILYEN FEJIDOM ÉRDEKEL
Pár nappal ezelőtt valaki kínálgatta! Nézd vissza!
Nem! Az a Kígyós! Ez Kiskunmajsa-Kígyós. Ahol az enduró verseny lesz az pedig Kiskunmajsa-Kígyós-Gárgyán! És ez a két hely is 5Km-re van egymástól légvonalban. A Kígyós csatornától pedig nagyon messze! Vágod?!?!
Hali Mindenki!
DRZ ALKATRÉSZEK ELADÓK!
http://www.kepesmotor.hu/motor...

mobilcentrum2001@gmail.c
om

06-20-5-636-213
Ilyen fehér (classic kockalámpás) fejidomot vennék szép állapotút DRZ 400S-re:
FEHÉR FEJIDOM
Ha van valakinek eladó küldjön légyszi jelezze.
Nem csak a tartályt tudod mozgatni hanem az egész rugós tagot nem vagy a tiéden külön mozog a tartály