Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Hosszú, ujjal tekerhető keverékállító csavart keresek mikuni36-ba...
kb. ilyesmi lehet, mint a képen (természetesen a jobb oldali:).
Az a tippem, ha nagyon akarok, csináltatnom kell, hacsak nincs valakinek tippje, honnan szerezhető be.
Üdv!
Hello! Nekem volna eladó távtartóval, fékadapterrel! Képeim közt megtalálod! Amugy egész jól mutat az is! :)
Hali,lenne 1 drz főtengelyem hajtókarral csapágyakkal 25-ért,és hengerem dugóval szintén 25-ért,de ha kell tömítésszettem is van hozzá.
Tudnál képet feltenni, hogy mutat a motoron? ha nem nagy gond?
Köszi
olyannak tűnik: http://universalmotor.hu/terme...

de pl nekem Polisport SM sárvédő van, az szebb mint a gyári
http://motor-x.pl/images/800x6...
eladó irányjelzők,bal hátsó törött,lámpástól.Ha valakit érdekel a számom irjon: szaboa@kabel2.hu
Engem talán érdekelne!Küld róla légyszíves pár nagy felbontású képeket,meg valami leírást az állapotáról!
brekk21@freemail.hu

Köszi!
Az universalmotoros az teljesen ugyan olyan?
universalmotor.hu vagy Nagy Dávid tud neked használtat
Sziasztok szeretném a gyári sárvédőt lecserélni S változatról beszélünk, az SM- nek a gyári sárvédőjéhez hol jutok hozzá?
Az sem baj ha utángyártott, várom a válaszokat!
Köszi
ITT tudnak neked segíteni
Üdv!

Valakinek lenne eladó vízpumpája Pest közelében (K4-es ltzhez kellene) ? Ha van, akkor légyszíves ár, hely, és elérhetőséget küldj: isiisi kukac index.hu

THX
Tudom nem ide illik,de hátha valakinek kellene...
SoS eladóó...

Malaguti F12 robogó 99 évjárat eladó mélyen ár alatt,igaz kicsit kell rá fordítani! Érd privátban vagy 20 366 43 19 (laszlosanya@hotmail.com)
50-60eft közt tud valaki sm szettet drz-be/hez? Ennyiért nagy esélyel 3 "küllőst" kapok, de az is jó. Nem zavarna, ha komplett lenne.
Eladóak!

SM hátsó sárvédő toldat. Törött de a lámparész használható! 1,000 Ft
Tükör párban. 10-es menettel! 4.000 Ft.
Szia csüszy25.
Megnéztem, nézegetek még nem akarom elkapkodni,és a quadot is el kell még adnom,jelentkezem ha döntöttem.
Köszönöm.
Feszültségszabályzó probléma lehet.

Mérj rá a töltésre, járó motornál egy multiméterrel. Vigyázz mert még az akksidat is kinyírod.
popey!
Lesd meg az adatlapomat van egy elado es az ar iranyar lehet egyezkedni!
Hali Mindenki!
Lenne pár Alkatrészem Eladó!
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
Köszönöm a válaszokat. Valoszinű akkor Drz-lesz.
Még egy kérdést. 500.000 ft körül lehet jót kifogni?
Tud is valaki ilyen áron?
Rákerestem a hozzászólások között, így már világos. Köszönöm a segítségeteket.
Sziasztok.Érdeklődnék nem lenne e valakinek elfekvőben 2003 as évjáratú Rm 250-re berúgokar?
Sziasztok!
Olyan problémával fordulok hozzátok hogy van egy suzuki dr 600-am (86-os) és nem jó a világítása, alapjáraton kilövi az izzót de ha pörgetem akkor meg elhalványul...minél jobban pörög a motor annál gyengébben világít az izzó ezt mi okozhatja? vagy mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a választ!