Sziasztok! Még új vagyok itt. A közeljövőben szeretnék motort venni és a DRZ S típus tetszik ezért infókat gyűjtök róla. Találtam pár képet és van egy alkatrész ami nem mindegyik motorblokkon látható. Tudnátok segíteni hogy mi az? (bejelöltem a képen)
keverékképzés probléma.... valószínű falslevegőt szív valahol a motoros.. ha levegőben dús a keverék, akkor erőtlen lesz a terjeszkedés, hamar végbemegy, így megemeli a fordulatot... mivel ereje semmi, ezért szép lassan megzuhan... vegyél egy flakon féktisztítót, és ügyesen fújkáld meg a szívócsövet és környékét... karbit stb.. vigyázz, a kipuffra ne fújj! ha változást veszel észre az alapjáratban, akkor ott a luk, amit épp fújsz!
Nem te próbáltál 140-eset is,az már túl hosszúnak bizonyult?
Én 172 cm és 94-kg vagyok 135-37 megfelelő lenne?
Iszonyatosan zavarja a biztonság érzetem,hogy a lábújhegyem ér csak le.
A drz olyan, mint egy 40-50es éveiben járó nő. Nyugodt, megfontolt, de lehet vele játszadozni, 1 Rmz pedig egy 20as éveiben járó, őrület, aki mindent meg akar csinálni veled. Nekem eddig ez a tapasztalatom, bár a Drz nem régóta van nálam, ellenben az Rmz majd 4évig.
Sziasztok! kb 90-es Dr 125-hez keresek service manualt,vagy valami katalógust amiben szerepel a teló olaj mennyisége Ha valaki tudja nem tartsa magában
Attól függ mire akarod használni nekem volt mind a kettő én endurozok.
Az rmz költségesebb kb 110 kg bivaly erős nagyon jó futómű szereti a nagy tempót és nagy kondi kell hozzá.
A drz egy nagyon kezelhető motor kisebb fenntartási költséggel kb 130 kg.
Én nekem mind a kettőről jó a véleményem.(jó gazdát meghálálja)
Bontott szabadonfutó kellene kompletten. Mindenestől. Kinek van?
ha érdekel!4500Ft
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
mobilcent
rum2001@gmail.com
Suber fedélnél a tömítés kb 1 éve volt cserélve,csak most szét kellet szedni és azóta csinálja ezt
Én 172 cm és 94-kg vagyok 135-37 megfelelő lenne?
Iszonyatosan zavarja a biztonság érzetem,hogy a lábújhegyem ér csak le.
Az rmz költségesebb kb 110 kg bivaly erős nagyon jó futómű szereti a nagy tempót és nagy kondi kell hozzá.
A drz egy nagyon kezelhető motor kisebb fenntartási költséggel kb 130 kg.
Én nekem mind a kettőről jó a véleményem.(jó gazdát meghálálja)
Kezdésnek nézd meg ezt!