Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma vettem akciosan 5900 ft-ert Szigetszenmikloson holnap delelott veszem at a haveromtol aki elment erte. HIVJ FEL delutan mondok cimet, cegnevet. 06204699617
nekem a 12ah helyett 8ah van és simán pörgeti az önindítót(xt600)
erre kíváncsi lennék mit tud! lehet hogy beruházok!
Igen, megvan meg! 55.000 HUF az ara. Kepet holnap tudok majd kuldeni!

Udv,
Attila
http://forex.hu/webshop.html?p...

valamelyik akku majdnem jó bele 2 centivel vastagabb
de bele lehet mókolni, volt aki megcsinálta
kb kínai akku árban van aztán attól jobb
a banner itt nálunk 16e csak lestem!
akkor veszek kínait !Köszii
Sziasztok!

Keresnék DRZ-E cserébe tudok adni egy Yamaha YZF250 2005-évjáratú természetesen rá tudok fizetni.
Én anno az S DRZ-be,és a barátoméba is megcsináltam ezt a tiltásblokkolót,és működik!Fillérekbe kerül,és egy kis kézügyesség,szerintem jó,ha tudod csináld meg!
Helló!
Kérnék egy kis segítséget. Sajnos nem tudom leszedni a lendkereket, hogy kicseréljem a szabadonfutót. Már megvan az alkatrész is meg az olaj is, csak itt megakadtam.
Csináltassak egy esztergályossal? Ha jól mértem, akkor 38mm x 1,5mm ?!
Köszönöm!
Eladó airoh sisakom + új scott szemüveg L méret , a bukó karcmentes a szemcsi meg új ...25 eft egybe
12 Volt. YT7B-BS 12V 6Ah típusú agyári akkumulátor! Én most ilyet veszek kínait 7000 Ft. Banner 12-től van, Yuasa meg 24 körül!
Meg van még az SM szett? Képet tudsz küldeni? Mennyi az ára?
Mehet utánvéttel, vagy előre utalással is. Mail-címem az adatlapomon.
Heló! Meg van még az SM szett? DRZ 400 S-be kellene. Hol van helyileg?
Ez jó Drz-hez nekem is ez van !
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Akkor nekem kellene ha nem törött,meg megvan mindene..postai után vét mehet?ha igen privibe megadom a címet,stb.
Szevasztok! Tiltás blokkoló érdekelne DRZ 400 S-hez. A proptech által készített hatástalan. Petya71 tett fel egyet valaha. Kipróbálta valaki? Hatásos volt? Köszi.
Drz e hez ki mien aksit javasól?kinek meik vált be?vásárolnom kell eggyet! és 6V vagy 12?
Köszönöm
Még megvan a tükör. Nemtudom mekkora gyárilag az S tükörmérete, de sztem 10-es.
Milyen érdekel,és mikori? S-E SM ? nekem van egy 2001-es S....még nem 100% hogy eladó...de közel áll hozzá
ITT VAN S-es
A tükör érdekelne megvan még?DRZ-hez jó gondolom..S-hez kellene
Eladó dr kerékszett 21-18! ezzel ki tudod küszöbölni a drága 17 colos cross gumit , féktárcsával és új gumikkal együtt első még nincs feltéve , a hátsó kerékbe van vakszelep is......teljesen gyári csak a hátsó ráf lett átfűzve 18-ra nem kell plusz távtartó semmi ....tel 06203452964
Szia!

Nekem van ilyen árkategóriában teljesen komplett SM szettem. A részleteket elküldtem e-mail-en. További kérdésed lenne +36 30 815 4442 számon elérsz.

Üdv,
Attila
Hello! 55 ezerért odaadom és még adok mellé egy elsö gumit, ami pár éves lehet, ezt a motorral együtt kaptam, nekem nem kell. De csak hétvégén vagyok otthon.
Hello! Mennyit gondoltál érte? 30/963-2800