Ma vettem akciosan 5900 ft-ert Szigetszenmikloson holnap delelott veszem at a haveromtol aki elment erte. HIVJ FEL delutan mondok cimet, cegnevet. 06204699617
Én anno az S DRZ-be,és a barátoméba is megcsináltam ezt a tiltásblokkolót,és működik!Fillérekbe kerül,és egy kis kézügyesség,szerintem jó,ha tudod csináld meg!
Helló!
Kérnék egy kis segítséget. Sajnos nem tudom leszedni a lendkereket, hogy kicseréljem a szabadonfutót. Már megvan az alkatrész is meg az olaj is, csak itt megakadtam.
Csináltassak egy esztergályossal? Ha jól mértem, akkor 38mm x 1,5mm ?!
Köszönöm!
Szevasztok! Tiltás blokkoló érdekelne DRZ 400 S-hez. A proptech által készített hatástalan. Petya71 tett fel egyet valaha. Kipróbálta valaki? Hatásos volt? Köszi.
Eladó dr kerékszett 21-18! ezzel ki tudod küszöbölni a drága 17 colos cross gumit , féktárcsával és új gumikkal együtt első még nincs feltéve , a hátsó kerékbe van vakszelep is......teljesen gyári csak a hátsó ráf lett átfűzve 18-ra nem kell plusz távtartó semmi ....tel 06203452964
Hello! 55 ezerért odaadom és még adok mellé egy elsö gumit, ami pár éves lehet, ezt a motorral együtt kaptam, nekem nem kell. De csak hétvégén vagyok otthon.
Udv,
Attila
valamelyik akku majdnem jó bele 2 centivel vastagabb
de bele lehet mókolni, volt aki megcsinálta
kb kínai akku árban van aztán attól jobb
akkor veszek kínait !Köszii
Keresnék DRZ-E cserébe tudok adni egy Yamaha YZF250 2005-évjáratú természetesen rá tudok fizetni.
Kérnék egy kis segítséget. Sajnos nem tudom leszedni a lendkereket, hogy kicseréljem a szabadonfutót. Már megvan az alkatrész is meg az olaj is, csak itt megakadtam.
Csináltassak egy esztergályossal? Ha jól mértem, akkor 38mm x 1,5mm ?!
Köszönöm!
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Köszönöm
ITT VAN S-es
Nekem van ilyen árkategóriában teljesen komplett SM szettem. A részleteket elküldtem e-mail-en. További kérdésed lenne +36 30 815 4442 számon elérsz.
Üdv,
Attila