Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehet,hogy az állórészt rosszul tetted be és mondjuk alsó holtponton cikrít
Vagy felső holtpont közelében van a szikra,csak pont kipufogáskor?Ezt nem értem hogy lehet
akkor a ktm exc és drz supermoto kerék is megegyezik ?
köszi de sajna pont akkor nincsen szikra amikor kéne vagyis nem indul be a masin acsdak hallom hogy erőlködik és szíjja a véremet!
helló
ktm hátsó kerék egy az egybe belemegy ha azt könnyebben találsz lc4 exc stb
Na jó ez egyre rosszabb, nem tudom miért rakja új sorba. Elnézést az ügyetlenkedésért.
De ha már újabb hozzászólással foglalom a helyet kipróbálok még valamit amit most találtam : )

Eladó DRZ
igen sajnos a linket valamiért ketté bontotta, a hozzászólást pedig nem lehet szerkeszteni már.

Helyesen:
http://www.hasznaltauto.hu/2435373_s
uzuki_drz_2006
Megtaláltam elnézést mindenkitől
Bocs de nem jó ez a link.
Nem akarom offolni a topikot de hogyé méred
Sziasztok!
Drz-hez keresek hátsó kereket! Tud valaki segíteni?
Sziasztok!

Inkább csak olvasója, mint résztvevője voltam a fórumnak, de azért beírom ide is.

Eladósorba került sajnos a motorom. Körülbelül 2 hétbe telt mire rászántam magam hogy rákattintsak a "hirdetés feladása" gombra, de végül (sajnos?) sikerült.

http://www.hasznaltauto.hu/2435373_suzuki_
drz_2006
Hali mindenki!
Engem az érdekelne h van rá esély h valahol találok e-s drz-hez fehér vagy más színű idomszettet?
ha valaki tud segíteni megköszönném!
DR350S elektronika kellene (CDI,zündbox,feketedoboz)
ha lehet 14D20-as modell.vagy valaki olyaski aki javít elektronikákat!
kösz
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? Annyi lenne a kérdésem, hogy a DR 650 és a DR 750 váza megegyezik? Magyarul: Át lehet építeni egy DR 750-et egy DR 650 vázra? A válaszokat előre is köszönöm.
Minden felsőholtponton kell adnia szikrát,nem csak a munkaütemnél

Sorry,a negatívot elfelejtettem megnézni. Nincs noteszem sem
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy drz-e be bele lehet-e építeni az sm fordított teleszkóp szárait
Hali mindenkinek !Valaki megtudná mondani hogy hanyas főtengelycsapágy kell egy kb:89-es DR 125-ősbe (nem önindítós).Vagy egy linket ahol megtom nézni! Előre köszi:D
NEMRÉG LETT ÁLLÍTVA A HÉZAG ELÉG PRECÍZEN DOLGOZOTT VELE ASRÁC AKI CSINÁLTA UTÁNA PÖCCRE INDULT ÉS KARBÚRÁLÁS ÉS HÉZAGÁLLÍTTÁS-OLAJCSERE STB MEGVOLT majd 14 kilóméter után ledarálta a generátoromat egy csavar........megtekercselték a generátort és utána miután öszeraktuk már! akkor adja a szikrát amikor rossz holtponton van.......vagyis amikor nemszabadna szikrát adnia akkor ad és mikor gyújtania kéne akkor pedig nem ad szikrát!hogy a búbánatban van ez?kitudja
szia,120körül gondoltam,most lett új csapágy rakva a hátsóba.
Szelephézag jó?Nekem akkor csinált ilyet amikor rossz(túl vastag) lapkát tettem bele és nem volt hézag...
elég lesz estére is:) köszi......
egy olyan kérdésem lenne hogy be van kötve minden és szikrát is ad a gép de egyszerüen nem indul!teker-zeker és utána pöffen párat mintha be karan indulni és mégsem..szabájoz időközönként ugyan az a tekerés és pöffennés beindulás nélkül..........amugy most lett a tekercselve agenerátor......lehet hogy rosszul? bárki aki tud segítteni.............előre is köszi
Estére elég lesz?
SZIASZTOK! EGY nagy kérésem lenne.........valaki akinek E drz je van az megnézhetné nekem hogy az akkumulátor minusz pólusáról hova megy a fekete vezeték...ami egy test és hogy hova kell felcsavarni......nagy segítség lenne mert nem tudom..generál után ezt az egy vezetéket nemtudom hova felrakni........ még idomot sem kell leszednetek hozzá csak az ülést.........hol a vége a minusz pólusnak.előre is köszi!
Hello, mint ahogy írtam sajnos most nincs rá keret csak érdeklődés szinten vagyok, de a jövőben szeretnék venni vmit alá, mondjuk még enduro ként se motoroztam ki vele magam, mert nem sok időm van motorozni. Ha megszabad kérdezni mennyit gondoltál érte?
Szeva Én eladnÁm aÍŰ szettem ha foxy nem!
A szett neked mennyibe van alatta? Esetleg külön nem adnád el? Igaz jelen per pillanatban nem vagyok anyagilaga csúcson csak érdeklődés szinten kérdezem és a kémény az Finster rajta ugye?