Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem,az is elbirja de eltekeredik.ráheggesztek egy laposvasat és 2lukat bele ugyanugy mint a másik oldalt!
most ahogy elnézem a jobb oldali lábtartót, a kipufogótartó csavarral kell felfogatni ? egy csavarral ?
még nem tudom ..
(motoron ülve) a bal oldalt nincs gond mert ott van elég hely, de a jobb oldalon ott a kipufogónak a felfogatócsavarja és ott már kicsit nehezebb megoldani ...
de majd valamit kitalálunk
köszönöm minden segítséged !
kösz,talán ha lesz idöm csinálok egyet!vagy nem adod el?
átfúrod a segédvázat?
én is nehezen találtam,10e volt.
nem zavarsz
köszi !
annyit még had zavarjalak, hogy kb. mennyiért tudok egy ilyen lábtartót beszerezni ?
Sajnos szerintem esni fog egész hétvégén, meg a szombat most kivételesen nekem sem jó, de már vasárnap mehetünk! Feltéve ha nem szakad!
nekem van kedvem
csak kérdés hogy jobb lesz-e a vállam és ráérek-e?
jó lenne!
szpetyának:
a jobb oldali még nincs kész,le lesz festve meg rendes csavar meg minden...
Kakukk, Saraz, Szlaviklaci!
Sziasztok! Szombaton vajon milyen idő lesz Nagytarcsa környékén, vagy bármerre?
Egy kis csapatáshoz kedv?
oké, köszönöm !
csaó,holnap teszek képet a lábtartóról.
Sziaszto! Tudna vki segíti abban, hogy egy DR 250-es vázba bele lehet-e rakni egy DR600-as blokkot nagyobb átalakítás nélkül? Vagy esetleg tud valaki 250-es eladó blokkot? Előre is köszönöm a segítséget. Üdv István
sziasztok!Tudna valaki tapasztalatot mondani mennyire érdemes drz-re ami endurora van használva,a hűtőre ventilátort rakni!ha tele megy sárral a hűtő úgysem tud nagyon levegőt átt szívni rajta.csak elgondolkodtam mert hétvégén is elég sokat bohóckodtunk erdőben és igen csak nyomta a meleget a lábamra.aki ktm-el volt annak non stop ment a hűtő.köszi
Szia Csaba!
A DR350 viszonylag tartós szerkezet, a http://www.dr350.bnet.hu oldalon olvashatsz róla bővebben. Fogyasztása papíron 3,5 – 7 liter. Nekem Pestre bejárkáláskor olyan 3,8-at, országúton és terepen is általában 3,4 és 4,2 között eszik. Eddig nekem 5 liter volt a legmagasabb fogyasztása sárdagasztáskor, és 5,1 autópályán oldaldobozokkal, utassal, nagyon erős szembeszéllel, százas tempót tartva.
Nincs mit!
Nekem azt súgták,hogy ne a zártszelvénybe vágjam a felfogató lemez helyét,hanem a lemezbe faragjam a zártszelvényt,így az nem gyengül.Ja,és jobb csavarboltokban lehet kapni menetesszál-toldót,az van vagy 3 cm hosszú.Azt hegesztettük a végébe lyukon át.
Szerintetek drz "e" tipusra létezik fehér hátso sárvédő?
köszönöm szépen holnap össszedobok eggyet nem túl bonyolult
Köszi!
Törzsvásárlói kártyát lehet igényelni nálad?
Jókat tudol kérdezni...
Ezt megint csak holnapra tudom lemérni,de sztem vagy 2-3 cm-re lóg ki jobban mint a hűtő
helló azt szeretném kérdezni hogy a váz középontjából hány centire lóg ki a zártszelvény a dolomittal eggyütt
G Gábor. csakennyi és gó.
kompletten megvan hozzá minden, 30 perces munka beszerelni, 22000 ft elpostázva. tuti jó állapot.