még nem tudom ..
(motoron ülve) a bal oldalt nincs gond mert ott van elég hely, de a jobb oldalon ott a kipufogónak a felfogatócsavarja és ott már kicsit nehezebb megoldani ...
de majd valamit kitalálunk
köszönöm minden segítséged !
Sziaszto! Tudna vki segíti abban, hogy egy DR 250-es vázba bele lehet-e rakni egy DR600-as blokkot nagyobb átalakítás nélkül? Vagy esetleg tud valaki 250-es eladó blokkot? Előre is köszönöm a segítséget. Üdv István
sziasztok!Tudna valaki tapasztalatot mondani mennyire érdemes drz-re ami endurora van használva,a hűtőre ventilátort rakni!ha tele megy sárral a hűtő úgysem tud nagyon levegőt átt szívni rajta.csak elgondolkodtam mert hétvégén is elég sokat bohóckodtunk erdőben és igen csak nyomta a meleget a lábamra.aki ktm-el volt annak non stop ment a hűtő.köszi
Szia Csaba!
A DR350 viszonylag tartós szerkezet, a http://www.dr350.bnet.hu oldalon olvashatsz róla bővebben. Fogyasztása papíron 3,5 – 7 liter. Nekem Pestre bejárkáláskor olyan 3,8-at, országúton és terepen is általában 3,4 és 4,2 között eszik. Eddig nekem 5 liter volt a legmagasabb fogyasztása sárdagasztáskor, és 5,1 autópályán oldaldobozokkal, utassal, nagyon erős szembeszéllel, százas tempót tartva.
Nincs mit!
Nekem azt súgták,hogy ne a zártszelvénybe vágjam a felfogató lemez helyét,hanem a lemezbe faragjam a zártszelvényt,így az nem gyengül.Ja,és jobb csavarboltokban lehet kapni menetesszál-toldót,az van vagy 3 cm hosszú.Azt hegesztettük a végébe lyukon át.
(motoron ülve) a bal oldalt nincs gond mert ott van elég hely, de a jobb oldalon ott a kipufogónak a felfogatócsavarja és ott már kicsit nehezebb megoldani ...
de majd valamit kitalálunk
köszönöm minden segítséged !
nem zavarsz
annyit még had zavarjalak, hogy kb. mennyiért tudok egy ilyen lábtartót beszerezni ?
csak kérdés hogy jobb lesz-e a vállam és ráérek-e?
jó lenne!
a jobb oldali még nincs kész,le lesz festve meg rendes csavar meg minden...
Sziasztok! Szombaton vajon milyen idő lesz Nagytarcsa környékén, vagy bármerre?
Egy kis csapatáshoz kedv?
A DR350 viszonylag tartós szerkezet, a http://www.dr350.bnet.hu oldalon olvashatsz róla bővebben. Fogyasztása papíron 3,5 – 7 liter. Nekem Pestre bejárkáláskor olyan 3,8-at, országúton és terepen is általában 3,4 és 4,2 között eszik. Eddig nekem 5 liter volt a legmagasabb fogyasztása sárdagasztáskor, és 5,1 autópályán oldaldobozokkal, utassal, nagyon erős szembeszéllel, százas tempót tartva.
Nekem azt súgták,hogy ne a zártszelvénybe vágjam a felfogató lemez helyét,hanem a lemezbe faragjam a zártszelvényt,így az nem gyengül.Ja,és jobb csavarboltokban lehet kapni menetesszál-toldót,az van vagy 3 cm hosszú.Azt hegesztettük a végébe lyukon át.
Törzsvásárlói kártyát lehet igényelni nálad?
Ezt megint csak holnapra tudom lemérni,de sztem vagy 2-3 cm-re lóg ki jobban mint a hűtő