Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit akarsz rajta állítani takaritsd ki de azt se lehet szétszedés nékül
Drz-m szivatója nem ad elég cuccot, lehet azt szétszedés nélkül állítani?Kösszi
segítsetek! DRZ jobb oldali hűtő kéne! SOS! PLííz
nem beszélve a melóról.. fúr, farag, reszel, hőfok-jeladó, fordulatszám jeladó, plusz a tuning.. henger dugó, vezérlés, szelepek,hengerfej, kipuff.. igazából kicsit szeretnék a főtengelyen is módosítani, de attól kicsit kakizok, nem szeretném ha szétrepülne... pedig egy kilót levennék... sokallom az 5-öt! :)
nem olcsó mulatság, durván 200-ba van nekem, és bontóból táplálkoztam... Új kábelköteg, elektronika, folytószelep-ház, szabadonfutó átalakítás, új lendkerék.. AC, van, tank majd lesz
mindenképp fogok írni, az ötlet kész, a motor jár, de tank híján nem tudom kipróbálni..
Nagyon koszi
- indítsd be a motort és alapjáraton hagyd 3 percig járni
- állítsd le a motort és várj 3 percig
- állítsd a motort függőleges helyzetbe, ne sztenderre!
- tekerd ki a szintmérőt, töröld le egy tiszta ruhával, majd helyezd vissza de ne tekerd be!
- értelem szerűen min. és max. között.
Udv skacok drz 400 s nel mikor kell olajszintet nezni? hidegen inditas elott, vagy mar ha volt inditva es jart egy kicsit? Mert ugye nem ugyanazt a szintet mutatja a nivo. Koszi elore is.
Jó tudni,nekem is amit vettem tőlük,jó ara volt és ahhoz képest h bontott,fasza volt :)
Persze, tőlük vettem még 5 éve a drzm, és ha volt valami baj ők is szervizelték. Én elégedett vagyok velük és nem dolgoztak nekem drágán.
Jaja,jól mondod... Rég volt mar :) Még mindig megvannak?
Borsosgyőri kis üzlet, régen Pápán volt.
Hali.
Tudok segíteni ha gondolod.
Van szabadonfutóm!
Hívj!
06-20-5-636-213
Ha nem veszem fel visszahívlak!
üdv.Dávid.
Köszi szépen, megpróbálok beszerezni egy jó állapotú bontottat.
De lehet még egy kicsit nézelődök az e-bay-en hátha ...
Valami nagyon érdekeset vettem észre!

fireman1[62704] tegnap 09:04 és KTMduke2[62706] tegnap 10:54 felhasználó ugyan az!

A legérdekesebb az h a saját hírdetésére érdeklődött és telefonszám nincs és csak akkor postáz ha előre utalsz!

fireman1 adatlapján vagy hírdetés ahol az e-mai: ise07@freemail.hu
KTMduke2 [62702] tegnap 00:25 hozzászólásában is: ise07@freemail.hu szerepel

Ez elég ÉRDEKES!
Ja és megvettem bontva,és nem volt gondom vele azóta...
Szeva, nekem mar volt ilyen gondom tavalyelőtt... És anno ezt írta a viperbiker (úgytudom tatabanyai cég)
"ez az alkatrész az öninditó szabadonfutó egy része.újba csak kompletten lehet rendelni,a külső fogaskoszoruval+a belső házzal ami fel van fogatva inbuszcsavarokkal a lendkerékre. de igy is célszerű cserélni. az új ára 44700ft-bontott 20000ft."
Szia!
Blokkot megvenném ,meg van még?

Üdv
Okés. tel.szám + e-mailcím ott az adatlapon a hirdetés mezőnél.
Címet nyugodtan küldheted e-mailban is és akkor nincs telefonköltség.
Ha megadsz egy e-mailcímet, akkor küldök róla még nagy felbontású képeket is.
Zsír,akkor megveszem!Megadod a számod?Az enyém 20-5807054
A moci használatra kész, nem kell rákölteni. Ha érdekel, telefonon mindent elmondok a motorról.
Igen megvan még.
Köszi!
Kell szereznem egy lendkeréklehúzót, aztán látni fogom, hogy mi is adta meg magát.
Szia
Ha kész lett a dolog írhatnál róla pár infót,tapasztalatot,ilyeneket.
Üdv