Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írsz a motorrol nyiltan bővebben ,vagy a képesmotoron megadott telón érdeklődjek.kb mi az amit rákell költeni?
ez igaz...
Valaki tudna olyanban segiteni hogy kuplunghoz kinyomocsapagyat honnan tudnek rendelni es kb mennyibe kerulhet?
brembo féklámpakapcsoló, 4000ft.. Áteresztő csavaros, 10X1-es menettel..
nyugodtan vehetsz bontottat, nem kockázat. meg kell nézni, mi ment tönkre, mert egy kosaram nekem is van... bár valószínű, hogy a gyűrű, meg a fogaskerék is halott... valamelyik bontogató kolléga biztos tud neked adni..
Más téma! Keresek nagy barkácsmestert, drz-re kéne nekem csinálni olyan tankot, amibe egy AC-pumpát bele tudok szerelni.. Ötlet? készül az injektoros DRZ projekt SM-eseknek! Köszi!
Nem is nem hasonlít rá, az enyém sokkal szebb!(:
Sziasztok! segítsetek rajtam! Drz400 hez keresek jobb oldali hűtőt! jó a bontott, minden megoldás érdekel! kipuff kidörzsölte az alját, és lukas! javítani nem tudtuk.. Plíz , adjatok nekem ócsón! Köszi! :)
Ez olyan mint az enyém!Ellopták?
Szevasz Imcsi! Tudok egy neked való motort.
Én a használtauton találtam :D
Ok!Jogos,értem!
Oké, köszi!
Ez lehet havert érdekelné. Megemlítem neki.
üdv
Nem vagyok már olyan fiatal,és gazdag se,csak jól és gondossan karbantarrtott mator lenne jó.Az áron fellül nem szeretnék többszázezret rákölteni,mivel nincs.
Csak s es tipus érdekel, műszakis,melóba járni,ill hétvegi duhöngésekre,kirándulásokra.Ha sok pénzem lenne akkor egy supermotot vennék,a hegybe megvalami könnyü 250est.Ar max 600e.
imcsi73!Te milyen Drzt-keresel,és mennyiért?
helló érdekelne a váz papírjaival, vagy esetleg a papír is eladó külön? mikor bontod meg? adatlapom az elérhetőségem....
köszönöm
DRZ ALKATRÉSZEK ELADÓK!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
mobilcent
rum2001@gmail.com
2001 évj drz 400e papíros váz eladó! csak a csupasz váz papírjaival ! képp illusztráció még nem bontottam !
blokkja tökéletes ill minden másis.. tuning kipufogóval.. posta csak elöreutalás esetén ..
Szia,megvan még a blokkvédő?Mert érdekelne.
Üdv
2003 évj KTM sx 125 mocimot CSERÉLNÉM DRZ400E-re..
email :ise07@freemail.hu
Önindítón ne biztos, hogy van látható nyom ha nem húz be a Bendix!
Köszi. Sajnos nem tudtam leszedni még a lendkereket, hogy jobban megnézhessem. Holnap valamit kiokoskodok, ugyanis nincs lendkeréklehúzóm ...