nyugodtan vehetsz bontottat, nem kockázat. meg kell nézni, mi ment tönkre, mert egy kosaram nekem is van... bár valószínű, hogy a gyűrű, meg a fogaskerék is halott... valamelyik bontogató kolléga biztos tud neked adni..
Más téma! Keresek nagy barkácsmestert, drz-re kéne nekem csinálni olyan tankot, amibe egy AC-pumpát bele tudok szerelni.. Ötlet? készül az injektoros DRZ projekt SM-eseknek! Köszi!
Sziasztok! segítsetek rajtam! Drz400 hez keresek jobb oldali hűtőt! jó a bontott, minden megoldás érdekel! kipuff kidörzsölte az alját, és lukas! javítani nem tudtuk.. Plíz , adjatok nekem ócsón! Köszi! :)
Nem vagyok már olyan fiatal,és gazdag se,csak jól és gondossan karbantarrtott mator lenne jó.Az áron fellül nem szeretnék többszázezret rákölteni,mivel nincs.
Csak s es tipus érdekel, műszakis,melóba járni,ill hétvegi duhöngésekre,kirándulásokra.Ha sok pénzem lenne akkor egy supermotot vennék,a hegybe megvalami könnyü 250est.Ar max 600e.
2001 évj drz 400e papíros váz eladó! csak a csupasz váz papírjaival ! képp illusztráció még nem bontottam !
blokkja tökéletes ill minden másis.. tuning kipufogóval.. posta csak elöreutalás esetén ..
üdv
eladó drz
köszönöm
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
mobilcent
rum2001@gmail.com
blokkja tökéletes ill minden másis.. tuning kipufogóval.. posta csak elöreutalás esetén ..
2003 évj KTM sx 125 mocimot CSERÉLNÉM DRZ400E-re..
email :ise07@freemail.hu