én tegnap cseréltem olajat, Castrol Power 1-et öntöttem bele.
Én csak jót hallottam a castrolról, csak jó helyen kell venni, mert hamisítják :)
Eddig is szép hangja volt a blokknak, de most még szebb. Majd figyelem, hogy mennyire eszi és leírom a tapasztalatokat.
Ja és továbbra is kitartok a véleményem mellett, hogy nem szabad bele több olajat se tölteni, legjobb, ha a nívón a két osztás között van.
Üdv Kollégák!
A Doki jövő héten megy műszakira,E-s drz m van,valaki valami tudna e ajánlani hogy féklámpának,indexnek honnan érdemes áramot húzni ?
Elnézést ha fura,suta a kérdésem előre is köszi a segítséget!
A gyári relé vagy,6 kábelos,ez 3 csuszkás..de kis átalakítással meg lehet csinálni,akár LED izzót is tud vezérelni a relé(ezt a villamosság szerelő mondta..igen bukok rajta,de ha új árba adnám,senkinek nem kéne..így 3200-ból megvan postával együt..ha érdekel,kérdezd meg a szerelőd hogy be tudja e rakni..meg ha kell 12v 21w 9mm-es izzó ami nem volt olcsó,na az is van..itt a bolt oldalaaz izzók és ez mind plussz futár árba vettem
Hosszú történet,de elmondom hogy értsd...Novemberbe vettem a mocimat DR-Z 400 S.Az előző srác felszerelte átlátszó indexel a gépet,de..az index méretéből adódóan csak 12v 10w-os izzó fér el,vagy olyan pici méretű izzó ami ekkora(cseresznye nagyságú fej)és 12v 21w-at,na ilyet égen-földön nem lehet találni..mert maga az izzó fém rész átmérője 15mm,én rendeltem ilyen picit de annak a mérete 9mm..na ez is itt fog rám rohadni :-(. Ajánlotta a moci szerelő h,rendeljek 12v 10w-os index relét...no a boltba nekem ezt ajánlották 12v-100w,autómata állítású relé,és LED-re is jó. ...Tegnap elmentem egy villamosság szerelőhöz,mert zárlatot gyanítottam a fék lámpa körül,mert folyamatosan a féklámpa világított..mind 1 meg javította..erre mondom a szitut h ki cserélné e nekem a relét,mert holnap jön..azt mondja nem teljesen olyan mint a gyárim,de meg lehet oldani..mi a gondom?elmesélem..aszonya' szerelt egy japán kistraktort és van neki olyan izzója ami kell..mondom fasza..akkor a relé nem is kell?hát nem..
Miért vetted akkor meg? így 2 ezret buksz rajta nem? mert posta is ráment :?!:) de ezt hol tudnám kicserélni első lámpa mellett és annyi? mert mér relémet nem szedtem szét.( DRz 400 Sm k5)
Eladó Index relé(Led-re is jó!), 1-100W-ig,automata szabályzás!
Nekem mégsem kellet,ma vettem 3650-volt de 2.000 -ért oda adom!
3 villás,DR-Z-be jó,azt mondták!
A betöltő nyílásra 10-40 van írva, de a manual szerint az itthoni hőmérsékleti körülmények között 10-40 től 20-50 ig minden jó. Ha még 3500 km et beletekerek akkor csere és 15-50 re fel fogok menni, próba végett.
Egyébként érdekes az a gép ,mert már tavaly is ezt csinálta, jéghideg indításkor /állt a gép pl. 8 órát/ elég emberes kék olajfüst jön belőle. Ez tart kb fél percig majd semmi. Szét nyelezheted üresbe akkor sem jön belőle utána egy gramm füst sem, se szaga se semmi. Valami olyan lehet a CO ja így ,hogy jól belőttük, mint valami hybrid lexusnak Télen megszelepszár szimmeringeztük a gépet ,gondoltam attól majd ez nem lesz mert a kocsim is ugyan ezt csinálta. Sajnos ez a dr nél nem jött be, most is ugyan úgy köp egy füstöt hidegen.NEM ÉRTEM!
Az olajnívón fogyás nem látszik, a motor hidegen melegen pöccre indul ,
valakinek valami ötlet?
Egyébként ez baromira zavar, mert amikor este elindulok a kis belvárosi utcából akkor elég gáz ez a katonai füstgránát style...
Deknivédőket tud valaki Szeged környékén vagy postai utánvéttel...? (Visszanéztem a fórumot, de csak nagyon régi találatokat ad.)