Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csatlakozzatok:
DRZ Hungary
Hallott már valaki arról, hogy az idén vizsgáztatott gépjárművekre új fajta rendszámot kel venni amin már a megyék is szerepelnek.Vagy ezt elő terjesztették,és nincs még érvényben?
Annakidején volt egy Gilera RC 600-am, annak is genyózott a szabadonfutója, de azt lehetett javítani. DRZ-ről fogalmam sincs, ha olyasmi mint azé, akkor javítható. Ott a görgőket feszítő rugót kellett cserélni.
Szép Estét!

Lenne egy kis gondom, remélem tud valaki segíteni.
Az a helyzet, hogy amikor próbálom indítani a Drz-t, akkor csak "üresen" pörög az önindító és csak néha-néha forgatja meg a dugót. Mindeközben elég csúnya visítós hangja van. Fokozatosan alakult ki, de most már teljesen megadta magát valami.
Először azt hittem, hogy az önindítónak a kuplungja, de semmi rendelleneset nem vettem észre.
Aztán mélyebbre ástam és valószínű, hogy a szabadonfutó lesz a hibás. Elég nagyot kottyan és csak néha akad meg. Olyan mintha szalajtana...

Szóval valaki tapasztalt már ilyet ?
Ilyenkor újat érdemes venni vagy meglehet kockáztatni egy bontottat ?
Milyen árba és hol lehet beszerezni ?

Előre is köszönöm!
sajna még nem,a használtauton van egy kék 475ért lehet hogy a jövö héten elmegyek megnézni,az nincs olyan messze tőlünk.
E típus csak tompítottal van szerelve és mivel nincs külön kapcsoló gyújtásra kapcsol, ezzel nem lesz gond műszakin, bár később érdemes egyet bekötni. Féklámpa kapcsoló viszont elvileg első és hátsó fékre is kell!
neked sikerült már találni valamilyet?
szerintem is a kék, lehet hogy öregebb,de ránézésre jobban egybe van.
Sziasztok Kollégák.
Érdeklődnék,hogy fekete színű tankot tudnék-e szerezni a 2007-es csacsimra valakitől. Szántás ne legyen rajta,enyhe karcok még szódával elmennek.Köszi
Sanyika!
Kb. ide.
KÉK.
KÉK.
Azt hiszem igen,de megnézem.Küldök másikat most!
nem kaptam meg,a szaboa@kabel2.hu-ra jött?
Küldtem neked mailt privátba megkaptad?
Nagyon köszönöm!
kék valahogy jobban bejön
ha már drz csakis E én azt mondom
mit szóltok melyik lenne jobb? kék 500-ért drz s
vagy a sárga 600-ért drz s sárga
nem hiszem hogy mék családi program
Adatlapomon van használati útmutató
Szép estét mindenkinek.Az sm kilóméter óra kompenzálás érdekelne.Nekem sajnos nincsen kézikönyvem,így nem tudom,hogyan kell beállítani.Ha megvan valakinek, h hogy hozzam elő és hogy állítsam be megköszönném,ha felrakná.
Sziasztok! egy kérdésem lenne, hogy sm küllős felnit át lehet-e alakítani tömlő nélkülire? vmi megoldás? előre is köszi
Régebben írta valaki, hogy nem sikerült neki a hűtővíz tágulási tartályt kicserélni a motor megbontása nélkül. Jelentem kivitelezhető a dolog, csak kicsit játszani kell vele, forgatni össze-vissza. 2003 DRZ S