Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen én árultam az xr250-est de tavaly előtt még,azt el is vitték akkor 380-ért.
Általában hiába mondja meg akárki is a véleményét, hogy vegyen S helyett E-t.... Áááááááááá elég nekem az S.... aztán 1 év után meg jön az agyalás hogy kipuff dynojet vezérműtengely usw... Az én E-mbe csak azért nem rakok dyno jetet mert többet enne.
Ugyan ezt akartam kérdezni én is.Mikor én vettem rajtam múlott melyik típust veszem meg, közel egy árban voltak,és nem kel átalakítani. Hiszen az nagyon sokba kerül.
Nem lenne olcsóbb eladni és E-t venni?
Szia. Motul 5100 10w40-et használok évek óta, bőven jó bele. csere: hátmegoszlanak a vélemények, 1000-1500 között illik cserélni, én ~1200nál szoktam oljaszűrővel együtt. Csak terepen használod? Akkor inkább 1000nél cseréld+légszűrő pucolás. Mikori a géped? Kép még nincs róla fent :)
Szia!
Ettől az átalakítástól 50le lesz a gép?
Menyibe fog ez fájni?
nem te árutad azt a 250es xr-t múlt évben egész olcsón?
Azt nekem is..LeoVinche X3 Sport dob,és még nyitva is van. :-)
rendben,csak előbb megvárom a gyári dobot hogy milyen lessz.mert ezzel a dobbal halják itthonról hogy épp merre járok :)
Szinte földi..én Solt..lehet tudok bizniszt a Sport dobodra..találj ki rá egy árat...
Minden drz s az ország másik felében lakik, va valaki szfvár környékéröl eggyáltalán?Ha meglessz a moci kivel megyek motorozni?
Én akasztói vagyok.remélem nem lessz gond a mocival :)
tudnál adni egy elérhetőséget?
Manuals szerint minimum 10W40, 60 üzemóra, vagy 3000 km, 1,7 liter, ha olajszűrőt is cserélsz 1,8 liter. De sokan beletöltik a két litert én is csak annyit hagyok, hogy be tudjam áztatni a légszűrőt is.
Nekem van gyári dobom ha jó árat mondasz rá akkor a tied
10w40- repsol-t használok, gyárilag 1700ml-t ír elő de bele szoktam tölteni mind a két lityóót.
vagy ha nem is meghagyok 1-2 decit és motorozások előtt adok neki egy picit :)
üdv!én is ilyen projektben vagyok,csak érdekelne egy két dolog még telefonon tudunk beszélni?ha igen add meg a számod,és hivlak!köszi!
Srácok segítene valaki? Drz 400e tipusba milyen motorolaj való, milyen gyakran kell cserélni és mennyi kell bele?
Nagyon jó boltnak néz ki. Annyiért ajándék volt. Használd egészséggel.
Két szomszédom véleménye érdekel, őket megkérdeztem, zavarja-e őket kipufogóm hangja? Mind a kettő azt mondta, kimondottan élvezik. Pedig lehet, hogy még a másik utcában is van olyan, akit zavar.
Atti egyébként te hova valósi vagy?Adatlapodon nincs fönt.
Remélem minden rendbe lessz a motorral, és sok örömteli, szerencsés balesetmentes évet fogtok eggyütt tölteni.Ez már majdnem szerelmi vallomás volt a drz nek
A kéket hoztam el tegnap 500-ért drz400s csak kéne egy gyári dob ,mert erre nem dijazzák sajna ezt az üvöltőt ami rajta van.
Atti,csak nem megvan a gép?muti meg!
nincs valakinek eladó gyári dobja S modellre?