Szia
Aham értem!
Nekem E van. Szívató nélkül van olyan 1600-1800 körül és olyan 3000 körülre szeretném mert ha tartom kézzel a szívatót akkor azon szépen jár nem fullad de az 1 fokos blokkot nem pörgeti halálra.
Kíváncsi voltam hogy kapsz-e ezzel kapcsolatban valamiféle választ,érdekelt volna engem is.
Akkor elmondom hogyan csináltam meg az én karbimon,amivel ugyanez volt a problémám. Nekem egy síktolattyús Mikuni van a kérdéses motoron,tehát nem FCR,de lehet hogy segítségedre lesz.
A Mikunin a tolattyú felett van egy levegőcsatorna ami a szivatórendszerhez tartozik. Ennek a csatornának(furatnak) az átmérőjét csökkentettem le olyan 1-1,5mm-el a gyárihoz képest.
A lényeg hogy a kevesebb levegő kevesebb üzemanyagot szív ki a dúsító fúvókán keresztül,így a fordulatszám is lecsökken.
Nekem tökéletesen működik,jól indul a motor,és 4-4500-as fordulatról lecsökkent 1800-2000-es fordulatra az alapjárat hideg motornál szivatóval.
Szasztok
Újból felteszem a kérdésem.
Szívatón lehet valahol állítani hogy ne legyen olyan magas az alapjárat ha ráhúzom,elég lenne 3000 körül is nem kell annak 4500-on pörögnie hidegen.
üdv
Sziasztok..segítsetek légyszi, milyen hátsólámpát lehetne felszerkeszteni DRz 400 E-re? Ilyen kis ledeset szeretnék...Hol lehet beszerezni? Esetleg vkinek elfekvőben? THX
45fokos a sarvedotoldat, nem kell mas rele a ledes lampa miatt, ha ledes indexet teszel akkor kell mas rele, de en azt nem tettem, engem nem zavar ha gyorsan villog....
Sziasztok,
keresek S segédvazat,utas labtartókkal,
és E gumicsonkot a karbi és a légszürő közé...
Valaki?
Ha kell adhatom az E betüs segédvazat,vagy valami mas cókmókot :)
Helo! Neked milyen a ledes hátsólámpád? 30 vagy a 45 fokos? Kell valami relét cserélni ha csak a lámpa lessz ledes? Az irányjelzők maradnak a gyárik egyenlőre.
Sziasztok!
Egyszer már kérdeztem de nem igazán kaptam rá választ.
Volt-e olyan motorja a fórumozók között valakinek amelyiknek a leömlőjébe powerbom volt beépítve?
Tőle szeretnék kérdezni pár dolgot.
Aham értem!
Nekem E van. Szívató nélkül van olyan 1600-1800 körül és olyan 3000 körülre szeretném mert ha tartom kézzel a szívatót akkor azon szépen jár nem fullad de az 1 fokos blokkot nem pörgeti halálra.