Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

140 körül van a vége /s/ tehát szerintem a 100 nem sok
az s-t sem,az akciókról meg annyit,hogy 2milliót fizetsz vissza +casco
Én úgy tudom,hogy 2008 ban már nem gyártották az E tipust!Legutólsó széria,a kék üléses 2007 es volt!Azokból még maradt raktáron,és idén még beakciózták öket!
szerintem az rm leveriaz ltzt bár nekem cr volt de mentem rm-mel is.Ezt a gyorsulásra értem.
terepen meg a pilótától függ az egész és attól hogy melyiknek kedvezőbb a hely adottsága. fák között tuti nyerő a moci,nagy rumplis síkon célravezetőbb a quad,hacsak nem vagy Cairoli
Hi!Gyorsulást nem tom, de ,h terepen veri az tuti!
Igazatok van megy az én DRZ-m is 100fölött nem csak 80nal! Csak nekem idáig 2ütemüm volt és ezen nincs fordulat szám mérő se szóval az azért nem tesz neki jót hogy ha 100körül megy vele az ember ugye?
akkor inkább vedd meg a suzukinál minthogy a postaköltséget is kifizesd
Köszi, megkaptam!
Minden oké!
sziasztok szeretném kérdezni hogy egy 2ütemű rm250-es 2004 es évjárat odaver e gyorsulásba egy ltz400as quadot? illetve terepen veri e válaszotokat köszi!
AZ oké, de milyen címre? és mennyiért?
Keihin FCR 39-es eladó!

Érdeklődni email.
m_sanyi kukac citromail.hu
lehúznál egy szerencsétlenül járt motorost? vagy elirtad: és 2ropi/2db?
suzukinál 1300/db.....
ma postáztam el .
szia Balázs drz400. küldd el a cimed +telefonszámot hogy el tudjam küldeni a karbit .
Szia Ernő!
Köszönöm a könyvet, átjött. Asszem nagyon hasznos olvasmány lesz!
van teljesen sárga, meg olyan mint a gyári, hogy a két oldalidom fehér.
Helo engem érdekelne az idomszett
Az Amargoban is ezt mondták. (Nem EU3, nem forgalmazható jövőre. Gondolom azt a párat ami maradt még idén üzembe helyezik. Azt mondták, majd kitalálnak valamit. Mivel a jogszabályokon aligha változtatnak, gondolom kap majd egy injektort, vagy ilyesmi, és kész.)
Heló!
Megvan még,ha komolyan érdekel hivj: 06-70/501-86-55 HA LEHET AKÁRMELYIK NAP,DE 4UTÁN
mindenki eladja a mociját?
lassan majd alakúl.......
tervben van, de sajnos nem én lőttem telibe a lottó 6-ost...
majd szépen apránként...
lődd tele a blokkot mindennel..... yoshimura ez az....lassan kijön belőle sztem...
köszi
sztem is nagyon zsír mocik, bár egy kis izom /+10LE/ még jó lenne a blokkba...