Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló!
mire lenne az utód?
Ha esetleg valakit érdekel. Igazából nem nagyon szeretném eladni, de a továbblépéshez lehet muszáj, ha elmegy ennyibe akkor elmegy, ha nem akkor megtartom.

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Szupermoto szett eladó! DRZ400SM-ből, gyári agyakkal, krómozott küllőkkel.
17x3.5"
17x4.5"
nem olyan olcsó az. 500 alatt nem ritkán vannak papírral is. ráadásul ez 2001-es, meg az az sm szett se ér olyan sokat. meg kell nézni
Szia
Használtautón amikor én nézegettem év elején akkor a legdrágább 960.000 pénz volt most bőven 1 milla fölött vannak.Az lehet nem tudják eladni de most tuti drágábbak mint amikor én vettem.Még emlékszem hogy mit menyiért árultak.
Hát nem tudom, de szerintem eléggé nyomott árak vannak. Pl én sem gondolom 600-620 ezer fölé a motorom, ami 2002es S, fűzött SM szettel és enduro szettel. Pedig teljesen korrekt állapotban van külön tárcsával lánckerékkel jó gumikkal mindkét szett.
De nem nyomom itt lefelé az árakat :D
Meg enyém nem is eladó most :)
Szia az biztos .hogy az a legjobb megoldás de sajna dr 650 hez nem dobják utánnad minden sarkon mint a drzhez......
Nem azt mondtam hogy ez a felni miről való,csak haverjaim akiknek ilyen és hasonló volt mind valami kis 3cm gépből volt valószínű!
Persze lehet hogy egy 600-a gyorsaságiból rakták át ,de sztem kisseb az esélye.Ismerek olyat aki 600-as TT -be rakott valami 125-ös postás motor felnit sm- szettnek kb 2 havonta csapágyazta.
Az meg hogy szerintem csúnya is az már csak a magánvéleményem,tudom ez mindenkinek más.
ez hülyeség, ezek a felnik általában 4-600ccm túragépekről valók. a célnak megfelel, de az tény hogy a fűzött erősebb, szebb.
Sziasztok
Volna egy Honda mtx 125 poweres-em elszeretném cserélni valami 600-as motora ha valaki tud rá jelezzen köszi
Minden nap be nézek ide mert itt is csak jó arcok vannak
+ érdekes az ára. 540.000-ér enduro -sm szettel és papirosan.Nemsokkal olcsóbbak a papír nélküli endurok.
Véleményem ha közel van megnézném,de ha már kicsit távolabb én tuti nem furikáznék érte.
Még annyi megjegyzés hogy mikor én vettem év elején, megnéztem 5db-ot de 700.000 alatt nemigen volt olyan amire teljes szívvel igen mondtam volna. Persze biztos lehet venni jót olcsóbban is csak kikel fogni.
üdv
Az sm szettre.Motort nem ismerem!
De állítólag ezek ilyen kis 3cm gépeké és nem bírják sokáig a nagyobb terhelést.
Haver is lecserélte fűzöttre mert állandóan csapágyat kellet benne cserélni.
üdv
Hali.
Van.
Holnap csergess meg 2 körül.
üdv.
Nem értem hogy most a motorra érted vagy a sm szettre!
Ezt hogy érted?Tudsz róla valami rosszat?
legjobb megoldás ha szerzel egy rozsdamentes leömlőt, én is ezt tettem. 50e volt Finster kipufogóval alkalmi vétel volt.
Haverok tapasztalatai hogy ez a "csont küllő"nem a legjobb cucc,nem ajánlották nekem.Ennyit biztosan tudok!
Valaki esetleg tud valamit ERRŐL A DRZ-RŐL? ?A megvétele előtt állok remélem tudtok segíteni!
Szia Dávid!

Találtál csavarokat a lánckerékhez és a féktárcsához?
Oks köszi ....de én amugyis feketét szeretnék...
Hy
De tapasztalatom nincs!
link
Szia márka és az ára érdekelne .....megköszönném
Hali.
Van 2-3 om darab de nem mondom hogy karcmentessek.......
Dobj 1 mailt a mobilcentrum2001@gmail.com ra és hétfőn du.lefotózom a többit is.
üdv.
Jobb oldali (kipuff felőli), hátsó, karcmentes vagy alig használt, gyári fehér S idom nem akar lenni?