Üdv,DRZ-sek! Vezérműláncból milyet érdemes venni -DID vagy Prox? Vagy esetleg nincs nagy különbség a két márka között? Másik kérdésem,hogy van-e valakinek(pozitív) tapasztalata manuális vezérműlánc feszítővel?
Ha gondolod majd később visszatérhetünk rá, ha egy kicsit összeszedem magam anyagilag(épp elég volt megvenni a mocit), mindenképp le szeretném cserélni vmi sportdobra és akkor megbeszélhetjük az árát. Persze csak ha érdekel.
Elcsúsztál szegénnyel? Végülis akkor elég olcsón megúsztad a dolgot.... :D Na vigyázzatok egymásra aztán majd írok..... Csáó!
Igen, kb az az áruk. Viszont én 10nél többet nem szánnék rá. Majd ha összedobják a többit a szomszédok!
Sajna 3 hete elcsúsztam, úgyhogy tavaszig kell egy jobbos, fehér hátsó idom, meg alumerevítős kézvédő.
Meglepően jól csúszik amúgy, én még mielőtt leugrottam volna rendesen már vizionáltam a lyukas deknit, meg a törött idomokat. Ezzel szembe a kézvédő görbült meg, meg a hátsó idom elkapott egy fadarabot, így "megrogyott." Látszik, hogy rosszul töri a fényt...
Hát Egri Úr!
Sajna holnap én egész nap dolgozok ,de ha gondolod szombaton ráérek egész nap vasárnap szint megint melo!
Az a Drz egemet is felcsigázott !
Sziasztok!Megfigyeltem jobban a problémát és kiderült,hogy akkor torpan meg ha teljes gázt adok,fél gázig tökéletesen reagál ugrik,gyorsul háromnegyed gáz fele kezd picit be-be rángatni és fullon megtorpan.ezek szerint sokat kaphat tényleg de amit nem értek idáig ,hogy-hogy jó volt? lehet szívócsonk kilyukadt vagy ilyesmi?karbin keveréket tudok állítani? mert alapjáraton kivül nagyon mást nem találtam elöl van egy kis csavar alul a szivócsonknál ott gondolom levegőt lehet de az teljesen be van csavarva.
Ha gondolod majd később visszatérhetünk rá, ha egy kicsit összeszedem magam anyagilag(épp elég volt megvenni a mocit), mindenképp le szeretném cserélni vmi sportdobra és akkor megbeszélhetjük az árát. Persze csak ha érdekel.
Elcsúsztál szegénnyel? Végülis akkor elég olcsón megúsztad a dolgot.... :D Na vigyázzatok egymásra aztán majd írok..... Csáó!
Sajna 3 hete elcsúsztam, úgyhogy tavaszig kell egy jobbos, fehér hátsó idom, meg alumerevítős kézvédő.
Meglepően jól csúszik amúgy, én még mielőtt leugrottam volna rendesen már vizionáltam a lyukas deknit, meg a törött idomokat. Ezzel szembe a kézvédő görbült meg, meg a hátsó idom elkapott egy fadarabot, így "megrogyott." Látszik, hogy rosszul töri a fényt...
Sajna holnap én egész nap dolgozok ,de ha gondolod szombaton ráérek egész nap vasárnap szint megint melo!
Az a Drz egemet is felcsigázott !
Kertész Úr! Te?
Ez kié? Vagy valami infót tudtok-e róla?
Köszi!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_40
0_e-6304726
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Minden új és hibátlan állapotú ! ;)
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Ezen a linken meg tekinthető az összes cucc !
Érdeklődni a linkben megadott leírás szerint !
Alul a kis csavarral az alapjárati keveréket állítod.
yamaha yz450F 2005évj ? DRZ 400E-re cserélném
Hülye japán nem véletlenül csinálta abból!
Ilyesmiről hallott már valaki?Lehet érdemes lenne kicserélni,csak fémből van.
Hát olyan 25-30-ra gondoltam. Teljesen gyári állapotban van, nincsen szétfurkodva!
Kb ennyi a lényeg,ha már az embernek ilyen motorja van.