Sztem aki olajat tud cserélni egy drz-n ezt is betudja kötni.
Mondjuk ha ebay-ről rendeled akkor kb 32.000ft most.Amikor én rendeltem nem vol 30.000. Tudom most majd mondják erre hogy lehet egy féltéglát küld az eladó meg nincs gar. Nem olyantól kell rendelni aki eddig még semmit nem adott el,ennyi.
üdv
Hát igazából semmi extra. Ugye +,- valahonnan lekötöd pl.: lámpa.
Km óra mágneses,mint a bringákon.Fordulatszám mérőnek a vezetékét rátekered a gyertya kábelére.Hőmérőt meg én a bal hűtő tetejébe csavartam bele. Aztán a többi már csak beállítás kérdése.
üdv
Korrekt vagy!
SM és S műszer egység ELADÓ ár megeggyezés szerint!
Olcsóbban adom mint az ATI gyerek!
A Martin rendszert nem adod el? Ha igen kb mennyi pénz lenne?
Köszi,hogy eszedbe jutottam,de már van egy Yoshimura dobom ami eladó,meg van egy drz re való martin rendszerem is.
azért köszönöm
igen tudom, a sárhányó meg a bütykös gumi
de nem tudok jobb szót arra a bakelites láncvezető izére a mi a hátsó villaszáron alul van és U alakban fogja közre a láncot...
illetve érdekelne az a rész is, ami a vázat védi az első lánckerék mögött
Mondjuk ha ebay-ről rendeled akkor kb 32.000ft most.Amikor én rendeltem nem vol 30.000. Tudom most majd mondják erre hogy lehet egy féltéglát küld az eladó meg nincs gar. Nem olyantól kell rendelni aki eddig még semmit nem adott el,ennyi.
üdv
Itt találtam.
40e ft.
06-20-5-636-213
Km óra mágneses,mint a bringákon.Fordulatszám mérőnek a vezetékét rátekered a gyertya kábelére.Hőmérőt meg én a bal hűtő tetejébe csavartam bele. Aztán a többi már csak beállítás kérdése.
üdv
Vapor:link
Nagyon megvagyok vele elégedve. Mindent mutat amit tudni akarok.
E-bay-en lehet olcsóbban is.
üdv
(Régi, de nekem új volt)
http://youtu.be/N2ueTa5pyHQ