Jah ezt én is olvastam,hihetetlen sok buta ember van.
Topp: Azért járnak ki motorozni hogy tönkretegyék az erdőt...LOL
Biztos azért veszünk cross-enduro gépet átlag fél misiért+ fenntartás, tankolás, karbantartás hogy leamortizáljuk az erdőt,van realitása.
Ha annyira tönkre szeretném tenni az erdőt 5 liter benzin megy egy gyufa és éghetne az egész.
Mellesleg mostanában elég sokat bringázok,sétálok kint erdőn és az ismertebb túraútvonalakon hihetetlen hogy mennyi szemét van.Én meg erre mondom hogy direkt teszi tönkre az erdőt és pont.
Hali!
Tudom, hogy nem idevaló,de...
Olvastátok a kommenteket?
Fogadjunk, hogy ezek dobálják tele az erdőket szemeteszsákokkal és ők ugatnak a legjobban! http://www.hir24.hu/baleset-bu...
Na most tuti jó!Mivel a kisördög nem alszik és így énsem tudtam volna nyugodtan, kimentem egy próbára: kb 3 perc járatás kb 3-5 perc EÜ. pihi és a rece tetejénél volt majdnem.Megnyugodtam XD
Úgy tűnik megvan a hiba oka,kitekertem a nivót és elég nagyot szisszent,utána néztem hogy a kartergáz tartálynál a túlfolyó elvolt "szorítva". Egy kő beékelte,hogy hogyan azt nem tudom,most felment majdnem teljesen.
Reméltem hogy nem oil pumpa,de nem is arra számítottam mivel előtte ugye motoroztam hogy meleg legyen és akkor jó volt,igaz hazafelé fulladozott de azt a kevés benzinek köszönthettem ,gondoltam én.
Lényeg most jó!
És a túlfolyóra húztam egy vékony pvc csövet most már nemfog ott semmi rosszalkodni.
üdv
Személy szerint örülnék ha minden hidraulikus lenne rajta,tudom persze bonyolultabb de ez a bovdenes dolog nem a kedvencem.
Ma takarítottam ki a "gázkart" bovdent meg ami ehez tartozik. Annyi volt a dolog hogy reggel elmentem még semmi gond nem volt, az úton bele- bele mentem pócsójákba,sárba és láss csodát kapcsolt is a tempomat a dörzin. Elengedtem a gázkart és ment ugyanúgy mint előtte. Oka: lent a karbinál telement mocsokkal+egy icipici kavics,illetve fent folyt ki a sáros lé. Ez hidraulikusnál tuti nem lett volna. De persze ezt is meglehet oldani wd40 -el kiveretve link a kép készítése előtt már vagy háromszor letöröltem az idomot,volt bent anyag rendesen.
ui:aug. végén volt takarítva kenve minden ilyen kütyü.
mosd ki a bowdent petróleummal aztán könnyen lehet huzigálni
nekem az xr és az xt is tök könnyen jár
de haver drz-je is kb 1 ujjas
amúgymeg épp valahol mongóliában csavarogsz és elfossa magát ez az olajos ketyere mit csinálsz?
egy teljesen egyszerű dolgot miért felcserélni sokkal-de sokkal bonyolultabbra?
ráadásul noname cuccra.
amúgy ugyanezt a képesmotoron is hirdették 16ért
Hali
Olajat cseréltem.
Leengedte ami benne volt 1.7 körül jött le ,beletöltöttem 1.75-öt alul a 6-os csavart meglazítottam folyt az oil,kicsit járattam és elmentem vele a faluban,nem húzattam kb 50C volt a víz de a nivo pálcán egy kib.szott csep olaj sincs. MÉR?
köszi
üdv
megvan a probléma csak azt nem tudom mivel sufnizták meg ,hogy idáig jó volt
Hiányzik a főfúvóka.
Ha valakinek van DR600 főfúvókája az szóljon legyen szíves.
vagy méretet tud akkor is.
Köszi!
Én azért "örülök", hogy ez lett!
Ha fémből lett volna, kitudja mit basz még szét....