Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaa, hogy Neked a jobb oldalit sérült (a beöntőnyílás felőli) ugye? És így maradt egy plusz balosod?
Na jah, csak Fabival beszélgettük még ott a lőtéren, hogy talán még a vízforgása is más az SM-nek. De egy megnézést megérhet végülis.
Láttad az enyémet, ahhoz képest milyen állapotban van?
nem mondtad hogy akarsz ujat ra! Nekem van egy balos hibatlan! Nem tudom ra lehet e tenni az E-re, de sztem megoldhato.
Hali mennyiért vesztegeted? :D
Címet írj!
A hird. címre!
Hali, természetesen 1 párat. Csak így pakkban árulod? Hűtővédőre van csak szükségem.
Suzuki Dr 750- 800 blokkok eladók henger dugattyú váltó váz kerekek mi kell ha van már viheted is................................
Ahham, a balos már régen megroppant, most ilyen időben úgyis szerelgetek aztán kicserélem. Egyébként nincs semmi baja, csak van benne egy kifli .
Megreccsent? Én is utólag voltam okos a deknivédővel.
Ja igen, Tőled pedig szeretnék egy hűtővédőt :) Van most legyártva?
Vennék DRZ-E re bal oldali hűtőt!

Akinek van, és megválna tőle légyszi árral együtt dobjon egy választ! Köszi.
Igen erre írtam neked ! De a legegyszerűbb lesz hogy feltolom ide...azt csókolom :) nem tudom kinek a rendszere szar de ezek szerint a Gmail :D
hátsó lábtartók megvannak ?menyi az ára?
mik vannak hozzá egyben is eladó képet esetleg
Persze, múkodikk. Most kaptam rá több képet is, 2,5 megásokat. Ja, és nincs betelve, 12%-on áll. Lehet, hogy túl nagy méretű (Mb) a kép, és vagy a Te, vagy az én fiókom nem engedi... szerintem.

isiisi kukacc index.hu

erre küldted?
Nem tudok képet küldeni az email-odra... ! él még az egyáltalán ?
Vagy henger, de az drágább mulatság!
Az nem túl sűrű? Így ránézésre enduro/cross átmenetnek néz ki ( se nem enduro, de nem is az az igazi cross)
Nem értek hozzá, most kezdtem a terepmotorozást, csak kérdezem!
vagy erre
cserélném egy cross emelőre
sziasztok erről a drz-röl tud valaki valamit mert mennénk megnézni.állítólag hidegen füstöl kicsit azt mondta a tulaj,hogy gyűrű vagy szelepszár szimering.http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
MITAS C-02
Üdv!
Olyan kérdésem lenne hogy van-e valakinek nagy méretű 4T DUGATTYÚJA, ami nem kell neki és megválna tőle mondjuk ingyen?Mondjuk 1 hengeres motorból való (DR BIG estleg?)
Minél nagyobb kellene nekem.
Ha van valakinek válaszoljon erre a kommentre és irjon egy e-mail cimet benne.
Nem baj ha a szoknyája törött, de a tetején ne legyen törés.
Szeretnék belőle ajándékot késziteni az egyik motoros haveromnak.
Eddig egy 525-ös KTM-é van ami azt hiszem 95mm széles.
További szép napot!
Üdv!

Cross gumi vásárlás előtt állok.... tud valaki ajánlani valami jót?
18"-os kellene, hátsó és csakis terepen használom a motort! Valami olyan kellene aminek sárban is van fogása!