Holnap lefényképezem, ha mondasz rá egy elfogadható árat, akkor már küldöm is! Van egy deestone és egy mitas c02. De megkérdezem még havert, mert neki több is van.
Csáó itt vannak a képek :) minden rajta ami érdekel téged.
ezen kívül eladó egy SHIFT Amerikai tipusú bószárú endurós szett a nadrág térdben lecipzározható ! a mezen látható 1 mis horzsolás és 1-2 apró olaj pötty hála a 2T nek :)
kár variálgatnod, 160ast tegyél bele szerintem, és vegyél egy láncvezetőt.. nekem annó az apriliámon nem volt, le is gyalulta a gumi szélét, hiába hogy amúgy nem volt túlméretes
ez egy kemény ballonos túragumi, jóhogy beleér ember, sportgumi kell rá, ami jó peres, és nyugodt szivvel mondom h 165/55 vágottslick nem ér bele, mivel nekem is az van fent...
Hidd már el nekem hogy neked hátra 160/60 as kell.....tök más a profil mintája és nem fog bele érni ! ez 100000 % nekem is bele ért egy picit a 150/70 es és a 160/60 nem.....bíz bennünk
ezen kívül eladó egy SHIFT Amerikai tipusú bószárú endurós szett a nadrág térdben lecipzározható ! a mezen látható 1 mis horzsolás és 1-2 apró olaj pötty hála a 2T nek :)
Tudtok valakit esetleg aki csinál matricaszettet DTZre normális áron?! Köszi a választ
Èn azt csináltam.....
Véleményt szeretnék olvasni Yamaha xt 550 mennyire jó vagy nem jó
Nincs valakinek dr 650-re 17-es használt hátsó cross gumija eladó?
Mekkora méret? Küldj róla képet!
Köszi
szuhib007@citromail.hu
Nem tud véletlenül valaki eladó DRZ400E-t "nemfontos hogy rendszámos legyen"?
És akár akit érdekel 2004es szép Yamaha Yz125 csere?!