Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap lefényképezem, ha mondasz rá egy elfogadható árat, akkor már küldöm is! Van egy deestone és egy mitas c02. De megkérdezem még havert, mert neki több is van.
nadrág méreteit berajzolnád a 4. képen cm-ben (derék, szárának hossza)
Én 2 évig kerülgettem egy 99%-os 150 széles 17-es conti twinduro tkc 80-ast, mire találtan valakit akinek neki adhattam.
Van valakinek ilyen vagy hasonló láncvezetője,amit már nem használ mert újra cserélte,HASZNÁLT kellene(Faragásra)
És végül a nadrág mérete...
Csáó itt vannak a képek :) minden rajta ami érdekel téged.

ezen kívül eladó egy SHIFT Amerikai tipusú bószárú endurós szett a nadrág térdben lecipzározható ! a mezen látható 1 mis horzsolás és 1-2 apró olaj pötty hála a 2T nek :)
DRZ akart lenni természetesen :)
Hali!
Tudtok valakit esetleg aki csinál matricaszettet DTZre normális áron?! Köszi a választ
gyári dobom nincs sajna.Mi tartozik a szettbe? és mi lenne az ára kb? ha gondolod van elérhetőségem az adatlapomon.
kár variálgatnod, 160ast tegyél bele szerintem, és vegyél egy láncvezetőt.. nekem annó az apriliámon nem volt, le is gyalulta a gumi szélét, hiába hogy amúgy nem volt túlméretes
ez egy kemény ballonos túragumi, jóhogy beleér ember, sportgumi kell rá, ami jó peres, és nyugodt szivvel mondom h 165/55 vágottslick nem ér bele, mivel nekem is az van fent...
Jó kütyü ajánlani tudom csak ! ugyan ez van fenn nekem is !
Hidd már el nekem hogy neked hátra 160/60 as kell.....tök más a profil mintája és nem fog bele érni ! ez 100000 % nekem is bele ért egy picit a 150/70 es és a 160/60 nem.....bíz bennünk
Tegyél fel láncvezetőt...
Alsó-, felső láncvezető esetleg hátsó lánckerék alá távtartó, oszt gooo!
Hát ahoz sok sikert nem egyszerű...17 gumit haszáltan nehéz...ùj 15 eft....vagy csréld ki a ráfoot 18-s ra
Èn azt csináltam.....
Van valakinek eladó drz-be fabrikált 19"-es hátsó kereke? Vennék egyet!
Sziasztok
Véleményt szeretnék olvasni Yamaha xt 550 mennyire jó vagy nem jó
Befér
Sziasztok!
Nincs valakinek dr 650-re 17-es használt hátsó cross gumija eladó?
150es gumival kemény fél cm-re a lánctól!vajon befér a 165ös?! :D
Helló!
Mekkora méret? Küldj róla képet!
Köszi
Ha valaki tud vagy van neki az írjon itt vagy emailben!:)
szuhib007@citromail.hu
Üdv mindenkinek!:)
Nem tud véletlenül valaki eladó DRZ400E-t "nemfontos hogy rendszámos legyen"?
És akár akit érdekel 2004es szép Yamaha Yz125 csere?!