Eladtam a DRZ-SM-em, ezért eladó pár cucc. Esetleg érdekel valakit egy akciós THOR Quadrant csimma? Nem sokat használtam, ez látszik is rajta szerintem. Alku nélkül 18-ért vihető, alkuval 21, végső ára 19.
Ja! 43-as a számozás azt hiszem, nekem 41-es lábam van, arra tökéletes. Nekem merev volt a cross csizma, nem tudtam nagyon megszokni, ezért megkímélt.
Van még egy SM-hez való hibátlan, ám garázsban porosodó motoremelőm. Alig használt, még egy autó gumiszőnyeget is csavaroztam rá új korában, vizet sosem látott, nem azon mostam a motort. Ilyen, mint a képen, csak extrával Árra 8ezerre gondoltam, universalnál 11.
Ha innen senkinek nem kell, meghirdetem, addig nem.
Sajnos nagyon lusta vagyok, első körben inkább személyesen szeretném eladni, nem szívesen postázom, cipelem. (Bp. II. kerület.)
tel: 30/316-2840
A DR 400-s láncvezetője fém 2db görgővel,fémhez hozzá verődik a lánc (csörög) ebbe akarok barkácsolni ilyen műanyagot.Tel számodat küld már el lehet nadrág is kellene.
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni egy olyan tól aki jártas a szerelésben!
Az lenne a problémám hogy a múltkori motorozásnál tönkre ment az aksim és csak behuzással(kocsival) tudtuk beindítani és egy 10perces gurulás után elkezdett nagyokat durrogni a kipufogóm, fulladt majd megálltam vele és sárgán izzodt a kipufogó vége. Ez után leállítva hazahúztuk kötélen. Ma vettem egy új aksit, beszereltem be is indult a gép de miután nagyobb gázt húztam neki fulladt majd leállt. Gyertya gond lehet vagy teleköpködte a kipufogót? durrogot most is amikor beindítottam
Szasztok
Én is hozzászólnék a témához!
Amikor én vettem a motorjaimat mindig korrekt és rendes volt az eladó. Ha volt valami hibája a gépnek megmondta hogy ez van,vagy erre számíthatok,sose volt olyan hogy hazafelé széthullott vagy akármi ilyen idegesítő dolog.Az meg hogy megveszi az ember és kopott a lánc,kopott a gumi ez természetes.
Mikor én adtam el az egyik gépet volt olyan vevő aki megvette minden ok 2 nap múlva hív hogy már igencsak elvan kopva a lánc +lánckerék megegyezhetnénk-e valahogy hogy az új szettnek álljam a felét. Na ez vicces!
Na de a lényeg mindenkinek jó motor vásárlást!
Igen az enyém se tökéletes...meg kel húzni a láncot laza és nem látszik a képen! De félre téve a viccet igazad van.. ini..! Mikor én vásároltam annyit mondtam a tulajdonosnak " Nem alkuszom ha valós a megadott adatok! ...Utána akkor jött az hát az izé..a mizéé.nincs a nevemen.stb.. Szerintem így korrekt! De persze a motor vásárlás 50%-kos vagy jó-vagy nem. Ja..és én inkább a motor,telók,váz,futómű...ezekre figyeltem nem.. a kopott idomra,láncra ,gumira!Hisz valaki azért adja el,mert kel a pénz,csak sok abba az árba adnááá mint a jó motorokat
Valamint a motorok árra igen leszaladt EZT IS BEKEL KALKULÁLNI AZ ÁRBA..NEM úGY MINT ITT...VICC http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
azért az eladó motorok 1/3 része egy borzalom, telfonon minden ok, aztán amikor meglátod elsírod magad..... persze ami képeket feltesz az vagy 5 évvel ezelőtti, vagy olyan pixeles hogy semmit sem látsz rajta
Üdv!Jogos..én [hasonló helyzetebe vagyok most!Fő oka ami idegest:telefonon alkudozik,karcos e a motor?,mik lettek cserélve?,mért adom el?akkor biztos szah..stb nem tudom mért kéne új gumival láncszettel adnom? BORZALOM! De tudnék mesélni még..
Amikor 2 éve árultam a drz400e-met, akkor sok-sok bunkóbbnál bunkóbb vevő verte bele a csúfot, mert kopatos volt... Már-már a szemembe mondták, hogy hazudok, amikor azt mondtam, hogy hibátlan a motor...
Végül egy havernak adtam el - mert ő még hitt is nekem. Azóta sok idő telt el - és a láncszetten kívül még semmit nem kellett rajta szerelni...
Szia én fél évig keresgettem 17 cross gumit....jó áron nehéz hozzàjutni ......inkább vettem egy 18 ráfot 1 ùj gumi àrán ....18cross gumit hasznaltan jò állapotban 6-7 eft ért lehet venni....
Én is arra gondoltam,h ballonos a gumim és szar a profilja,ezért akartam 150/60ast helyette,de ha azt mondjátok,h befér a 160-165 is akkor üsse kavics.... kösz a segítséget!
Kb félig lehet elkopva.
Eladtam a DRZ-SM-em, ezért eladó pár cucc. Esetleg érdekel valakit egy akciós THOR Quadrant csimma? Nem sokat használtam, ez látszik is rajta szerintem. Alku nélkül 18-ért vihető, alkuval 21, végső ára 19.
Ja! 43-as a számozás azt hiszem, nekem 41-es lábam van, arra tökéletes. Nekem merev volt a cross csizma, nem tudtam nagyon megszokni, ezért megkímélt.
Van még egy SM-hez való hibátlan, ám garázsban porosodó motoremelőm. Alig használt, még egy autó gumiszőnyeget is csavaroztam rá új korában, vizet sosem látott, nem azon mostam a motort. Ilyen, mint a képen, csak extrával Árra 8ezerre gondoltam, universalnál 11.
Ha innen senkinek nem kell, meghirdetem, addig nem.
Sajnos nagyon lusta vagyok, első körben inkább személyesen szeretném eladni, nem szívesen postázom, cipelem. (Bp. II. kerület.)
tel: 30/316-2840
Nagy Norbert
Az lenne a problémám hogy a múltkori motorozásnál tönkre ment az aksim és csak behuzással(kocsival) tudtuk beindítani és egy 10perces gurulás után elkezdett nagyokat durrogni a kipufogóm, fulladt majd megálltam vele és sárgán izzodt a kipufogó vége. Ez után leállítva hazahúztuk kötélen. Ma vettem egy új aksit, beszereltem be is indult a gép de miután nagyobb gázt húztam neki fulladt majd leállt. Gyertya gond lehet vagy teleköpködte a kipufogót? durrogot most is amikor beindítottam
Én is hozzászólnék a témához!
Amikor én vettem a motorjaimat mindig korrekt és rendes volt az eladó. Ha volt valami hibája a gépnek megmondta hogy ez van,vagy erre számíthatok,sose volt olyan hogy hazafelé széthullott vagy akármi ilyen idegesítő dolog.Az meg hogy megveszi az ember és kopott a lánc,kopott a gumi ez természetes.
Mikor én adtam el az egyik gépet volt olyan vevő aki megvette minden ok 2 nap múlva hív hogy már igencsak elvan kopva a lánc +lánckerék megegyezhetnénk-e valahogy hogy az új szettnek álljam a felét. Na ez vicces!
Na de a lényeg mindenkinek jó motor vásárlást!
Valamint a motorok árra igen leszaladt EZT IS BEKEL KALKULÁLNI AZ ÁRBA..NEM úGY MINT ITT...VICC http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
ilyet hol kapni ?
Végül egy havernak adtam el - mert ő még hitt is nekem. Azóta sok idő telt el - és a láncszetten kívül még semmit nem kellett rajta szerelni...
Szóval hidd el nekem, hogy nem feltétlen a külalak a lényeg.
http://www.takacsek.hu/index.p...
valahol középtájon...
megnézem, de szerintem kidobtam , majd hétvégén megsasolom és szólok.
Holnap motorozás!
És szombaton is!
Jelezzétek, hogy jöttök-e!
Nadrág belső ágyék részhez....80cm
Nadrág derék kiengedve. mert két oldalt össze lehet húzni. 43-44 cm
Köszi!