Szia
Téli álom
Az minek?
De alapos takaritás olaj cserék kerekek átnézése nem e log stb lánc esetleg le vesz és pucolás aztán ha nagyon jót szeretnék csinálni felmelegitesz valami edénybe jó fajta zsírt és bele rakod persze folyékony legyen a zsír és az se baj ha grafitos aztán kivesz ha meg köt átőröl egy rongyal én kb ennyit csinálok
Sziasztok
Volna egy Honda mtx 125-ös cserélnék szívesen valakivel akinek már nem kell a dr 600 persze nem leharcolt valami kéne
Ja és csereberébe sok mindent bele tudnék adni pl lemez csónak motoral vagy peca cucc
Az túlzás hogy akarok, de ha jó áron van, akkor érdekelhet, mert én csak egy félbe vágott gyári dobot kaptam a motorommal...
Na meg hosszú távon az kompatibilisebb a szomszédokkal.
és csak most jött ki rajta ennyire?
most is pöc röf indul,ereje is van,alapjárat is jó de magas fordulaton tartod mint a videón akkor be-be fullad picit meg néha csattog és lángot köp.Nem lehet ez inkább gyertya gond?Mert tegnap eljátszotta 2szer ezt a torpanásos dolgot hirtelen nagy gáznál de utánna jó volt ma is jó volt amíg meg nem kergettem azóta nem lehet neki hirtelen nagy gázt adni mert megtorpan,de ha lassan adagolom akkor ki lehet vele bizonyos fordulatig gyorsítani.
köszi a választ,én is erre gondoltam,de az az érdekes ,hogy idáig ment rendesen (jó mondjuk szivató nélkül indul hidegen melegen)ma pedig kicsit meghajtottam 5-ikbe és megtorpant de nem állt le és azóta nem lehet nagy gázt adni.
Sziasztok olyan gondom lenne a motorral ,hogy hirtelen vagy nagy gázra dadog,rángat valamikor leáll.Ha lassan pörgetem fel akkor kipörög de ugyanúgy bedadog,rángat.Hidegen melegen max 2-ik rúgásra indul,minimális füstje van de nem vészes.Videót is rakok fel róla.Ezt az egészet ma kezdte csinálni amikor 5-ikbe magassab fordulaton mentem és egyszer csak bedadogot azóta mindig csinálja.Légszűrő tiszta.
Nem tudom,hogy karbi vagy gyertya lehet.Segítségeteket megköszönném.Tudom,hogy nézem meg és megtudom de hátha valakinek már volt ilyen.
Köszi előre is!
Én 2db Kína Sz...rt nyírtam ki!És belefáradtam egyszer kell sok pénzt kiadni érte,de legalább ez Normális !Ja és 2 Kínai szar árából meg is van a Varta !Meg mennél motorozni és a rohadt aksival kell szarakodni !
Egri Úr! neked csak
Ma indítani akarom a vasat . kitolom a garázsból szívató . tekerei -tekeri de nem indul . kb. 4 próbálkozásnál már át se bírta tekerni ... így maradt a bicikli
Ha akkumulátoról van szó csak is Varta !És pöcc-röff
http://www.akkuexpressz.hu/cimlap.html?page=shop.product_details&flyp
age=eny_fly_default.tpl&category_id=17&product_id=168
Én a Heidenau K60 Scoutot ajánlom, aszfalton és terepen is teljesen meg vagyok vele elégedve. Legutóbb egy 19 e km-es kanyart toltam vele fullra felpakolva, az első gumiban 5 e km, a hátsóban 2 e km maradt (hátul 140-es gumit használtam!)
Téli álom
Az minek?
De alapos takaritás olaj cserék kerekek átnézése nem e log stb lánc esetleg le vesz és pucolás aztán ha nagyon jót szeretnék csinálni felmelegitesz valami edénybe jó fajta zsírt és bele rakod persze folyékony legyen a zsír és az se baj ha grafitos aztán kivesz ha meg köt átőröl egy rongyal én kb ennyit csinálok